Fandt firmaet via DBA. Kontaktede ham og fik et tilbud - jeg var lidt længe om at lave en aftale grundet arbejde, men tilbudet gjaldt stadig og ejeren kunne huske at vi havde snakket sammen. Super... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Lærte Zelko’s værksted at kende for 5-6 år siden. Har 2 * årligt kørt familiens 3-4 biler til dækskifte og nu min egen. Tjekker de aftagede dæk for søm, skruer, sten og slid, og sporfejl er god... もっと見る
Super fed oplevelse! Mit dæk punkterede i en weekend, jeg ringede om aftenen til SDF dækcenter og forklaret min situation. Manden sagde han lige var trådt ind af døren fra sin ferie han havde været... もっと見る
Fandt SD&F på en annonce i DBA. Var ikke opmærksom på at de ikke har åbent om i weekenden da jeg ringede (på en lørdag), men ejeren tog alligevel telefonen, og tilbød at komme ind til værkstedet så je... もっと見る
Var forbi SDF i går og fik sat nye dæk…
Var forbi SDF i går og fik sat nye dæk på.
Super venlig og meget vidende om dæk og fælge.
Kan klart anbefales og kommer her igen næste gang.
Dækservice når du vil stå sikkert fast
Dækservice når kvalitet og service er vigtigst.
Hvis sikkerhed er vigtigt for dig!
Ingen kompromiser ved lapning, dækreparation og ærlig rådgivning.
Har pt 5 biler i familien, som alle kommer tilbage, når de har tabt pusten eller vejgrebet.
God service.
God service og ved noget om hvad der er det rigtige til din bil.
Stort udvalg og hurtig ekspedition.
Jeg er meget tilfreds.
Super godt service profesional og…
Super godt service profesional og seriøst fik skiftet 4 dæk bilen køre som en drøm nu tak for altid godt service
Altid en fornøjelse at være kunde i…
Altid en fornøjelse at være kunde i butikken. Venlig service, gode priser og så var det bare hyggelig stemning.
Top service altid 👍👍
SDF dæk aps er perfekt med Zelko på hjulnøglen
Lærte Zelko’s værksted at kende for 5-6 år siden.
Har 2 * årligt kørt familiens 3-4 biler til dækskifte og nu min egen.
Tjekker de aftagede dæk for søm, skruer, sten og slid, og sporfejl er god for at anbefale optimalt dæktryk jf slidmønster.
Altid perfekt afbalancering hved hvert dækbytte.
Altid korrekt tilspænding med momentnøgle.
Håber ikke anbefalingen betyder for lang kø og ventetid på dækarbejde, men er nød til at anbefale ham på det kraftigste.
Hov! Glemte prisen. Fuldt konkurrencedygtig, på trods af at jeg kan få FDM rabat på samlebåndsdækcenter.
10/10
Zelko er super dygtig og har altid et stort overskud til kunden, samt fleksibilitet.
Når nogen er ekstra gode skal de have ros og det er Zelko.
Kæmpe anbefaling herfra!
Venlig mand
Venlig mand. God telefonservice. Overholder aftaler. Fair priser uden skjulte tillæg.
Fik monteret fire dæk, jeg havde købt på nettet og sendt til SDF.
Super Service og kompetance
Sd&F ApS
Vil hermed give min bedste anbefaling til SD&F ved Zelko.
Jeg har nu gennem 5-6 år, brugt/- bruger dette firma til opbevaring og montering af mine sommer/- vinter hjul, fælge.
Har gennem disse år, købt to sæt nye alufælge samt skiftet til nye dæk, når Zelko har anbefalet mig at skifte... Dette når mine dæk ikke har haft flere km i sig...
Altid, har jeg fået bedste service, ikke blevet prakket noget på, men guidet efter bedste evne og ud fra mine behov mht. lyd, kvalitet og ikke mindst økonomi på den lange bane... Er IKKE blevet skuffet og derfor min bedste anbefaling.
Ps. Til info, så bor jeg 65 km fra dette dækcenter, men køre gerne den lange vej, for kvalitet og service.
Fik i tidernes morgen, anbefalet Zelko og ikke blevet skuffet, derfor mit skriv.
vh
Michael
Køge
Fantastisk service!
Kan 100% anbefale Sdf Aps. Dækkene er tip top i orden når man forlader værkstedet. Prisen kan der heller ikke klages over og man bliver altid mødt med et smil.
Så søger du et godt og pålideligt værksted med god service - så prøv Sdf Aps.
Fantastisk oplevelse for pengene.
Købte dæk på nettet og fik det monteret…
Købte dæk på nettet og fik det monteret hos SDF. Han ringede, så snart de var ankommet og vi aftalte et tidspunkt. Han er meget seriøs og dedikeret i sit arbejde. Giver sig tid til at gøre rabejdet ordentligt. Den mest "skæve" fælg blev placeret længst væk fra førersædet, for at sikre mest rolig kørsel. Vil helt klart komme igen, næste gang jeg skal skifte hjul. Også rimelige priser i forhold til de store hjulskiftkæder.
God oplevelse x2
I foråret 2018 købte jeg sommerdæk (Pirelli) på daekonline og valgte SDF som monteringspartner. Det var en rigtig god oplevelse, så da jeg primo oktober skulle have nye vinterdæk (Dunlop), blev de bestilt hos SDF, monteret på fælge og skiftet fra sommer- til vinterhjul på 3 dage. Igen en rigtig god oplevelse.
Super fed oplevelse!
Super fed oplevelse!
Mit dæk punkterede i en weekend, jeg ringede om aftenen til SDF dækcenter og forklaret min situation. Manden sagde han lige var trådt ind af døren fra sin ferie han havde været på, alligevel sagde han jeg bare kunne komme forbi og få det lavet. Tusind tak herfra, kan klart anbefales super service.
Dagens mand i skysovs
Dagens mand i skysovs! Suveræn service!
Jeg ringede kl 06.45 en onsdag. Var på vej på Smukfest, da dækket punkterede. Forsøgte med vejhjælp, men der var selvfølgelig noget ventetid, tid til bugsering osv - dvs flere timer, før min veninde og jeg kunne komme videre.
Jeg googlede og fandt nogle firmaer. Sdf tog telefonen (de andre havde - forståeligt nok - ikke åbent endnu)
Sdf ankom, satte et lånedæk på og jeg var klar til at køre 1 1/2 time efter "katastrofen" ramte 👍👍👍 Fik nyt dæk på egen fælg sat på ugen efter (denne uge) og måtte samlet slippe 1.985,- inkl udkørsel, skift, lån af dæk osv! Sdf ville i øvrigt ikke have en krone i sikkerhed i mellemtiden. "God festival", sagde han. Og det der kunne være en dårlig start, blev i stedet en positiv - karmisk - start på festivalen.
Tusind tak! Du reddede vores dag 😊👍
Har brugt Sdf ApS flere gange
Flere gange har jeg brugt Sdf ApS og hver gang yderst tilfreds.. hurtig og fejlfri service...
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。