レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var til service med min bil hos Bilhuset AllerÞd og her virkede alt upÃ¥klageligt lige fra booking til afhentning af bilen. En ting bÞr fremhÊves: Det var en video, som mekanikeren sendte, sÃ¥ jeg kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÊlgerne er som alle andre, sÞde. Man skal lige vÊre opmÊrksom pÃ¥, at man ikke fÃ¥r en lÃ¥nebil nÃ¥r bilen allerede efter 6 mdr skal pÃ¥ vÊrksted. Tilsyneladende fordi bilen er kÞbt ved en anden forha... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte ny bil for 1 uge siden i Svendborg afdelingen. Vildt god oplevelse og en rigtig dygtig og engageret sÊlger. Er mega glad for min “nye” Seat Ibiza .. Absolut ikke sidste gang jeg handle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Afleverede min bil til aftalt tid, undervejs blev jeg ringet op af vÊrkstedet det viste og forklarede mig angÃ¥ende reparationen. Det virkede meget professionelt, og jeg fÞlte mig tryg i processen. Bi... もっず芋る

4.4

通垞24時間以内に回答

Meget dårlig låne bil

2026幎5月15日

Hej Kim

Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet en meget dårlig lånebil. Det er naturligvis ikke den standard, vi Þnsker at levere, og vi tager din feedback med videre i vores interne evaluering, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.

Tak fordi du deler din oplevelse.

SEAT

Professionel håndtering af opgaverne.

Professionel håndtering af opgaverne.
Venlig og hjÊlpsom atmosfÊre.

2026幎5月6日

Hej Leif

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet en professionel håndtering af opgaverne samt en venlig og hjÊlpsom atmosfÊre.

Tak for besÞget. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

alt var så godt😊

alt var så godt

2026幎5月7日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at alt var så godt. Du er altid velkommen igen.

Nicolai, Seat

Det er gennemgående altid en god

Det er gennemgående altid en god oplevelse at benytte dette vÊrksted, de er Êrlige og reelle og giver en god gennemgang fÞr efter og under.

2026幎4月28日

Hej Majbritt

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at det gennemgående altid er en god oplevelse at benytte vÊrkstedet, og at du oplever os som Êrlige og reelle.

SkÞnt også at hÞre, at du får en god gennemgang både fÞr, under og efter forlÞbet. Vi sÊtter stor pris på din tillid og ser frem til at hjÊlpe dig igen.

Ingen ting

Jeg Þnsker ikke uddybe det mere,
Hvis i vil vide mere må i jo kontakte mig.

2026幎3月11日

Hej Kenn,
Vi er ked af din 1-stjernet anmeldelse. Hvis du Þnsker at uddybe din oplevelse, så er du mere end velkommen til at kontakte os via vores formular: https://www.seat.dk/kontakt/kundeservice/.

Bliver altid modtaget godt

Bliver altid modtaget godt, der er god grund til at jeg vÊlger at bruge et vÊrksted i Funder, skÞnt det i Viborg ligger meget nÊrmere.

2026幎3月23日

Hej Else

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du altid bliver modtaget godt, og at du vÊlger vÊrkstedet i Funder – ogsÃ¥ selvom Viborg ligger tÊttere pÃ¥.

Det sÊtter vi stor pris på, og jeg sÞrger for at give din ros videre til teamet i Funder. Vi Þnsker dig en god dag.

Seat

Alt gik som aftalt.

Alt gik som aftalt.
VÊrkstedet ligger tÊt ved letbanen BrÞndbyvester, så det er let at komme derfra og tilbage når bilen skal hentes.

2026幎3月23日

Hej Svend

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at alt gik som aftalt, og at du også har haft glÊde af den nemme adgang til vÊrkstedet via letbanen ved BrÞndbyvester.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hjÊlpe dig igen. Vi Þnsker dig en god dag.

Seat

2026幎3月26日

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besÞget, hvor det glÊder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Nicolai,
Seat.

Super service fra Bilhuset AllerÞd.

Var til service med min bil hos Bilhuset AllerÞd og her virkede alt upåklageligt lige fra booking til afhentning af bilen.
En ting bÞr fremhÊves: Det var en video, som mekanikeren sendte, så jeg kunne få en status på bilen og ikke mindst, hvad jeg kunne forvente i fremtiden.
Super flot.

2026幎3月13日

Hej Tonny,

Tak for din anmeldelse og de pÊne ord.

Det glÊder os at hÞre, at alt forlÞb upÃ¥klageligt hos Bilhuset AllerÞd – fra booking til afhentning. SÊrligt dejligt, at videoen fra mekanikeren gav dig et klart overblik over bilens status og hvad du kan forvente fremadrettet.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

Venlig og imÞdekommende

2026幎3月19日

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at hÞre, at du oplevede os som venlige og imÞdekommende. Du er altid velkommen igen.

SEAT

RutinemÊssig service af bilen blev gennemfÞrt kompetent med venlig betjening og fÊrdig til tiden

2026幎3月10日

Hej Sven,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at servicen blev udfÞrt kompetent, med venlig betjening – og at bilen var fÊrdig til tiden.

Du er altid velkommen igen.

SEAT

FÞler der er styr pÃ¥ tingene lige til

FÞler der er styr på tingene lige til levering af bilen og til den bliver fÊrdigmeldt med ok + og bolle.

2026幎3月5日

Hej Knus Erik,

Vi er glade for, at du har oplevet en god og struktureret proces hele vejen til levering og fÊrdigmelding.

Vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi håber, at se dig igen i fremtiden.

God vÊrksted

God vÊrksted

2026幎3月12日

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

LÞse hjulbolte

ForfÊrdelig oplevelse. man glemte at fastspÊnde hjulbolte efter udskiftning af bremser.

2026幎2月10日

Hej John,

Vi er utrolig kede af at lÊse om dine oplevelser. Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at skrive om din oplevelse på dette link: https://ww2.seat.dk/kontakt-kundeservice/.

Så har du mulighed for at uddybe, og så kan vi tage dialogen med vÊrksted om dine oplevelser.

Nicolai, Seat

God behandling og god service

2026幎2月9日

Hej Wasim,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet både god behandling og god service hos os.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at få fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen.

perfekt communication

aftaler blev holdt 100 0/0

2026幎2月18日

Hej Kristiansen,

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces, og at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde.

Vi takker for besÞget og ser frem til det nÊste!

Med venlig hilsen og Þnsket om en god dag,

Nicolai, Seat

Som altid en super god service

Som altid en super god service, og godt veludfÞrt arbejde

2026幎2月11日

Hej René,

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi takker for besÞget og ser frem til det nÊste!

Med venlig hilsen og Þnsket om en god dag,

2026幎2月3日

Hej Helge,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord om vores service – det er vi rigtig glade for.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Virkelig god service

Virkelig god service. Der er rigtig god kommunikation og man fÞler sig tryg i kÞbsoplevelsen.

2026幎1月14日

Hej Daniella,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet virkelig god service og en tryg kÞbsoplevelse med god kommunikation. Vi er glade for, at du har fÞlt dig godt taget imod, og du er altid velkommen hos os igen.

Nicolai, Seat

altid godt at komme derude hos seat de

altid godt at komme derude hos seat de er venlige og imÞdekommende - og alt virker iorden

2026幎1月9日

Hej Klaus,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du altid oplever det som godt at komme hos SEAT, og at du mÞder venlige og imÞdekommende medarbejdere, hvor alt virker i orden.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。