Ringede kl 7 morgen vedr. gulvvarme som ikke virkede i et 30kvm kÞkken-alrum,der lÞb âpingvinerâ rundt ððð Sejling havde ret travlt men alligevel, stod der en mand her 1 time efter. Fantastisk e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Carsten Sejling sparede mig for 4500 kr, da jeg skulle have udskiftet en cirkulationspumpe. Han fortalte mig over telefonen, hvordan jeg selv let kunne fikse problemet ved brug af lidt insider tips. T... ãã£ãšèŠã
Jeg har ikke noget at udsÊtte pÃ¥ det udfÞrte arbejde (det er kanske for tidligt at sige), men regningen var eksorbitant hÞj. Timepris var ikke urimelig - dog i den hÞje ende, men materialer koster et... ãã£ãšèŠã
Jeg anbefaler klart Sejling VVS til at ordne et ikke fungerende fjernvarmeanlÊg. Hurtig og kompetent lÞsning af opgaven til rimelig pris. Gav ogsÃ¥ en god instruktion om, hvordan man indstiller anlÊgge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sejling VVS gÞr brug af den nyeste teknologi med effektiv planlÊgning og personlig projektstyring i hvert kundeprojekt. Det sikrer konkurrencedygtige priser til glÊde for kunden. VVS er hoveddiciplinen hos Sejling VVS, men erfaring viser os, at mange opgaver lÞses bedst og billigst for kunden, hvis vi selv tager hånd om hele processtyringen ved ombygninger og stÞrre byggeentrepriser. Derfor råder Sejling over egen tÞmrerafdeling og arbejder under samme tag med elektrikere, murer og malere. VVS er en lokalforankret entreprenÞrvirksomhed med 25 års erfaring. Fokuserer på det gode håndvÊrk og den nÊrvÊrende personlige service. Vi elsker vores håndvÊrk, og glÊden ved veludfÞrt arbejde har gennem årene fÞrt til mange glade kunder, der tÞr anbefale os med ro i sjÊlen. Det er den korte forklaring på, hvorfor Sejling VVS også i dag er en velrenommeret og flittig håndvÊrksvirksomhed i NordsjÊlland.
é£çµ¡å
Fredtoftevej 1, Kokkedal, 2980, ãã³ããŒã¯
- info@sejling.dk
- www.sejling.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service og kvalitet.
Svarer hurtig på henvendelse. Super service. Fair priser. HÞj faglighed.
Ok arbejde - uhyrlige priser
Jeg har ikke noget at udsÊtte på det udfÞrte arbejde (det er kanske for tidligt at sige), men regningen var eksorbitant hÞj. Timepris var ikke urimelig - dog i den hÞje ende, men materialer koster et sted mellem 50-150% mere end privatkÞb, og jeg har tillige betalt timepris for servicevognen! EfterfÞlgende samtale med Carsten afslÞrede, at det er business as usual, endda med argument om, at jeg har fået 20% rabat. Rabat på overpris er stadig overpris!
Konklusion: Få et fast tilbud eller vÊr klar til at betale overpris for materialer. Jeg kommer ikke tilbage.
Hurtig og seriÞs
Hurtig og seriÞs. Altid god service og kvalitet til tiden.
Varme i Huset
Vi har brugt Sejling og Co til trÊk af radiatorrÞr og opsÊtning af nye radiatorer.
God proces og super dialog.
Vi er tilfredse.
Havde problemer med gulvvarme anlÊg
Men Carsten og hans team hos Seljling & Co ydede en fantastisk service! De var altid hjÊlpsomme, professionelle og sÞrgede for, at alting blev håndteret hurtigt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter pålidelig og kompetent service.
KÞkkenaflÞbet fiksetâŠ
Jeg kontaktede Sejling for at vi kunne få fikset et utÊt kÞkkenaflÞb. De kom superhurtigt og fik fikset både aflÞbsinstallationen og renset aflÞbet fra kÞkkenvasken. Alt til vores fulde tilfredshed.
Super rådgivning
Jeg havde besÞg af Carsten fra Sejling VVS for at få tilbud på noget VVS-arbejde. Carsten gav sig god tid til at forklare processen, kom med gode forslag til alternativer og fremtidige lÞsning for fugten i min kÊlder. Alt i alt super rådgivning. Jeg ville ikke tÞve med at ringe til Carsten igen.
Ãrlig og hjÊlpsom
Kontaktede Sejling VVS for hjÊlp til en opgave. Ham vurderede at jeg selv kunne klare det og rÃ¥dgav kompetent til hvordan jeg fik problemet lÞst. Tog intet for dette. Ãrlig, godt humÞr og hjÊlpsom. Se dét er service!
Rigtig god resultat af arbejdet
Rigtig god resultat af arbejdet. Har tidligere fået lavet samme, til en lidt billigere penge, men Sejling fik lavet et godt stykke arbejde, som rent faktisk fungerer.
God dialog desuden, kan kun anbefale.
Kanon Service
Jeg skulle have lavet mit badevÊrelse, og fik anbefalet Sejling & Co VVS fra nogle andre, og der har jeg bestemt ikke fortrudt, der var god kommunikation hele vejen igennem, og slutresultatet var langt over forventning, så et kÊmpe tak til dem.
HjÊlp til selvhjÊlp og dermed penge sparet
Jeg havde via 3byggetilbud.dk fÃ¥et kontakt til Sejling & Co. VVS. Carsten ringede og gav lidt fif til, hvordan jeg mÃ¥ske selv kunne fÃ¥ gang i 4 radiatorer, der ikke ville varme til trods for at have leget med ventilnÃ¥l og udskiftet pakdÃ¥ser, inden vi tog kontakt til VVS. Carsten tilbÞd sÃ¥gar at jeg kunne lave et videoopkald med ham, sÃ¥ han kunne guide. Hans fif virkede og han sparede os derfor for de ca. 1.500 kr. han regnede med at det ville koste, havde han skulle ud og klare det for os. Super service og god stil at give hjÊlp til selvhjÊlp, inden de sender folk ud. Vil helt sikkert kontakte Carsten igen, hvis vi skulle fÃ¥ brug for en VVSâer.
Super hurtig service
Virkeligt effektive og dygtige
Virkeligt effektive og dygtige. Kom hurtigt og lavede tingene. Nemme at få fat på. Venlige og sÞde.
Virkelig god service!!!!!!!
Skal have fjernet og opsat ny radiator (altanprojekt) Carsten Sejling kontaktede mig telefonisk - her gav han rådgivning om hvordan opgaven kan lÞses hurtigst og billigst med mindst gene for hele ejendommen. Han anbefalede også at vi undersÞgte om der var en VVS'er tilknyttet. Virkelig god service!!!!!
NÃ¥r man ringer til Sejling & Co VVS
Når man ringer til Sejling, får ALTID en super service og en professionel behandling af sit problem.
Alle Sejlings medarbejder og chefen selv, er utrolig hjÊlpsomme, pålidelige og venlige.
Kan på det varmeste anbefale dem!!!!
Vil give min bedste anbefaling
Vil give min bedste anbefaling. Carsten er super dygtig, venlig og hjÊlpsom. Har brugt dem tidligere og gÞr det også fremover.
Super service og godt arbejde
Sejling har hjulpet os med udskiftning af radiatorer, og den har stået på super service og godt arbejde hele vejen. Carsten er super hjÊlpsom og gav en rigtig fair pris. Vi kommer til at bruge dem igen.
Ny radiator - hurtig levering, fantastisk service og personligt engagement
Jeg har for nyligt fået monteret en radiator af Sejling VVS - den oplevelse vil jeg gerne dele. For aldrig fÞr er jeg blevet mÞdt med så megen venlighed, velvillighed og personligt engagement, som i mit mÞde med Sejling. Sejling VVS fik ikke bare forhandlet en super god rabat til mig hos grossisten, de sÞrgede også for at min radiator blev leveret og monteret selv samme dag. Jeg har virkelig oplevelsen af, at Sejling VVS vil deres kunder det godt og at sÊtter en Êre i, at levere bedst mulig service og kvalitet, og samtidig vÊre i god dialog med deres kunder. Jeg vil derfor på det kraftigste anbefale Sejling VVS til andre og giver firmaet fem stjerner i min anmeldelse.
Carsten Sejling sparede mig for 4500âŠ
Carsten Sejling sparede mig for 4500 kr, da jeg skulle have udskiftet en cirkulationspumpe. Han fortalte mig over telefonen, hvordan jeg selv let kunne fikse problemet ved brug af lidt insider tips. Tak.
Ringede kl 7 morgen vedr
Sejling havde ret travlt men alligevel, stod der en mand her 1 time efter.
Fantastisk effektivt og god service.
Varm anbefaling herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹