レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Prima service, 2 jaar na aankoop kon ik nog reserve onderdelen bestellen. Mevrouw vd klantenservice was aardig en hielp mij goed. De douchecabine zelf, na 2 jaar gebruik.... Ja prima voor gasten, da... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Door de goede deskundige hulp de juiste producten kunnen bestellen. Gelukkig is er goed meegedacht en ben ik geen spullen vergeten te bestellen. Geen agressieve verkoop houding aan de telefoon maar ju... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slecht, Bestelling geplaatst, geen bevestiging mail niets gehad, kan gebeuren, dus ik erachteraan mailen met het bestelnummer bij de hand ( stond op het bankafschrift) nu na 2 weken geen rea... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling was sneller binnen dan verwacht. Levering vlot. We kwamen erachter dat we nog aanvullende producten wilden hebben. Deze werden met behulp van een goed telefonisch advies de volgende dag no... もっず芋る

䌁業情報

1. 济宀リフォヌム業
  2. バスルヌム甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

online winkel van sanitaire producten, wij bieden alle A-merken aan tegen de laagst mogelijke prijzen

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Prima service

De douchecabine zelf, na 2 jaar gebruik.... Ja prima voor gasten, dagelijks gebruik zou ik afraden, hij staat bij ons in de sauna om af te spoelen, het kraakt en het piept maar het werkt wel. Prijs klopt met kwaliteit :-)

2026幎6月11日
5぀星のうち5の評䟡

Sylvester

Sylvester, werknemer bij Sanitarionline.nl heeft mij voortreffelijk geholpen met te bestellen Gemerit onderdelen. Hij heeft de betreffende artikelnummers erbij gezocht etc

Zeer blij mee!

2024幎11月20日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slecht, niets ontvangen geld kwijt

Zeer slecht,

Bestelling geplaatst, geen bevestiging mail niets gehad, kan gebeuren, dus ik erachteraan mailen met het bestelnummer bij de hand ( stond op het bankafschrift) nu na 2 weken geen reactie ondanks meerdere keren mailen.
Ook niets ontvangen..
Geen telefoonnummer op de site te vinden, ook niet via de kvk dan kom je uit bij 2 vage holdings, waar ook geen gegevens verder van te vinden zijn of de gegevens zijn niet meer up to date

2023幎10月10日
5぀星のうち1の評䟡

Firma houd zich niet aan zijn afspraken en beloftes

Op 28 juni een kraanonderdeel besteld en betaald, het zou voorraad zou, niet dus.
Op 6 juli onderdeel ontvangen, helaas het verkeerde en dezelfde dag retour verzonden.
Pas op 12 juli bevestiging ontvangen dat het reour was ontvangen en terugbetaald zou worden.
Regelmatig gevraagd waar de terug betaling bleef.
Uiteindelijk eind juli bij de creditcard maatschappij een betwisting ingediend.
Op 5 aug. een bericht dat ze betaald zouden hebben, maar niet heus.
Op 15 aug. bevestiging ontvangen dat er nu betaald zou worden onder aftrek van retour kosten (€ 6,95)
Op 16 aug. eindelijk op mijn rekening bijgeschreven.

2023幎8月18日

klantonvriendelijk

Na retour met omwisseling weinig tot geen reactie. Na 2 maanden nog geen geld retour (omwisseling gecanceld) en totaal geen reactie op op mail e.d.
Advies: Koop hier niet!!!!!

2023幎6月17日

Bestel hier niet!

Niet bestellen hier! Review klopt = zéér slecht bedrijf.
Ze houden zich niet aan hun afspraken en stoppen met communiceren. Helaas mijn geld kwijt 🀚
Ik raad af hier iets te bestellen en voor een betrouwbaar bedrijf te gaan.

2023幎5月10日
5぀星のうち1の評䟡

Glaswanden niet loodrecht bij douchecabine

Douche cabine Glasgow 80 x 100 besteld.
Balkjes waar de glasplaten aan zitten, en de deur in hangt zijn niet goed gefabriceerd.
Daardoor staan de glaswanden niet 90 graden op elkaar.
Eindeloze discussie met klanten service.
Maar ze willen er niets aan doen.
Ze willen het probleem niet begrijpen.
Nooit wat kopen daar!

2021幎6月8日

Retourkosten 20 euro voor eigen rekening

Toiletzitting past niet, dus gevraagd per mail (2x) hoe ik deze kon retourneren. Hierop geen reactie. Vervolgens gebeld en te horen gekregen dat ik het kon terugsturen met een herroepingsformulier dat uit te printen is via de website. Nog gevraagd of de retourkosten voor hen waren en dit werd bevestigd. Nog gevraagd of er geen antwoordnummer is oid en dit was niet het geval. Er wordt helemaal niets over een retourlabel gezegd. Ook niet via welk vervoersbedrijf dit gedaan moet worden. Aankoopbedrag terugontvangen, echter retourkosten a 20 euro worden niet vergoed omdat ik het niet heb verstuurd met retourlabel. Als ik het had geweten, had ik het wel gedaan natuurlijk. Bij contact zoeken weer geen (re)actie. Klantenservice doet niets (ja, dat is inderdaad veel geld...), wil niet doorverbinden naar manager en men reageert niet op schrijftelijke berichten. Geen toiletzitting en 20 euro armer. Wordt vervolgd....

2020幎9月29日

slechte online winkel

slechte kwaliteit, klantonvriendelijk, en slechte service

vorige week een Douchecabine gekocht .na1week geleverd. helaas, veel shroefjes ontbreken. Slechte kwaliteit, verpakkingen was beschadig bij leveren waardoor de douche deur van glas is gebroken in doos.
meteen gebeld en email gestuurd , maar er wordt na 2dagen geregeerd en hoor ik van hun dat onze chauffeur heeft al 20 jaar ervaring met het leveren van onze artikelen. dus er wordt een beschadig artikel geleverd en zij gaan niks aan doen en vragen om 95euro moet betalen voor nieuw. dit slaat nergens op.

-Slechte service
-slechte kwaliteit
-klantonvriendelijk

2019幎12月30日

Zeer slechte kwaliteit, klantonvriendelijk

Douchecabine gekocht die in elkaar te klikken zou zijn. Niets is minder waar. Volgens de onduidelijke tekeningen moet alles in elkaar geschroefd worden. Maar helaas, veel schroefjes ontbreken. Slechte kwaliteit van pakkingen etc.
Op mijn mail wordt door de winkel op zeer onvriendelijke toon gereageerd en gesteld dat de door mij ingehuurde vakmannen de schroefjes in de doos hebben laten zitten. Dat is niet het geval, uiteraard hebben we alles doorzocht.
Overslaan deze winkel!

2019幎11月28日

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Correct betaald en materiaal ontvangen die beschadigd is en met fabrieksfouten. Compensatie kan er niet van af. Toch kreeg ik geen nieuwe douchecabine want normaal zijn die niet beschadigd. Ik koop daar nooit meer. Heb zelf stukken moeten gaan kopen om schuin geboord gat van de chiffon aan te passen zonder dat er ook maar enige moeite gedaan werd van de verkoper om tussen te komen. Ik zie jullie slechte score hier. Zal wel iets met bedrog en slechte service te maken hebben

2019幎6月24日

Douchecabine onderdelen van slecht

Douchecabine onderdelen van slecht kwaliteit (dunne plastic). Veel te hoge prijs voor de kwaliteit. Op mijn verzoek voor compensatie of reparatie heb ik de schuld gekregen dat ik het verkeerd heb geïnstalleerd (heeft niks te maken met kwaliteit van onderdelen). Ze hebben me als "service" opnieuw de handleiding gestuurd.

2019幎3月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ