ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk samarbejde. Fra tilbudsgivningen til afleveringen var MTN drengene super samarbejdsvillige. Vi gik sammen efter den bedste lÞsning sÃ¥ bÃ¥de Þkonomi og Êstitik hang sammen. 100% fokus pÃ¥ det... ãã£ãšèŠã
Alt for dyrt. Betalte over 5000,- for at de monterede opvaskemaskinen á to omgange. Der tillÊgges ekstra timer pÃ¥, end de egentlig har vÊret her. Der er derudover heller ikke skrevet nogen steder i... ãã£ãšèŠã
Efter vi var flyttet i hus, kunne vi desvÊrre konstatere at vores gamle jordvarmeanlÊg var stÃ¥et af, lige i starten af opvarmningssÊsonen. Dette gjorde at vi akut havde brug for hjÊlp, til at fÃ¥ sat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi udfÞre alt inden for vvs faget. montering, varmepumper, fjernvarme, badevÊrelser og total renoveringer.
é£çµ¡å
SvalehÞjvej 5, 3650 Ãlstykke, 3650, Ãlstykke, ãã³ããŒã¯
- info@mtnvvs.dk
- mtnvvs.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig hjÊlp til et toilet.
Hurtig hjÊlp til et toilet.
Venlig personale og pÊnt udfÞrt arbejde.
Hurtigt tilbud, fint arbejde
Hurtigt tilbud, fint arbejde, til aftalte pris. Alt er godt
Fantastisk samarbejde.
Fantastisk samarbejde.
Fra tilbudsgivningen til afleveringen var MTN drengene super samarbejdsvillige. Vi gik sammen efter den bedste lÞsning så både Þkonomi og Êstitik hang sammen. 100% fokus på det gode håndvÊrk og jeg fÞlte mig, som kunde, hÞrt og tilgodeset i alle faser af projektet.
God, ordentlig og serviceminded VVS
Vi brugte vores lokale MTN VVS henover efterÃ¥ret 2024/forÃ¥ret 2025 til renovering af nyt kÞkken alrum, og de var fra start hurtige til at vende tilbage med tilbud, var imÞdekommende ift. Êndringer og hurtige med hjÊlp til yderligere opgaver undervejs i projektet. SÊrligt Martin, Henrik og John gjorde et godt stykke arbejde. Og sÃ¥ er de super venlige, lÞsningsorienteret og til at tale med, hvis der opstÃ¥r behov for afklaring. De fÃ¥r vores anbefaling, og vi kunne sagtens benytte dem igenð
DÃ¥rlig oplevelse fra start til slut.
DÃ¥rlig oplevelse fra start til slut.
Mangel på kommunikation i starten. De ville ikke mÞde op og se opgaven som de fÞr start, nej det var der ingen grund til... Ca 18.000 kr bÞd de som fast pris. Man forventer derfor som kunde at de har styr på hvad de laver og evt fejl bliver rettet op på inden for rammerne af det faste tilbud.
På dagen sender de en ung syg medarbejder ud der kommer for sent. Han arbejder i hygge tempo.. Når så problemer begynder at dukker op henad eftermiddagen er der ikke rigtig tid til at se på det og der udvises modvilje til at lÞse det fordi det ikke er hvad han er blevet bedt om.
Opgaven laves fÊrdig en anden dag mod et indtil da ukendt ekstra belÞb. Det er bare at betale. Selvom opgaven var fast pris skulle man åbenbart betale for ekstra timer udover det timeantal de selv havde bestemt sig for at opgaven skulle tage. Mystisk koncept.
Siden viser det sig at gulvvarmen et andet sted i huset er holdt op med at virke. De nÊgter at se på om det er en garanti sag uden at krÊve at man kan hoste op med yderligere et ukendt belÞb.
Sidst med ikke mindst er en kreds et 3 sted i huset nu holdt op med at styre varmen korrekt. Ikke beviseligt om det er deres skyld, men meget mÊrkeligt når den ellers har fungeret fejlfrit i 5 år. Denne gang gider man ikke en gang ringe til dem. Jeg kender svaret. Jeg skal risikere at betale for at de kommer ud og vurderer hvorvidt det er deres fejl.
Har derfor ingen ingen tillid tilbage til deres dÞmmekraft og incitament struktur. Det bliver andre VVSere der får lov til at fixe det rod MTN har efterladt. Virkeligt skuffende, tidskrÊvende, og ikke ligefrem billigt.
2 stjerner fordi noget af deres installation i der mindste virker.
MTN "gik den ekstra mil"
MTN "gik den ekstra mil". De gav et tilbud indenfor et dÞgn, som de levede fuldt ud op til. De kom til aftalt tidspunkt og var åbne, informative og meget ordentlige i deres måde at vÊre på. Og de leverer et godt håndvÊrk
De er yderst serviceminded og laverâŠ
De er yderst serviceminded og laver flot arbejde til en fair pris
God og serviceminded medarbejder
God og serviceminded medarbejder, der havde overskud til at give gode råd samt overholdt både mÞdetid og tidsplan.
Hurtig og god hjÊlp
Professionel og hurtig hjÊlp, så vi fik den rigtige reservedel til radiatoren.
Alt for dyrt
Alt for dyrt. Betalte over 5000,- for at de monterede opvaskemaskinen á to omgange. Der tillÊgges ekstra timer på, end de egentlig har vÊret her. Der er derudover heller ikke skrevet nogen steder i deres retningslinjer, at timeprisen starter, når der kÞres fra seneste sted. Det vil sige, at hvis de har vÊret i Nyborg, og du er nÊste projekt, så starter timeprisen fra Nyborg.
Da der skulle tjekkes for dybde i vores badevÊrelsesvÊg, med mulighed for montering af vÊghÊngt toilet, borer de to store huller, som de så har efterladt.
Vi har haft Jer ude flere gange
Vi har haft Jer ude flere gange. Alle medarbejdere har vÊret venlige, rare, kompetente og grundige. Der er altid pÊnt, når de er gået. Vi er fuldt ud tilfredse.
God service og hurtig svar og handlingððŒ
Efter nogle bomb pÃ¥ vejen en megetâŠ
Efter nogle bomb på vejen en meget venlig og imÞdekommende kommunikation. Og alt fungerer tilfredsstillende.
Kvik respons på forespÞrgsel
Kvik respons på forespÞrgsel.
Kvik håndvÊrker.
Kvik faktura med udfÞrlig beskrivelse af udfÞrsel.
Og Kvik betaling.
Han er fÞrste valg nÊste gang.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ