レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Köpte en scanpan stratanium för 2800kr, har anvÀnt den cirka 20 gÃ¥nger, har redan fÃ¥tt mÀrkning i belÀggning. Svaret jag fÃ¥r frÃ¥n costumer service Àr att man kan inte anvÀnda den över 7:ans instÀl... もっず芋る

Köpte en dyr panna frÃ¥n scanpan för ett par Ã¥r sedan. Nu har belÀggningen slÀppt och den Àr oanvÀndbar. De vÀgrar att acceptera reklamation och pÃ¥stÃ¥r att den utsatts för för hög vÀrme. Ot... もっず芋る

Köpte en ctx stekpanna dÀr jag följde alla skötselrÃ¥d men ÀndÃ¥ sÃ¥ slÀppte belÀggningen i pannan och nÀr jag kontaktade scanpan sÃ¥ skyller dom pÃ¥ att det beror pÃ¥ för hög vÀrme vid anvÀndning Àn fast j... もっず芋る

Vi startede med at kÞbe Eva Solo og Eva Trio serien - vi var ikke tilfredse. Herefter blev vi anbefalet ScanPan. Noget af det dyreste man kan kÞbe i butikken. Vi Þnskede pander og gryder som kunne... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Med dyb forankring i traditionsrige hÃ¥ndvÊrksteknikker skaber vi funktionelle og tidlÞse redskaber til det moderne kÞkken – fra den daglige husholdning til det professionelle kÞkken. Hos SCANPAN Þnsker vi at gÞre en forskel, sÃ¥vel i kÞkkenet som for miljÞet. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og hÃ¥ndteringen af vores produkter. Det betyder, at alle vores stÞbte aluminiumsprodukter produceres af miljÞvenligt, recirkuleret aluminium pÃ¥ vores danske fabrik, og dermed har vi fuldstÊndig kontrol over alle led i produktionen.

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

296件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Scanpan Fusion 5, 32cm

Ordered Scanpan Fusion 5 and received it in a timely manner. On there website it is stated "We produce in Denmark". The box for the pan had the danish flag on the front, but in very small letters on the back it was written that it was produced in China.
I think this is a deception.
Pan looks okay tough.

2019幎12月20日

slip let ????

Har for 3. gang investeret i en scanpan classic og samme historie som de foregående 2, belÊgningen lÞsner sig efter ca 1 1/2 år. Troede i fÞrste omgang at jeg var for hård ved panden, så nr 3 blev brugt efter alle anvisninger og KUN med plastic redskaber, men ak, nÞjagtig det samme, belÊgningen går af. :-(
Det må da vÊre slip let, den slipper panden meget let.

2019幎12月19日

Hej Bent
Vi er meget kede af at hÞre om din dårlige oplevelse.

Vores forhandlere vil altid gerne se på din bradepande, så de kan vurdere, om den er ombytningsberettiget pga. en produktionsfejl.

SCANPAN A/S

Godt produkt men super dårlig returnering

Godt produkt men super dårlig returnering.
Det koster 50kr fÞr moms at returnerer en pande pga. ompakningsgebyr. Den blev returneret i sin original kasse alt inkl. inden i en anden kasse.

Den rÞg i Þvrigt retur fordi det ikke var tydeligt at professionel serien ikke kan gå på induktion.

Opdatering efter jeres svar vedr “ intakte originale emballage” sÃ¥ er det ret svÊrt at afprÞve produktet uden at pakke det ud. SÃ¥ fremtidige kÞbere ved nu at i trÊkker 50kr*1.25
Hvad angår afmÊrkning så har (eller havde på kÞbstidspunktet) et link der fÞrte til induktionstilbud. I det link fremgik professionel panden under classic induktion serien. Desuden kan jeg da se at jeg ikke er den eneste der har lavet fejlen. Så måske skulle i genoverveje hvor tydeligt i selv syntes det er.

2019幎11月22日

SCANPAN A/S からの回答

Vi har fratrukket ompakningsgebyr jf. vores handelsbetingelser:
"Vi forbeholder os ret til at fratrÊkke en forholdsmÊssig andel fra dit returbelÞb, såfremt varen er brugt, eller du ikke har returneret varen i den intakte originale emballage, hvis du har skrevet eller sat mÊrkater på emballagen eller på andre måder har forringet dens vÊrdi."

Vi synes, vi har gjort os umage for at gÞre det tydeligt, at Professional-produkter ikke kan anvendes på induktionskomfur; på vores webshop er der på alle Professional-produkter et induktionssymbol med et tydeligt, rÞdt kryds over samt teksten "Ikke til induktion".

Total god stil og service

Jeg har for 15 år side kÞbt to store bradepander. De boblede op i belÊgningen, så begge blev byttet for ca 10 år siden.
De to nye boblede også, så jeg brugte dem ikke sÊrlig meget, og de fremstod som nye og meget lidt brugt. De stod til at ryge ud, da de var gamle.
PrÞvede dog at sende Messengers til scanpan, for at hÞre, om der var noget at gÞre, jeg havde heller ikke lÊngere bonnen.
Begge bradepander blev byttet- uden bÞvl. Det er godt nok service!!!
10 stjerner herfra

2019幎11月9日
自発的なレビュヌ

Pande holder knap 1,5 år og Scanpan mener ikke at have et ansvar...

Efter at have bygget nyt hus for knap 1,5 år siden, valgte vi at kÞbe flere produkter hos Scanpan, idet at alt skulle skiftet da vi gik over til induktion.
Nu her 1,5 år efter står vi med en stegepande som er ubrugelig, idet at alt hÊnger fast på panden og den er umulig at gÞre ren. Vi henvende os i butikken med kÞbsbevis og en 1,5 år gammel pande med en forventning om reklamation eller lign.

Butikken har efterfÞlgende haft besÞg af Scanpan’s sÊlger, som helt afviser at vi har ret til nogen som helst ombytning eller erstatning. Vi har givet panden for meget varme er svaret og det har Þdelagt den. Den har skiftet farve og belÊgningen har taget skade.
Det er vi naturligvis meget uforstÃ¥ende omkring, idet at vi har fuldt alle henvisninger i Scanpan’s instruktion. Vi kan ikke genkende den beskrivelse af hvordan vi har Þdelagt panden som butikken beskriver. Vi stÃ¥r nu efter 1,5 Ã¥r med en pande til 800-900 kr. Som vi kan smide ud.

Scanpan har intet kompromis forslået, tilbudt en god pris på en anden eller i det hele taget forhold sig til at vi nu står uden en pande.

Vi mÃ¥ indrÞmme at vi havde andre forventninger da vi kÞbte en ny kvalitetspande med “5 Ã¥rs garanti” for 1,5 Ã¥r siden.

2019幎8月26日

Hej Mikkel
Det er korrekt, at vi yder hele 5 års garanti mod fabrikationsfejl. Fejl der er opstået på grund af forkert brug er ikke dÊkket af garantien.

SCANPAN A/S

Vi har en hel serie af Scanpan IQ

Vi har en hel serie af Scanpan IQ. Alle er kÞbt efter vi flyttede i hus og dermed fik induktion i 2014.

Gryderne fungerer trods alt endnu, men begge pander er slidt helt ned og slip let funktionen fungerer slet ikke lÊngere, dette på trods af at vi har vÊre omhyggelige med ikke at bruge metalredskaber på panderne.

Varmefordelingen fungerer heller ikke lÊngere. Jeg kan ikke huske hvordan det var i starten, men pt. er der stor temperaturforskel mellem centrum og kanterne.
Alt i alt er jeg meget skuffet over kvaliteten af så dyre produkter. Her ville jeg forvente en noget lÊngere levetid.

2019幎8月18日

Hej Jan
Vi vil opfordre jer til at tage panderne med ind til en af vores forhandlere, som kan vurdere, om der er en fejl på dem.

Flere gryder og 1 pande

Flere gryder og 1 pande, slidt helt ned, selvom jeg aldrig bruger metal, selvom jeg ikke bruger det dagligt, efter et par år eller 3.
Jeg kunne, hvis jeg havde sat mig ind i det, få byttet til nye produkter, indenfor 5 år. Også uden bon.
Et lyspunkt, jeg aldrig har fået gavn af. Ejheller fremover, idet jeg ikke Þnsker nyt fra firmaet.

2019幎3月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。