Vi har aldrig haft en dårlig oplevelse med mad fra Schous slagter. Har jÊvnligt kÞbt hos dem de sidste 10 år. De får vores klareste anbefaling.
Vi har altid vÊret meget glade for at handle hos jer. Forleden kÞbte vi en dybfrostret -hakkebÞf med blÞde lÞg. Til stor overraskelse viste bÞfferne sig, at vÊre ret sÃ¥ rÞde indeni. Det gÞr mig usikke... ãã£ãšèŠã
Igen en dejlig aften hos Schou's Torsdag den 30/9-21 havde vi (igen) inviteret vores gode venner til at spise sammen med os hos Schou's. Restauranten var godt fyldt. Vi bestilte 4 forskellige forret... ãã£ãšèŠã
Vi har netop i weekenden holdt 90 -Ã¥rs fÞdselsdag i restauranten pÃ¥ Marielyst. Vi kontaktede dem, hvorefter vi aftalte et mÞde og kÞrte derned. SÞren tog imod fÞdselaren og jeg og lavede en tÃ¥r kaf... ãã£ãšèŠã
En slagter der er et besÞg vÊrd.
Jeg bestilte 3 forskellige slagsâŠ
Jeg bestilte 3 forskellige slags leveringer her op til julen 2025. Fik smÞrrebrÞd d.20 dec til 7 per. Fik buffet d.22 dec til 10 per. Fik julemad d.24 dec til 6 per. Al mad var udsÞgt og af virkelig god kvalitet, og servicen var i top. Kan varmt anbefales ð€©â€ïž hilsen Pia Tonika
RÞde hakkebÞffer
Vi har altid vÊret meget glade for at handle hos jer. Forleden kÞbte vi en dybfrostret -hakkebÞf med blÞde lÞg. Til stor overraskelse viste bÞfferne sig, at vÊre ret så rÞde indeni. Det gÞr mig usikker som kunde fordi jeg ved at kÞdet helst skal vÊre gennemstegt, hvilket myndighederne også anbefaler. Jeg synes I skal give jer tid til at stege kÞdet ordentligt, så folk ikke risikerer, at blive syge.
Frokostbuffet
âFrokostbuffet med smil, steg og service i verdensklasse!â
Jeg besÞgte Schous Restaurant pÃ¥ Marielyst i lÞrdags sammen med min bror og en ven â og lad mig bare sige det med det samme: vi kom sultne, men gik derfra lykkelige (og meget mÊtte!).
Buffeten var intet mindre end et overflÞdighedshorn af lÊkkerier â dejligt brÞd, lÊkker fisk og rejer, pÃ¥lÊg i mange varianter og 5-6 forskellige stege med alt det gode tilbehÞr. Som om det ikke var nok, kunne man ogsÃ¥ snuppe tarteletter, oste med brÞd og kiks, mm.
Men det, der virkelig gjorde oplevelsen helt i top, var servicen. De unge medarbejdere var lynhurtige, smilende og topprofessionelle â tallerkner forsvandt som trylleslag nÃ¥r de var tomme, og det Þjeblik glasset var tomt blev der spurgt, om vi skulle have mere. Det er den slags service, der gÞr, at man fÞler sig forkÊlet uden at det bliver stift â bare hyggeligt og oprigtigt.
Alt i alt en fantastisk oplevelse â bÃ¥de maven og humÞret blev fyldt godt op. Vi kommer helt sikkert igen, og nÊste gang tager jeg nok et par elastiske bukser pÃ¥ â bare for en sikkerheds!
Savner du meget dÃ¥rlig og nedladendeâŠ
Savner du meget dårlig og nedladende kundeservice og priser der er skudt i vejret og en kvalitet der er i bund så er stedet her, hvor de kalder sig Slagter nok for dig.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende,
et sted jeg aldrig vil sÊtte mine ben igen.
Altid mangle lÊkre slagtervarer iâŠ
Altid mangle lÊkre slagtervarer i butikken, som ser indbydende ud og med et stort bredt sortiment. Fedt at der altid er mange ekspedienter, sÃ¥ ventetiden ikke er lang, jeg vil klart anbefale butikken, bestemt et kvalitetsbesÞg vÊrd ððŒ
Fantastisk dejlig buffet
Havde bestilt buffet og personale til vores fest hos Schous Marielyst. Fantastisk dejlig mad, der var masser af det. Personalet der kom var super sÞde og effektive.
Schouâs Restaurant leverede buffet tilâŠ
Schouâs Restaurant leverede buffet til vores guldbryllup d10/05. Det var virkelig lÊkker mad. LÊkkert mÞrt kÞd og friske salater. Der var virkelig god respons fra alle gÊster. SÃ¥ det er ikke sidste gang vores familie bestiller mad hos Schouâs. Lotte og John
LÊkkert mad og anrettet flot.
Slagter Schou har leveret både buffet og brunch til min 50 års fÞdselsdag.
LÊkkert mad, anrettet flot og der var rigeligt.
Alle aftaler var overholdt og husket.
Muntre og frisk personale.
Har hentet deres fÊrdigretter fra frostâŠ
Har hentet deres fÊrdigretter fra frost med hjem, mere end 1 gang, når vi har haft lyst til en tur ud i landet, og det er altid lÊkre retter, hvorfor vi denne gang i januar måned også havde lyst at kÞre forbi.
DesvÊrre har slagteren valgt IKKE at opdatere åbningstiderne på Google, hvilket ellers er super nemt som erhvervsdrivende, så vi kÞrte 40 minutter forgÊves. En anden var også kÞrt forgÊves da vi holdt parkeret.
Ved godt at vi i bagklogsksbens ulidelige klare lys, burde havde gået videre til deres egen hjemmeside for at dobbeltjekke åbningstiderne, men det ved vi til en anden gang.
De 3 stjerner får de kun, fordi vi kÞrte forgÊves - maden på frost er virkelig god og fortjener 5 stjerner.
Er lige kommet hjem fra en 80 Ã¥rsâŠ
Er lige kommet hjem fra en 80 års fÞdselsdag maden kom fra shous-marielyst så lÊkkert mad har jeg ikke fået lÊnge og masser af det vi var 17 personer men der var mad til 20 personer så alle fik noget med hjem . Det var en super god oplevelse tak schous Marielyst mvh Sonja Bullerborg
VÃ¥d lasagne uden pasta
Vi har et par gange kÞbt Schous fÊrdigretter fra frys, som normalt er rigtig gode, men men! Vi har lige kÞbt ind i weekenden og lasagnen, som ellers plejer at vÊre rigtig god, havde intet med lasagne at gÞre. KÞdsovsen var vådere end en bolognese og hvis der var pastaplader i retten, var de i så små stykker, at vi ikke kunne finde dem.
HOLD JER VÃK!KLamt
KLamt. Stod det til mig , sÃ¥ ingen stjerner. De har fuldstÊndigt Þdelagt festen med deres utrolig klamme mad. SÃ
ALDRIG MER BESTIL MAD FRA DET FIRMA.
Jeg bestilte 4 slags kÞd , det vil sige hvert kÞd svarende til 12 personer. Hvad gÞr denne inkompetente firma. 4 slags kÞd i et kasse, som stank af råddenskab, hvem gÞr egentlig os det???! Men det var 4 slags kÞd som skulle fordeles mellem 12 personer.
Det er ikke det, som jeg har bestilt, jeg ringede endda ind for, at forhÞre mig. NEJ NEJ der kommer ikke til, at mangle mad blev der sagt, og hvad gjorde der, der var ikke mad nok. 1 andebryst til 12 mennesker, kan de folk hos Schous ikke selv tÊnke?
Jeg gjorde mig udtrykkelig opmÊrksom, at der ikke måtte mangle kÞd, og jeg er fuldstÊndig ligeglad, hvad det kostede.
Jeg sagde:
12 gange OksemÞrbrad
12 gange oksefilet stegt som vildt
12 gange lammecoulotte
12 gange honning marineret andebryst.
Hvad er der at misforstår????? dvs der skulle vÊre 4 slags kÞd til hver person, og det var der sku tydeligvis nok ikke her.
Jeg siger, at der kommer muslimer, som ikke skal spise svin, og hvad sker der bacon svÞmmer mellem al slags kÞd.
Rejecoktail, hvis man da kan kalde det det, håndfuld. Andre steder er forretter så lÊkre, her usselt.
Aldrig har jeg oplevet , så ringe service, og ringe mad. så pinligt, over for gÊsterne.
Kan jeg have indflydelse på , at andre fravÊlger de her inkompetente folk og firma, så vil jeg gÞre det. INGEN andre skal står, på samme måde som jeg gjorde.
OG gÊt hvad? Ingen hjÊlp fra dem, tvÊrtimod mente han , at jeg råbte af ham. JA det gjorde jeg , da han hårdnakket påstod, at det passer ik , det passer ik. Tror du virkelig, at jeg vil bruge min tid på, at ringe, hvis alt var ok. Gudskelov, at vi ikke bestilte dessert her også.
Bestilte 2 oksemÞrbrad bÞffer
Bestilte 2 oksemÞrbrad bÞffer, de bliver skåret. Da jeg er gået ud, Opdager jeg at prisen er en anden. Går tilbage og påtaler det, får at vide det er fordi de skal smide resteren ud, men kan se hele stykket ligge i disken. De påstår stadig de smider det ud. Ok så enten madspild, eller super dårlig service at tage 40.- for at skÊre 2 bÞffer, uden at fortÊlle prisen Êndre sig
Som sÊdvanlig en god oplevelse ;o)
Vi fik lyst til ldt take away til aftensmad og bestilte 1 stk. pariserbÞf (dobbelt sÃ¥ stor som i KÞbenhavnstrup ð) samt 1 stk. stjerneskud.
Super lÊkkert og lunt ved afhentningen, så vi ses igen !
LÊkkert smÞrrebrÞd, menâŠ
LÊkkert smÞrrebrÞd, servicemindet og hurtig betjening.
Dog kunne jeg godt Þnske mig nybagt rugbrÞd under det ekstremt lÊkre pålÊg smurt med smÞr i stedet for margarine.
Det er en mellemfornÞjelig oplevelse at ânÃ¥ nedâ til det kedelige, smaglÞse rugbrÞd.
Tusinde tak for maden
Jeg bestilte til 13 personer fra Bufféterð€
Tusinde tak for maden. Smagte dejligt og var så flot pyntet. Der var rigeligt med mad.Fadene kÞnne at se på. Fint pakket.
Tak for hjÊlp, hÞflig betjening og vejledning. Alle aftaler overholdt fra punkt til prikke. Vil helt klart benytte mig af tilbuddet en anden gang. Tak for at gÞre min fÞdselsdag sÃ¥ meget bedre. ð€ð©ð°vh Anja S.
PS: Jeg er ikke blevet opfordret til at skrive denne meddelelse.
Fantastisk 3-retters festmenu
Bestilte 19 kuverter med 3retters festmenu.
Virkelig god mad og kvalitet.
Forret fint anrettet på fad. Hovedret ankom i varmekasser og var super varmt og rigtigt mÞrt kÞd. Super sovs med "kant" og tilbehÞr var lÊkkert. Kagen var også helt perfekt. Der var rigeligt med mad og alle roste det. De bedste anbefalinger herfra.
Mv. Lasse
PS: jeg er ikke blevet opfordret til at vurdere på trustpilot.
Tak for den lÊkreste julebuffet
Tak for den lÊkreste julebuffet, det smagte vidunderligt, man er ikke i tvivl om det er hjemmelavet ð