䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sejlfodhotel, fest, Dinerservice, mad ud af huset, nordjylland, storvorde, SmÞrbrÞd.,

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

5件のレビュヌ

Fantastisk oplevelse

Vi har holdt konfirmation på Sejlflod Hotel for 2. Gang, og det blev en rigtig dejlig fest.
Fantastisk imÞdekommende og professionelt personale og rigtig god mad.
Lokalerne kunne godt trÊnge til en overhaling, men når bordene er dÊkket så ser der pÊnt ud.
Dejligt man må sÊtte sig eget prÊg på festen, har aldrig fået nej til mine skÞre ideer.
Vi kommer meget gerne igen.

2025幎5月11日

En rigtig god oplevelse.

Vi holdt konfirmation, og havde en rigtig dejlig dag. Rigtig god mad, utroligt sÞdt personale.
Vi fik endda lov til at pynte op dagen fÞr.
BorddÊkning var perfekt, og alt var som på den bordplanen jeg havde lavet.
Vi kommer helt sikkert igen.
Hvis jeg skal komme med et minus, så er det parkering, det er lidt trÊls.
Alt i alt en helt igennem god oplevelse.

2022幎5月12日

Skulle holde en konfirmation efter 2

Skulle holde en konfirmation efter 2 års ventetid,så vi glÊdede os..
Men skuffelsen var stor,da de ikke kunne finde ud af at,dÊkke bord med den bordplan vi havde lavet..Vi måtte skynde os at,få styr på bordplan,bordkort osv 10 min fÞr gÊsterne kom..
Vi havde bestilt en kuvertpris til 435 kr så der var drikkevarer ad libitum, indtil kaffen..
GÊsterne bad om at,få Þl,sodavand og vin,men der kom ingenting så man måtte selv ud og hente..Konfirmanden fik ingenting og drikke,jeg måtte hente 1 kande cola,der var sat på et andet bord,så han fik lidt at drikke..De hÊlder billig cola op i kander fremfor at,give folk de flasker de beder om..
Da vi så skulle til at,betale for hver enkelt flaske,så fyldte de et helt bord op med Þl og sodavand ,og der var folk tÞrstige..
En 90 års fÞdselsdags servering af en Êldre herre,der skulle man passe på sit tÞj..Han havde ikke styr på noget..
Maden var cafeteria mad..Vi havde glÊdet os til kro mad,men det var så kedeligt ,og mad fra spand eller plasticindpakning..
Vi havde betalt for chokolade under kaffen,det kom aldrig ind,selvom hotellet påstod at,det havde vÊret inde..De påstod at,vores gÊster havde sat det ud i kÞkkenet pga bÞrnene åd det..Vi snakkede så med vores gÊster,og det har aldrig fundet sted..
Vi havde efterfÞlgende et mÞde omkring regningen,og de gav også lidt afslag,efter en trÊls diskussion..De tager ikke ansvar for
deres måde at,fÞre forretning på..Man fÞler sig snydt og lÞjet for..
Da jeg har hÞrt flere historier om hotellet, fra noget personale ,der har arbejdet der,fortÊller de, lignende historier som det jeg lige har beskrevet. Trist da vi gerne ville stÞtte et lokalt firma,at vores fest så blev Þdelagt på flere parametre..

2021幎9月19日
自発的なレビュヌ

Endnu en gang en skuffende og pinlig oplevelse!

Endnu engang har Sejlflod Hotel opnået at servere usmageligt mad.
Jeg har nu for anden gang vÊret til bryllup med mad fra Sejlflod Hotel. FÞrste gang blev festen holdt på hotellet og servicen er, som man nu kan forvente af et sted med den standard - ufaglÊrt, men sÞdt og venligt personale.
Maden derimod er skandalÞs! Og det til trods for en kuvertpris på ca. 350 kr.
Forretten var denne gang kyllingesalat (lÊs: icebergsalat, 4 stk. tÞr kylling - uden smag selvfÞlgelig, lidt fÊrdiglavede croutoner, en sherrytomat og lidt dressing. BrÞddet var billigt hvidt standard flute uden smag).
Hovedretten skulle have vÊret kalv stegt som vildt med dertilhÞrende garniture. Stegen var totalt gennemstegt (lÊs: grå) men smagte og lugtede af fersk blod, kartoflerne var glaskartofler der var varmet, så de var helt blÞde og svampede indeni og saucen var skilt - således at vand lå for sig selv og mel/kulÞr lå for sig selv - igen fuldstÊndig blottet for smag og hele selskabet måtte ty til rigeligt salt/ peber for at få bare en smule smag frem.
Desserten smagte ok - men der er nu også grÊnser for hvor meget man kan ÞdelÊgge en fÊrdigkÞbt is og en fÊrdigkÞbt chokoladekage - anretningen var ikke noget at skrive hjem om - på noget tidspunkt.
Min anmeldelse er ikke skrevet ud fra personlig skuffelse - men fordi det nu igen har vÊret en skandale at bestille mad fra Sejlflod Hotel. Det er synd for de mennesker der bestiller mad til deres gÊster med Þnske om en god aften - og som så i stedet får mad, der er grÊnsende til det uspiselige! Det er synd, at de på Sejlflod Hotel ikke sÊtter en Êre i at levere rigtig mad og ikke blot mad fra glas/ spand/ dåse etc. Men mest af alt er det synd, at Sejlflod Hotel ikke har så meget selverkendelse, at de sÊnker priserne til noget der ligger under motorvejsbistro-niveau... for selv Monarch laver bedre mad end det her!

2014幎6月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。