Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility レビュヌ 155

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt igennem fejlfrit forlÞb fra fÞrste prÞvetur til endelig levering af vores Skoda Elroq 85 Sportline. Stor tak til Theo Nielsen for god kommunikation og svar pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l undervejs, og ta... もっず芋る

Rigtig god service og dygtige medarbejdere som lytter og gÞr deres bedst for at imÞdekomme ens behov. De fÞlger op pÃ¥ aftaler, opkald og de mails som man sender og omvendt ! Det er guld vÊrd nÃ¥r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Husk at tjekke regningen! Nu anden gang jeg oplever at der er lagt en markant for hÞj pris eller ting som man ikke havde bestilt på fakturaen. Ikke så meget som en undskyldning eller beklagelse.

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車郚品店
  3. 自動車修理店
  4. カヌ アクセサリヌ店
  5. シュコダ ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Škoda Gladsaxe er vi et energisk hold af bilentusiaster med én ting til fÊlles: Vi er allesammen vilde med Škoda! Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og kÞreglÊde. Tilsvarende går vi hos Škoda Gladsaxe aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske kÞremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfÊre kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever kompromislÞs kvalitet og kundeservice, når de handler hos os. Vi har derfor en oprigtig interesse for dig, din bil og dine behov, når du besÞger os.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

155件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Fantastisk bilkÞb og service hos Skoda Gladsaxe

Stor tak til Theo Nielsen for god kommunikation og svar på alle spÞrgsmål undervejs, og tak til Mads Lund for en yderst behagelig og gennemfÞrt udlevering.

Bilen er prÊcis som håbet, og udstyret (Maxx- og Vinterpakke, trÊk, light band og Black Magic perleeffekt) sidder lige i skabet. Vi er meget tilfredse kunder.

2026幎5月22日

En super oplevelse at kÞbe bil hos Skoda Gladsaxe

En super oplevelse at kÞbe bil hos Skoda Gladsaxe, Daniel var en super venlig og behagelig sÊlger som fik alt til at lade sig gÞre efter vores Þnsker. 3 andre forhandlere kunne ikke levere det vi Þnskede eller ville ikke.
William var en super venlig ung mand som gjorde afleveringen til sÊrlig oplevelse. Han gennemgik alt med opsÊtningen af app'en og bilen utrolig roligt. Han går virkelig op i sit arbejde med at aflevere bilen til kunderne så man går derfra med den bedste oplevelse man kunne tÊnke sig. Et stort tak herfra

2026幎5月19日
自発的なレビュヌ

Super god service og behandling fra

Super god service og behandling fra start til slut.
Kan ikke blive meget bedre oplevelse for mig

Hej Dennis,

Vi Þnsker dig en rigtig god dag 😊

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Lige fra vi kom var den sÊlger vi handlede med og ham der skulle sÊtte os ind i bilen meget imÞdekommen.
Der var en god hjÊlp hele vejen igemmem.

Hej JÞrn,

Tak for din flotte anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service isÊr i forbindelse med gennemgangen.

Vi Þnsker dig et stort tillykke med din nye bil og en rigtig god dag.

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Vi har lige modtaget vores nye bil,og

Vi har lige modtaget vores nye bil,og alt gik som det skulle..vi fik en god service og fin oplevelse...

Hej Torben,

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi Þnsker dig et stort tillykke med din nye bil og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Rigtig god service og dygtige

De fÞlger op på aftaler, opkald og de mails som man sender og omvendt !
Det er guld vÊrd når endda har en nyfÞdt, som gÞr at man kan glemme lidt

Vi fik den nÞdvendige hjÊlp til at komme i gang og en rigtig god introduktion til bilen og de forskellige egenskaber.
Tak til Å KODA og de to dygtige og flinke medarbejdere som hjalp os igennem !

2026幎5月13日

Hej Benjamin,

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi Þnsker dig et stort tillykke med din nye bil.

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

God og grundig gennemgang i forbindelse

God og grundig gennemgang i forbindelse med overleveringen

2026幎5月13日

Hej Allan,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service i forbindelse med gennemgang af bilen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden 😊

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

God gennemgang af bilens mange

God gennemgang af bilens mange funktioner og gode tips/tricks

2026幎5月12日

Hej Michael,

Tak for din flotte anmeldelse - den sÊtter vi pris på.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag 😊

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Super god oplevelse i forbindelse med

Super god oplevelse i forbindelse med leasing af bil. Dejligt med en gennemgang af bil ved udlevering! De gav sig god tid og man kom godt rundt om bilens funktioner.

2026幎5月10日

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse - den sÊtter vi pris på.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service i forbindelse med leasing. Vi Þnsker dig en rigtig god dag 😊

10/10

10/10. Rigtig god process fra prÞvekÞrsel til udlevering af bilen. Virkelig god service og kommunikation. Mange tak til både Robin og William.

2026幎5月6日

Hej Tinuke,

William fra Skoda Gladsaxe får 5

William fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner. Tak for stor en super fin overlevering og gennemgang i forbindelse med udlevering af min nye Skoda Elroq👍

2026幎5月6日

Hej Michael,

Tak for din flotte anmeldelse - den sÊtter vi pris på.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi Þnsker dig et stort tillykke med din nye Škoda Elroq.

Husk at tjekke regningen

2026幎5月5日

Hej Nikolaj,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi har noteret din feedback vedrÞrende fakturaen og din oplevelse i forbindelse med dit besÞg hos os. Det er ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have.

Tak for din feedback, og god dag.

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Super kompetent betjening af Mads kan

Super kompetent betjening af Mads kan varmt anbefale ham.

Hej Rene,

Vi Þnsker dig en god dag 😊

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Super oplevelse fra fÞrste besÞg

Super oplevelse fra fÞrste besÞg. Theo super informativ, kommunikation meget effektiv - selv i hans ferie. William lavede en meget grundig gennemgang af bilens forskellige lÞsninger på skÊrm indstillede den til det behov vi lige umiddelbart havde samt lavede en god rundvisning i bilen.

Hej Peter,

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi Þnsker dig et stort tillykke med din nye bil.

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Super fin service hos SKODA gladsaxe

Super fin service hos SKODA gladsaxe. FÞrst salg og afslutning gennem Theo og meget fin levering og gennemgang af bilen af William. SÞde og rare gutter! Tak for denne gang. Er mega glad for min nye SKODA enyaq☀☀

Hej Emily,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi Þnsker dig et stort tillykke med din nye Å koda Enyaq.😊

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Super god service og flinkt

Super god service og flinkt, samt hjÊlpsomt personale.

2026幎5月3日

Hej Nikolai,

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er vÊrdsat, og vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden😊

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Mads fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.

Mads fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.
Tak for stor tålmodighed og super god formidling i forbindelse med udlevering af min nye Skoda Elroq👍

2026幎4月24日

Hej Cathrine,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os - det sÊtter vi pris på.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service og vi Þnsker dig et stort tillykke med din nye Å koda Elroq. 😊

William fra Skoda Gladsaxe får 5

William fra Skoda Gladsaxe får 5 stjerner.

2026幎4月24日

Hej Kristian,

Å koda Gladsaxe - en del af Semler Mobility

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, og meget venlig personale, det kan kun anbefales.

2026幎4月22日

Hej Connie,