レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Fik lavet et lashlift d. 2/10/2020, for to dage siden. Resultatet er ikke eksisterende, hvilket jeg påpegede lige efter det blev lavet. Jeg fik at vide jeg skulle se det an og ellers kontakte dem. Jeg... もっと見る

企業が回答しました

4. フェイシャル スパ
  5. ネイルサロン
  6. アートメイク クリニック

当該企業による記述

Scandinavian Beauty er en kosmetisk klinik der udbyder alt indenfor hudpleje- og behandling samt negle, vipper, PMU, Botox, filler og meget mere

3.6

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Hår transplantion i Istanbul

Da jeg selv var ret nervøs ift. at få lavet denne transplantion har jeg valgt at jeg vil skrive en anmeldelse!
Det har forløbet sig rigtig fint i dag, det startede med at jeg fik tegnet hvor der ville blive implanteret hår til, og da vi så begge var enige, gik vi ind i rummet hvor det hele skulle forløbe sig.
Det første der blive gjort var at klippe mit hår af, hvor der derefter blev tegnet hvor doner håret skulle tages fra. Derefter fik jeg taget en brodprøve for at tjekke om at var godt, samt blodtryk. Jeg valgt sedation (sovemiddel til første del af lokalbedøvelsen). Det kræver at man faster og ikke spiser om morgen.. det skulle jeg ikke have valgt, da min krop virkelig manglede næring og energi.
Da jeg vågnede var der en der var igang med at bore rund om doner hår, og en anden der pillede dem ud og lagde dem klar.
Da de var færdige med at “høste” blev jeg lokalbedøvet der hvor hårene skulle i, og derefter kom kirurgen ind og prikkede hullerne til hvor håret skulle sættes i.
Derefter var der frokost, som jeg hurtig blev mæt af, men jeg skulle klart have spist op!
Derefter gik de i gang med at putte hårene i de “åbne huller”.

Man bliver klogere af sådan et forløb, og havde jeg ladet være med at købe sedation med, tror jeg min oplevelse havde været meget bedre! Men dermed ikke sagt, at det er et godt valg til andre 👍🏻.

Det der egentlig gør at jeg giver 4 i stedet for 5 stjerner, er at jeg synes at det har været lidt svært at kommunikere med folket hernede, både på hotellet, chaufførerne og under behandlingen.. alle er SUPER søde, men man skal virkelig bruge tegnesprog meget.. bare et ord som “water” var svært at finde frem til :)..

Hvordan med resultatet er svært og sige nu, men som det ser ud, så tror jeg at jeg bliver meget glad og tilfreds for dette forløb!

Kan anbefale at gå ind på “Beautytrips_scandinavia” og tjekke deres videoer omkring sådanne en operation.

Er der nogle der er nervøse eller har spørgsmål, vil jeg meget gerne uddybe forløbet jeg har været igennem! Min insta er “Paddy510”

2023年10月9日

Bedste kundepleje

Jeg kan kun varmt anbefale Beauty Trips. Jeg bestilte imorges hudpleje produkter over deres hjemmeside. Under levering, stod der op til 4dage. Sidst på eftermiddagen samme dag, leverede de personligt på min adresse. Det er kundeservice på topplan at i burde have 10 ⭐️
Tusind tak 👌

2023年8月22日
5つ星のうち1の評価

Jeg kan ikke få aktindsigt i min…

Jeg kan ikke få aktindsigt i min patientjournal efter botox behandling. Dårlig kundeservice. Men Styrelsen for patientklager gav mig medhold i min klage over manglende aktindsigt. Det er ikke lovligt at nægte det. Men aktindsigt gives ikke. Trist!

2022年7月1日

Rigtig dårlig kundeservice..

Rigtig dårlig kundeservice og rigtig dårligt lavet permanent øjenbryn..
Jeg har fået lavet øjenbryn derinde 2 gange, og det har desværre ikke være nogle gode oplevelser.
Jeg oplevede begge en lang ventetid på næsten en time, fordi de lige havde gang i andre ting, såsom at fylde vare op eller sidde på deres telefon bag disken.

Efter min tid, følte jeg at det kunne ikke gå hurtigt nok med at få mig ud igen. Jeg nåede ikke engang ud af døren før Louise var henne og få lavet negle.. meget uprofessionelt.

Jeg havde også spurgt ind allergier, men fik bare en flabet kommentar tilbage, at det ikke var deres fejl at jeg fik en reaktion - selv om jeg slet ikke hentydede til det men blot om de havde oplevet det før ved andre kunder. Ærgerlig reaktion og meget unødvendig.

Tilføjelse:
Jeg har nu været forbi 2 andre klinikker, for at finde et andet sted at få det lavet, og de siger begge 2, at det ikke er professionelt lavet og ligner noget en nybegynder har lavet.
Kun efter 10 måneder, er det noget som skal laves helt fra ny, og derfor en helt forfra. Øv...

2022年9月5日
5つ星のうち1の評価

De har en virkelig en dårlig…

De har en virkelig en dårlig kundeservice!! De skal arbejde på at behandle deres kunder bedre. Kommer aldrig der hen igen.

Jeg har været hos denne virksomhed mange gange gennem årene og har anbefalet dem til mange. Jeg udebliver en enkel gang pga et møde som trækker ud. Jeg får derefter sms om at Jeg skal betale beløbet eller bestille ny tid. Jeg bestiller en ny tid men får igen en sms om at jeg skal betale før jeg kan komme til næste behandling.
Hvis det er sådan I vil behandle en kunde som var været hos jer så mange gange og har skaffet jer flere kunder kommer jeg aldrig mere!
EN enkel udeblivelse og det er denne behandling man får!
Det er virkelig dårlig stil og dårlig kundeservice!
Heldigvis er der mange andre der udbyder samme behandlinger som jer - og som gør det med stil.

2022年8月30日

Hej Esma

Det her er simpelthen for useriøs en anmeldelse. Du er udeblevet fra din behandling, og vi hører intet fra dig, hverken op til eller da vi efterfølgende skriver til dig. Det kan da umuligt komme som en overraskelse, at man skal betale når man vælger at blive væk fra sin tid, før man kan få en ny tid ved os.

Det er ikke dårlig kundeservice. Det er derimod utroligt dårlig “kunde stil” at opføre sig som du har gjort. Vi bryder os ikke om folk der udebliver på den måde. Det mindste man kan gøre er at kontakte os inden så vi ikke står og venter forgæves !

Kun anbefaling herfra

Jeg får jævnligt Botox hos Louise for at minimere rynker og den lidt for hurtige aldring :D Hun er altid god til at hjælpe med at ramme lige dét resultat jeg ønsker med Botox og Filler

2022年7月5日

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling af Clara som arbejder ved Scandinavian Beauty. Clara er meget passioneret omkring sit arbejde og er utrolig professionel. Man føler sig aldrig tryg, når man er i gang med sin behandling. Mine vipper har aldrig været pænere!

Det er et skønt sted at komme og både Clara og Louise er meget imødekommende.

2022年1月26日

kommentar til svaret

Tak for svaret til min første anmendelse, men det er faktisk ikke rigtigt, jeg fik ikke en vejledende samtale under behandlingen overhovedet, jeg sagde til behandleren at jeg vil have farven til at være den mørkeste og hun sagde at det var det I plejer at farve vipperne med- hun sagde ikke andet end det, altså ellers havde hun ingen kontakt, jeg vidste ikke hvad der skete og hvad hun gjorde med vipperne under behandlingen (som jeg normalt får til andre vippebuk behandlinger). Hun havde heller ikke en imødekommende kontakt, hun smilte ikke eller sagde noget. Dette gjorde desværre, at jeg ikke havde lyst til at kontakte jer.
Mine venstre vipper er mindre bukket end højre vipper, der er heller ikke ligeså meget farve på den side - jeg bliver nød til at bukke dem hverdag.

2022年1月25日

Scandinavian Beauty からの回答

Jeg tror ikke vi bliver enige om din oplevelse. Og det bliver noget værre rod og ligegyldigt skriveri om hvad der er den faktiske sandhed at blive ved.
Vi er oprigtigt kede af du ikke valgte at kontakte os - vi har som før nævnt et hav af platforme hvor du kunne nå os, i stedet vælger du, meget lidt konstruktivt, at kyle en yderst negativ beskrivelse og 1-stjerne efter os på denne platform. Det er lidt for søgt for os. Havde du gjort det andet, var du som sagt blevet mødt af et yderst løsnings orienteret Crew.

Vi vil ikke fortsætte en dialog herover. Det er dette medie i vores optik slet ikke til for. Hvis du har mod på at opleve en positiv løsning, er du stadig velkommen til at kontakte os på en af vores platforme; Instagram, facebook, mail, sms eller tlf opkald.

God aften

5つ星のうち5の評価

Kan kun anbefale dette sted

Kan kun anbefale dette sted. Altid profesionelle, venlige personale, man føler sig virkelig velkommen i deres skønne klinik. Jeg går altid glad og tilfreds derfra og glæder mig til min næste tid. Deres arbejde er så flot lavet, at jeg får mange komplimenter, netop pga. deres arbejde

2021年4月28日

Scandinavian Beauty からの回答

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse Dorthe 🤍 Vi glæder os meget til at tage imod dig igen🥰

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået flere forskellige…

Jeg har fået flere forskellige behandlinger over flere omgange hos Scandinavian Beauty og er aldrig gået utilfreds derfra! Louise der ordner mine bryn og læber er altid så sød og professionel. Jeg var nervøs den første gang, men Louise er så god til at berolige og fortælle hvad hun gør under sine behandlinger, så nu glæder jeg mig altid til at komme derop.

2020年11月10日
5つ星のうち5の評価

Hyggelig luksus-forkælelse på højt passioneret niveau

Behandling i Scandinavian Beauty er selvforkælelse på højt plan. Jeg føler mig altid super godt tilpas - når jeg er der og når jeg med stor velvære går derfra. Stedet emmer af "luksus", hyggelig stemning, kvalitetsprodukter- og behandlinger - og så betyder Louises faglighed og udprægede passion for faget rigtig meget for mig ift min tillid til stedet. Så kun store roser herfra :-*

2020年11月6日

Kan varmt anbefale scandinavian Beaytu

Kan varmt anbefale scandinavian Beaytu. Louise har nu lavet mine negle i 5 år, og laver nu botox og filler på mig også, meget tilfredsstillende, Tak god den gode og professionelle rådgivning. Kommer helt sikkert igen.

2020年11月3日

Dygtigt personale

Rigtig god service med imødekommende personale. Dygtige til at besvare alle spørgsmål man skulle sidde inde med. De bedste anbefalinger herfra🌺

2020年11月2日
5つ星のうち5の評価

Har flere gange fået lavet læber hos…

Har flere gange fået lavet læber hos Louise fra Scandinavian Beauty, og det har virkelig været gode oplevelser. Det er tydeligt at hun har styr på hvad hun laver, og resultatet blev også derefter.
Kan klart anbefale andre, at hvis de skal have lavet læber første gang, at så besøge dem.
Har virkelig været glad for mine behandlinger:)

2020年10月31日

Trustpilot エクスペリエンス