Köpte en scanpan stratanium för 2800kr, har anvÀnt den cirka 20 gÃ¥nger, har redan fÃ¥tt mÀrkning i belÀggning. Svaret jag fÃ¥r frÃ¥n costumer service Àr att man kan inte anvÀnda den över 7:ans instÀl... ãã£ãšèŠã
Köpte en dyr panna frÃ¥n scanpan för ett par Ã¥r sedan. Nu har belÀggningen slÀppt och den Àr oanvÀndbar. De vÀgrar att acceptera reklamation och pÃ¥stÃ¥r att den utsatts för för hög vÀrme. Ot... ãã£ãšèŠã
Köpte en ctx stekpanna dÀr jag följde alla skötselrÃ¥d men ÀndÃ¥ sÃ¥ slÀppte belÀggningen i pannan och nÀr jag kontaktade scanpan sÃ¥ skyller dom pÃ¥ att det beror pÃ¥ för hög vÀrme vid anvÀndning Àn fast j... ãã£ãšèŠã
Vi startede med at kÞbe Eva Solo og Eva Trio serien - vi var ikke tilfredse. Herefter blev vi anbefalet ScanPan. Noget af det dyreste man kan kÞbe i butikken. Vi Þnskede pander og gryder som kunne... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Med dyb forankring i traditionsrige hÃ¥ndvÊrksteknikker skaber vi funktionelle og tidlÞse redskaber til det moderne kÞkken â fra den daglige husholdning til det professionelle kÞkken. Hos SCANPAN Þnsker vi at gÞre en forskel, sÃ¥vel i kÞkkenet som for miljÞet. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og hÃ¥ndteringen af vores produkter. Det betyder, at alle vores stÞbte aluminiumsprodukter produceres af miljÞvenligt, recirkuleret aluminium pÃ¥ vores danske fabrik, og dermed har vi fuldstÊndig kontrol over alle led i produktionen.
Industrivej 49, 8550, RyomgÃ¥rd, ãã³ããŒã¯
- service@scanpan.dk
- www.scanpan.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Scanpan Fusion 5, 32cm
Ordered Scanpan Fusion 5 and received it in a timely manner. On there website it is stated "We produce in Denmark". The box for the pan had the danish flag on the front, but in very small letters on the back it was written that it was produced in China.
I think this is a deception.
Pan looks okay tough.
slip let ????
Har for 3. gang investeret i en scanpan classic og samme historie som de foregående 2, belÊgningen lÞsner sig efter ca 1 1/2 år. Troede i fÞrste omgang at jeg var for hård ved panden, så nr 3 blev brugt efter alle anvisninger og KUN med plastic redskaber, men ak, nÞjagtig det samme, belÊgningen går af. :-(
Det må da vÊre slip let, den slipper panden meget let.

SCANPAN A/S ããã®åç
Hurtig levering og super kvalitet!
Fantastisk gryder og pander en rigtigâŠ
Fantastisk gryder og pander en rigtig god varmefordeling
Godt produkt men super dårlig returnering
Godt produkt men super dårlig returnering.
Det koster 50kr fÞr moms at returnerer en pande pga. ompakningsgebyr. Den blev returneret i sin original kasse alt inkl. inden i en anden kasse.
Den rÞg i Þvrigt retur fordi det ikke var tydeligt at professionel serien ikke kan gå på induktion.
Opdatering efter jeres svar vedr â intakte originale emballageâ sÃ¥ er det ret svÊrt at afprÞve produktet uden at pakke det ud. SÃ¥ fremtidige kÞbere ved nu at i trÊkker 50kr*1.25
Hvad angår afmÊrkning så har (eller havde på kÞbstidspunktet) et link der fÞrte til induktionstilbud. I det link fremgik professionel panden under classic induktion serien. Desuden kan jeg da se at jeg ikke er den eneste der har lavet fejlen. Så måske skulle i genoverveje hvor tydeligt i selv syntes det er.

SCANPAN A/S ããã®åç
Total god stil og service
Jeg har for 15 år side kÞbt to store bradepander. De boblede op i belÊgningen, så begge blev byttet for ca 10 år siden.
De to nye boblede også, så jeg brugte dem ikke sÊrlig meget, og de fremstod som nye og meget lidt brugt. De stod til at ryge ud, da de var gamle.
PrÞvede dog at sende Messengers til scanpan, for at hÞre, om der var noget at gÞre, jeg havde heller ikke lÊngere bonnen.
Begge bradepander blev byttet- uden bÞvl. Det er godt nok service!!!
10 stjerner herfra
God og hurtig levering
Nem og hurtig betjening med online kÞbâŠ
Nem og hurtig betjening med online kÞb samt levering
Absolut prof service
Absolut prof service, dagen efter ankom min scanpan :-) Tak for det.
Pande holder knap 1,5 år og Scanpan mener ikke at have et ansvar...
Efter at have bygget nyt hus for knap 1,5 år siden, valgte vi at kÞbe flere produkter hos Scanpan, idet at alt skulle skiftet da vi gik over til induktion.
Nu her 1,5 år efter står vi med en stegepande som er ubrugelig, idet at alt hÊnger fast på panden og den er umulig at gÞre ren. Vi henvende os i butikken med kÞbsbevis og en 1,5 år gammel pande med en forventning om reklamation eller lign.
Butikken har efterfÞlgende haft besÞg af Scanpanâs sÊlger, som helt afviser at vi har ret til nogen som helst ombytning eller erstatning. Vi har givet panden for meget varme er svaret og det har Þdelagt den. Den har skiftet farve og belÊgningen har taget skade.
Det er vi naturligvis meget uforstÃ¥ende omkring, idet at vi har fuldt alle henvisninger i Scanpanâs instruktion. Vi kan ikke genkende den beskrivelse af hvordan vi har Þdelagt panden som butikken beskriver. Vi stÃ¥r nu efter 1,5 Ã¥r med en pande til 800-900 kr. Som vi kan smide ud.
Scanpan har intet kompromis forslået, tilbudt en god pris på en anden eller i det hele taget forhold sig til at vi nu står uden en pande.
Vi mÃ¥ indrÞmme at vi havde andre forventninger da vi kÞbte en ny kvalitetspande med â5 Ã¥rs garantiâ for 1,5 Ã¥r siden.

Vi har en hel serie af Scanpan IQ
Vi har en hel serie af Scanpan IQ. Alle er kÞbt efter vi flyttede i hus og dermed fik induktion i 2014.
Gryderne fungerer trods alt endnu, men begge pander er slidt helt ned og slip let funktionen fungerer slet ikke lÊngere, dette på trods af at vi har vÊre omhyggelige med ikke at bruge metalredskaber på panderne.
Varmefordelingen fungerer heller ikke lÊngere. Jeg kan ikke huske hvordan det var i starten, men pt. er der stor temperaturforskel mellem centrum og kanterne.
Alt i alt er jeg meget skuffet over kvaliteten af så dyre produkter. Her ville jeg forvente en noget lÊngere levetid.

SCANPAN A/S ããã®åç
Fremragende produkter her har man virkelig fÞlelsen af kvalitet
Fremragende produkter
En fantastisk pande
En fantastisk pande, nok en af de bedste pander jeg nogen sinde har ejet, måske den bedste
rigtige dansk suprem kvalitet produkter
bedste pris og kavaleriet produkter !! Jeg er altid heldige at kÞbe hos dem og sparer mere end 60 % af priser !! kun 2 dag levering !
Jeg er super tilfreds
Jeg er super tilfreds, har flere pander og sautergryde, lÊkre produkter.
Fandt gode tilbud ved dette kÞb som jeg ikke kunne modstå
Super kvalitet
God og fin leverance
Flere gryder og 1 pande
Flere gryder og 1 pande, slidt helt ned, selvom jeg aldrig bruger metal, selvom jeg ikke bruger det dagligt, efter et par år eller 3.
Jeg kunne, hvis jeg havde sat mig ind i det, få byttet til nye produkter, indenfor 5 år. Også uden bon.
Et lyspunkt, jeg aldrig har fået gavn af. Ejheller fremover, idet jeg ikke Þnsker nyt fra firmaet.