Köpte en scanpan stratanium för 2800kr, har anvÀnt den cirka 20 gÃ¥nger, har redan fÃ¥tt mÀrkning i belÀggning. Svaret jag fÃ¥r frÃ¥n costumer service Àr att man kan inte anvÀnda den över 7:ans instÀl... ãã£ãšèŠã
Köpte en dyr panna frÃ¥n scanpan för ett par Ã¥r sedan. Nu har belÀggningen slÀppt och den Àr oanvÀndbar. De vÀgrar att acceptera reklamation och pÃ¥stÃ¥r att den utsatts för för hög vÀrme. Ot... ãã£ãšèŠã
Köpte en ctx stekpanna dÀr jag följde alla skötselrÃ¥d men ÀndÃ¥ sÃ¥ slÀppte belÀggningen i pannan och nÀr jag kontaktade scanpan sÃ¥ skyller dom pÃ¥ att det beror pÃ¥ för hög vÀrme vid anvÀndning Àn fast j... ãã£ãšèŠã
Vi startede med at kÞbe Eva Solo og Eva Trio serien - vi var ikke tilfredse. Herefter blev vi anbefalet ScanPan. Noget af det dyreste man kan kÞbe i butikken. Vi Þnskede pander og gryder som kunne... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Med dyb forankring i traditionsrige hÃ¥ndvÊrksteknikker skaber vi funktionelle og tidlÞse redskaber til det moderne kÞkken â fra den daglige husholdning til det professionelle kÞkken. Hos SCANPAN Þnsker vi at gÞre en forskel, sÃ¥vel i kÞkkenet som for miljÞet. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og hÃ¥ndteringen af vores produkter. Det betyder, at alle vores stÞbte aluminiumsprodukter produceres af miljÞvenligt, recirkuleret aluminium pÃ¥ vores danske fabrik, og dermed har vi fuldstÊndig kontrol over alle led i produktionen.
Industrivej 49, 8550, RyomgÃ¥rd, ãã³ããŒã¯
- service@scanpan.dk
- www.scanpan.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
DET ER GODE TING DE HAR
Har ikke brugt min nyindkÞbte grydeâŠ
Har ikke brugt min nyindkÞbte gryde endnu, men service ved bestilling og levering er i top ð men jeg har andre SCANPAN pander og gryder, som jeg altid har vÊret super glade for
super hurtig levering og super dejligâŠ
super hurtig levering og super dejlig pande det er ikke sidste gang jeg handler hos Scanpan. MVH Carsten Bech
Professionel duer ikke til induktion.
Professionel duer ikke til induktion.
Fremgår meget lidt tydeligt på hjemmeside så dermed 4 nyindkÞbte pander til storskrald - Êv!
Opdatering.
I bakspejlet var een stjerne for lidt.

SCANPAN A/S ããã®åç
Fin hjemmeside med god oversigt
Fin hjemmeside med god oversigt. Nemt at bestille og hurtig levering. Mange gode tilbud. Super kvalitets produkter. Kan helt klart anbefales.
We purchased a number of scanpansâŠ
We purchased a number of scanpans because of the lifetime guarantee however with in 15 years 3 of the pan need replacing because the coating is coming off. I have tried to get the company to do something about it. and got no where. We have notice that they do not do a lifetime guarantee anymore. i wonder why? do not expect them to last or for customer services to every get back to you.

SCANPAN A/S ããã®åç
Hurtig levering
Hurtig levering, og kanon service, kvalitet af Scanpan er meget god.
Jeg har intet at klage over
Jeg har intet at klage over, alt forlÞb fint og hurtigt!
KÞb ikke Scanpan wok!
Scanpan wok, er noget vÊre mÞg som ikke kan blive ordentlig varm og derfor overhovedet ikke fungerer ordentligt som wok, som jo netop skal kunne blive meget varm!
Flot og hurtig levering til dÞren
Flot og hurtig levering til dÞren. Gode produkter til en god pris.
En gang Scanpan, altid Scanpan
Jeg har brugt jeres produkter såvel pander som bradepander gennem flere år og jeg må sige efter at jeg har prÞvet dem, har jeg ikke lyst til at prÞve andre mÊrker. De er super gode og meget lette at rengÞre. Det kan godt vÊre at priserne er i den lidt dyre ende, men når man så oplever kvaliteten, opdager man at det er prisen vÊrd.
Jeres hjemmeside er god og overskuelig og ofte med supergode tilbud og oveni det hele får man en god service og hurtig levering, jeg kan bestemt kun anbefale Scanpan og jeres fantastiske produkter.
Et fantastisk produkt der kan det hele
Har haft Scanpan i flere Ã¥r nu og erâŠ
Har haft Scanpan i flere år nu og er mega glad for både gryder og pander. Har aldrig prÞvet at noget brÊndte fast. Ind i mellem har jeg måtte gribe fat i min skuresvamp, som fulgte med, for at få en pÊn overflade igen.
TÊnk at man kan bruge skuresvamp uden at beskadige overfladen.
Den Êldste pande, som snart trÊnger til en udskiftning, er over 10 år gammel!
Super god kvalitet,let bestilling ogâŠ
Super god kvalitet,let bestilling og hurtig levering.
Fantastiske produkter og ikke mindstâŠ
Fantastiske produkter og ikke mindst fantastisk service
Dejlige produkter
Dejlige produkter, langtids holdbar og god belÊgning på panderne.
Kan kun sige prÞv dem :-) :-)
Har altid brugt jeres pander og wok som jo er i den dyre ende men mega god og for nylig har jeg kÞbt nogle af jeres knive som også er gode
Kan kun anbefales til andre :-) :-)
Vi havde en fantastisk oplevelse medâŠ
Vi havde en fantastisk oplevelse med vores Scanpan, da vi kÞbte en sådan i bryllupsgave for 21 år siden, - de gik desvÊrre tabt i flytning fra Australien til Danmark, men vi havde flere misundelige blikke til komfuret, da vi satte de på dér
Super gode produkter
Super gode produkter, bare i den dyre prisklasse. NÃ¥r der bestilles via nettet kommer varen til tiden og er godt emballeret. Scanpan kan helt klart anbefales til andre.