Schuimrubberbetaalbaar レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben tevreden. Ik had probleem met PostNL die de laatste tijd bezorgd niet brengt direct naar PostNL punt. Vandaag was hetzelfde. Ik heb e-mail naar klantenservice geschreven. Over kwartiertje klant... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stoffeer-knopen laten stofferen met lastig stoffeer, en dat heeft Joan geweldig gedaan! Het is prachtig geworden! Bedankt Joan!

5つ星のうち5の評価

Fijn bedrijf met hoogwaardig schuim. Heeft prettig meegedacht over een topper op mijn te harde matras dat niet bij hun vandaan komt. Ik heb zelfs kunnen proefliggen met verschillende lagen. Het contac... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Normaal erg tevreden over dit bedrijf. Momenteel 2 bestellingen binnen gekregen die niet kloppen of fout staan beschreven op de website en werd erg onbeschoft geholpen aan de telefoon. Vind ik e... もっと見る

企業情報

1. 家具店
  2. 寝室家具店
  3. マットレス専門店
  4. ソファー専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Specialist in schuimrubber stoffeerartikelen meubelstoffen kunstleer en matrassen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Tokkies zijn het. Koop hier niets

Ze komen hun belofte niet na. Bel je ze op om informatie op te doen en krijg je een grote smoel. Uiteindelijk annuleren hun de order en houden ze geld achter. Uiteraard maak ik hier een zaak van omdat hun strafbaar zijn. Al gaat het maar om 10 euro maar betalen zullen. Koop hier niets want er zijn meer winkels!

2024年11月8日

Totaal geen klantvriendelijk bedrijf

Totaal geen klantvriendelijk bedrijf. Eigenaar denkt niet mee met klant en is niet vriendelijk. Vindt zichzelf de keizer en maakt eigen regels. Magazijn personeelslid onbeschoft en scheld je verrot.
Levert geen maatwerk. Enkele centimeters te lang en men zegt dan gewoon dat het standaard maat is. Daarna geen service.

2024年9月3日

Fantastische service!

Bij binnenkomst bestelling bleek het schuimrubber net iets te breed afgesneden. Wij hadden het binnen enkele dagen nodig dus wij hadden een uitdaging. Ik heb telefonisch contact opgenomen met hen opgenomen en zij hebben ervoor gezorgd dat het tijdig was bijgesneden en retour naar ons kwam. Daar bovenop kwam dat zij door het telefonisch contact wisten dat wij erop gingen slapen. Ik had blijkbaar het verkeerde schuim besteld...zij hebben dit aangepast en hier een extra laag opgemaakt zodat wij er wel op kunnen slapen. Alle kosten werden vergoed plus dat er geen kosten in rekening zijn gebracht voor het extra stuk schuim zodat we er op kunnen slapen. Super vriendelijk, proactief (zij belden op om te kijken of dat wij het al hadden verstuurd en of we een track & trace hadden zodat zij de productie daarop konden aanpassen), kortom: een fantastische service!

2024年7月18日

Bijzonder slecht

Als je ervoor voelt om eens flink onbeschoft afgeblaft en afgezeken te worden, raad ik een bezoek aan aan Joans schuimrubber. De klantvriendelijkheid is abominabel slecht, op het asociale af. En qua werk leveren ze een wanprestatie…..veel fouten!! En geen enkele verontschuldiging. Integendeel.
Een bezoekje waard als je wilt weten hoe het qua werk en omgangsvormen NIET moet.

2024年5月30日
5つ星のうち1の評価

Wat een slecht bedrijf en slechte communicatie

Wat een slecht bedrijf en slechte communicatie, was vroeger anders.. mijn advies is Bestel hier niet!
Ik ben een hele dag bezig om 1 schuimrubber kussen op maat te bestellen, kreeg via email kort en bondige reacties, zoals Wij sturen geen tikkies. (verder geen uitleg hoe ik wel kan bestellen). Toen ik prijsopgave vroeg en dit nog wilde bevestigen of het voor die afmeting is met schuine rand was het antwoord "Dat staat toch in de prijsopgaaf". Daarna heb ik bestelling maar geplaatst omdat ik geen reactie kreeg en het ondertussen al 16u was... de volgende ochtend kreeg ik alleen een link zonder begeleidende tekst van een kussen...huh, ik had al besteld. Vroeg ik via mail of ik tricot kous kan toevoegen, enige antwoord was "Kan"
Nou als dit de service is, laat dan maar zitten. Vroeger ging het er anders aan toe, veel betere service. Ik ben 54 en mijn kinderen praten niet eens zo tegen mij!
Vandaag krijg ik een mail dat ik nog moest bijbetalen voor t snijden, dus ik betaal en vervolgens krijg ik een email dat ik zelf alles heb vertraagd en ze de bestelling gaan cancelen en ik maar wachten op mijn schuimrubber voor noppes.
Conversatie:
Beste
Graag zou ik willen weten wat dit zou kosten, zie bijlage. Het is voor onder de achterkant van de trap waar een zithoekje is gemaakt. Dikte 10 cm.

Beste,
polyether sg 25 volgens tekening 10 cm dik prijs 80 euro.
inclusief 21% btw.
verzenden N.L 7,95.

TOT HIER TOE GING HET GOED
ik:
Oke dank je. Die wordt dan op maat geleverd, zoals ik had doorgegeven op de tekening?

(IS HET ZO GEK DAT IK NOG EVEN EEN BEVESTIGING VRAAG VOORDAT HET MIS GAAT??)
Sjon:
dat staat toch in de prijsopgaaf
polyether sg 25 volgens tekening 10 cm dik prijs 80 euro

Oh sorry hoor
ik:
Kan je mij een tikkie sturen, dan bestel ik het.
Het adres is:
.........

Wij doen geen tikkie's
LEKKER DUIDELIJK ZO, GEEF GEWOON AAN HOE IK KAN BESTELLEN!
Ik:
Oke en hoe bestel ik dan want op de site staat alleen lengte x breedte x dikte... geen schuine rand.
GEEN REACTI..DUS HEB MAAR BESTLD
ik:
Ik heb ondertussen al besteld, want anders duurt het allemaal te lang en zijn we morgen nog in gesprek, alleen maar om 1 schuimrubber te bestellen 🙃 Hoop dat ik het goed heb besteld, alleen lengte x breedte en 10 cm dikte en ik heb erbij geschreven, zie email voor de schuine rand.
Schuimrubber op maat - comfort schuim - schuimrubberbetaalbaar.nl
schuimrubberbetaalbaar.nl

ZONDER ENIGE BEGELEIDENDE TEKST! JUST A LINK VAN KUSSENS MET SCHUINE RAND

ik:
ja ik heb het nu al besteld. Ik zag die link die je stuurde wel staan, maar zag Kussen met 1 schuine zijde en stond niet Schuimrubber op maat, zoals de andere op jullie site dus dacht dat dat iets heel anders was... had er Schuimrubber gestaan, dan had ik t wel via die link besteld.Jammer dat je die link niet meteen in je 1e email had gestuurd.
Ik wacht de bestelling wel af, mvg,

GEEN REACTIE
ik:
kan ik ook nog tricot kous bestellen, zodat je die erbij kan verzenden? Dan klik ik op afhalen.
hoor het graag spoedig van je.
Kan

Ik:
oke, heb het besteld, graag toevoegen bij het schuimrubber. Thanks!

2024年4月17日

Wat een fantastische service

Wat een fantastische service. Ik had de verkeerde stof ontvangen en dit werd meteen opgelost en binnen no-time werd het juiste verstuurd zodat we door konden met ons project. Credits aan de topper Anja!

2024年2月9日
5つ星のうち5の評価

Een bedrijf voor de handige doe het zelver

Een bedrijf voor de handige doe het zelver. Werkelijk alles hebben ze. Ik bekleed al een aantal jaren banken en vind alles bij schuimrubberbetaalbaar. Keurig verpakt thuisbezorgd. Totaal geen klachten. Misschien verwachten mensen te veel van een, de naam zegt het al, een schuimrubber winkel.

2023年8月12日
5つ星のうち1の評価

Helaas is een ster het minimum

Helaas is een ster het minimum. Ik bestel kunstleer met de uitdrukkelijke text " opgerold verzenden" Ik heb ervaring met het "kundig" opvouwen van leer en dat geeft altijd beschadigingen die er niet helemaal uitgaan.

Het leer word dus toch opgevouwen ( en nog onkundig ook) verzonden en is dus niet bruikbaar. Als klap op de vuurpijl melden deze "heren" mij dat het mijn keuze was het opgevouwen te verzenden. Blijf weg bij deze oplichters is mijn advies.

2022年11月24日

Liever geen 1e ster

Liever geen 1e ster. En ik vind dit toch zo bizar... Heb hier altijd met plezier besteld. (als ik iets nodig had dus ja daar zat weleens een jaar of wat tussen)
En nu vroeg ik om advies. Zo 'n kort mailtje, met de vraag niet eens beantwoord. Reageer je terug, krijg je weer een kort snauweroge mail dta je zelf niet duidelijk bent. Oké ik nog eens terug en uitleg erbij. Want ja misschien een mis communicatie. Krijg ik weer zo'n lullig mailtje terug met "bestel aub u producten niet bij ons" WAT!?
ah jongens stop zeg..... Serieus stelletjes zielen zijn het!! John en Sjon wat zijn jullie toch zielig! Dat je zo reageert op emails!? Ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat want kom er net achter dit dus heel vaak is gebeurt. Eén tip Sjon en John.... Als je geen zin hebt om je werk te doen stop dan helemaal! Geen probleem hier zoeken gewoon een ander die wel normaal met je omgaat!

2022年11月10日
5つ星のうち2の評価

Slechte klantenservice, klanttevredenheid totaal onbelangrijk

Samengevat: slechte klantenservice. Mailtjes erg kort en hierdoor incompleet en onduidelijk soms. Toen ik dit netjes aangaf was de reactie dat de order geannuleerd zou worden. Aangeven dat ik dit niet wou had geen zin, werd genegeerd. Oftewel: bij dit bedrijf is klanttevredenheid totaal onbelangrijk. Sterker nog: ze laten je vallen als klant bij de minste of geringste ontevredenheid of als je feedback geeft. In plaats van dat ze ervan leren.

2022年9月22日

Bestelling gedaan op 30 mei

Bestelling gedaan op 30 mei
Na weken wachten niks ontvangen.
Boze mail geschreven en de reactie was een kopie van de eerdere ontvangen mail dat de betaling gelukt was. Tot op heden nog steeds geen producten geleverd of geld terug gekregen.

2021年7月20日

Vulkussens van slechte kwaliteit - Klantenservice onbestaand

Ondanks wat wij via hun website en -winkel hadden geleerd, verwacht en gehoopt, zijn wij niet gelukkig met hun zending van 4x vulkussens 45x45 met vulling Combi Latex/comforel.

De verpakking van de zending was erg kwetsbaar en dus niet schade-beperkend.
Het buitenmateriaal van de vulkussens is van zeer onaangenaam aanvoelend kunststof.
De kussens zijn niet optimaal gevuld en dus ook niet vormvast. De nieuwe vulkussens ogen en voelen niet beter dan de vulkussens die sletig waren en die wij wilden vervangen. De nieuwe kussens geven geen bijkomende ondersteuning aan hoofd of rug.
De geur van de vulling is zeer onaangenaam en leidt tot lichamelijke reactie. Mogelijk zijn de vergassingen ongezond.

Wij gaan deze zending niet aanvaarden noch wijzigen. Wij wensen deze zending terug te sturen. Wij verwachten een retourlabel en rekenen op restitutie van het betaalde bedrag op bankrekening.
Wij hebben de firma hiervan op de hoogte gebracht via e-mail. Tot nu toe geen reactie.
Wij vrezen dat wij onze investering volledig zullen verliezen.
Dit bedrijf is geen aanrader.

2021年6月15日

Voortaan permanent gesloten!

Schuimrubber en 11 meter vilt ruim op tijd besteld alvorens zelf een bankstel te bouwen.
Bij het afrollen van het vilt, dus voor het verwerken!, komen wij halverwege een insnijding in het vilt tegen!
Als reactie op onze melding wordt dit ontkent en gezegd dat wij de levering direct na hadden moeten kijken en of het niet tijdens transport gebeurd kon zijn?
Men kan er dus blijkbaar niet op vertrouwen dat 11 meter op de rol, ook daadwerkelijk 11 meter ongeschonden is.
Door deze onprofessionele reactie is deze winkel voor ons voortaan permanent gesloten.
Terwijl wij slechts een excuus op zijn plaats hadden gevonden.
Wij doen in de toekomst geen zaken meer met dit bedrijf!

2021年5月5日

Goed! Snelle levering.

Wij waren op zoek naar een nieuwe stof voor onze kussens. Uitgekomen bij dit bedrijf. Proefstalen aangevraagd, deze snel in huis en zo gauw de keus kunnen maken. Stof bestelt en lekker snel geleverd. Inmiddels besloten alle andere kussens ook maar gelijk te doen :)
Duidelijke website met duidelijke informatie en snelle levering!

2021年3月17日

Koop hier niet

Koop hier niet. Joan's comfortschuim bv. Ook bekend als redzipper.nl, zitzakvulling.nl en schuimrubberbetaalbaar.nl. Het zijn aso's, echte tokkies. Proberen je op alle fronten te naaien, zowel qua prijs als qua kwaliteit. Kunnen het woord "klantenservice" niet spellen en zijn in de communicatie uiterst onbeschoft. Nog nooit zo'n shit bedrijf meegemaakt.

2021年3月6日

レビューの対象になっている企業の方へ