Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade pÃ¥ et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og hÞflig reparatÞr fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... ãã£ãšèŠã
Har lige haft besÞg i vores hus i Brovst i forbindelse med udskiftning af panel pÃ¥ et 77â LG TV. God kommunikation inden besÞget og super service hele vejen igennem. Flink fyr og meget serviceminded.... ãã£ãšèŠã
HÃ¥blÞst og amatÞragtigt har i nÊsten et Ã¥r bÞvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og kÞl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev kÞleskabet tot... ãã£ãšèŠã
Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling. Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkÞleskab. Lige fra jeg lavede aftalen, har der vÊret opfÞlgning, hvor jeg blev mindet og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.
ãã³ããŒã¯
- www.servicecentergruppen.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 63ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Brug ikke det vÊrksted
Jeg oprettede den 10-06-2025 en reparationssag pÃ¥ min Worx robotklipper pÃ¥ grund af fejlet opdatering og mistanke om fejl pÃ¥ bundkortet. Den 23-06-2025 fÃ¥r jeg besked om at det vil koste 2.391,89 kr at reparere robotten og, at pengene skal betales FÃR de laver reparationen. Jeg betaler og kan den 03-07-2025 hente min robotklipper i en pakke shop. Jeg modtager en visuelt uskadt papkasse, men hvor der hÞres tydelige raslelyde under udlevering. Da jeg kommer hjem, kan jeg konstatere, at robottens batteri ligger lÞst (uindpakket og ubeskyttet) og kan rasle rundt inde i robottens batteri-rum og batteriet kan ikke sÊttes fast i robotklipperens batteri-holder (selvom robotten blev leveret til vÊrkstedet med batteriet ordentligt isat), Batteriet kan ikke sÊttes i, fordi robottens"batteri-fingre" er bÞjede (som om batteriet under fragten gentagne gange er blevet kastet ned mod dem) hvilket jeg vurderer kun kan vÊre sket fordi robotten inkl. batteri ikke er blevet pakket korrekt, da den/det forlod vÊrkstedet.
Jeg kan på ingen måde anbefale det vÊrksted.
OPDATERET 04-07-2025:
Jeg skrev i går straks til vÊrkstedet og har i dag haft telefonisk kontakt til vÊrkstedet flere gange. VÊrkstedet vil IKKE vedkende sig, at skaden kan skyldes forkert/mangelfuld indpakning fra deres side, da de returnerede robotten efter endt reparation. VÊrkstedet har dog - efter en del diskussion - lovet at reparere robotklipperens batteriholder uden beregning - så nu er det spÊndende om der igen vil gå nÊsten en måned fÞr jeg ser min robotklipper igen.
God serviceteknikker!
Kom som aftalt.
Smilende og imÞdekommende servicemedarbejder.
Udarbejdet udfÞrt godt, grundigt og hurtigt.
Intet at komme efter! 5 ud af 5 stjerner
Kan varmt anbefale dem.Mit 1 års tv var i stykker...hurtig kontakt og aftale oprettet mhb på at få det lavet.Det hele kÞrte som det skulle.Der er intet at pege fingre af.
Havde Lars G.her til at lave det.Utrolig venlig og får i sig selv de varmeste anbefalinger
Godt effektivt arbejde
Godt effektivt arbejde. Meget tilfreds
Besvarer ikke mail-spm, reparerer kun delvist, svarer ikke på kritik af dette
Firmaet er udvalgt eksklusivt af Harman/JBL til at udfÞre garantireparationer i DK.
Hvilket åbenbart gÞr dem usårlige overfor utilfredse Harman/JBL-kunder.
Da jeg skal oprette sagen hos Service Center Gruppen på mine defekte JBL-earbuds, bliver jeg mÞdt med truslen om det kan! komme til koste mig ml. 100 og 550 kr, hvis de mener produktet er uden fejl.
Jeg sender i alt 4 mails til SCG med samme spm.: Hvordan tester I sådanne produkter for fejl?
Intet svar.
Jeg er jo nÞdt til sende dem ind alligevel.
Reparationen går hurtigt, men teknikkeren har overset/ignoret, at jeg har beskrevet at begge earbuds lÞber tÞr for strÞm alt for hurtigt.
Efter 3 mails og indtastning i formularen på deres hjemmeside, får jeg endelig svar om at det er givet videre til teknikkeren.
Derefter IGEN larmende tavshed.
Jeg har opfordret Harman/JBL til at finde et andet firma der behandler kunderne ordentligt !

Service Center Gruppen A/S ããã®åç
HåblÞst og amatÞragtigt
HåblÞst og amatÞragtigt
har i nÊsten et år bÞvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og kÞl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev kÞleskabet totalskadet pga reservedele var udgået. jeg insisterede på en second opinion for egen regning og ringede til samsung... 4 dage og 1650 kr senere blev blÊser, bagplade og termofÞler skiftet på under 30 min. og nu virker mit kÞleskab og ismaskine som nyt. SPANREP.dk :)
Professionelt og venligt
Super service, de kom til tiden, venlige og professionelle og lÞste problemet.
Hurtig udfÞrt arbejde
Hurtig udfÞrt arbejde. Nu virker komfuret:-)
Meget professionelt fra start til slut
Meget professionelt fra start til slut.
Super dygtig og venlig service montÞr,Meget påpasselig med hvores ting/hjem.
SÃ¥ alt i alt en god oplevelse
Bh Henrik WÞhlk
mÞder til tiden
mÞder til tiden, udfÞrt arbejde hurtigt og med god kvalitet
Reparation i lÞbet af fÃ¥ dage efterâŠ
Reparation i lÞbet af få dage efter skade.
Super god kommunikation og information både fÞr og efter reparation.
Super god tekniker.
Supergod service med prÊcise ankomsttider
Vi har fÃ¥et en supergod service i forbindelse med en fejl pÃ¥ vores nyindkÞbte LG TV, sÃ¥ jeg kan helt klart anbefale Service Center Gruppen. Op til besÞget fik vi opdateringer med sÊrdeles prÊcise tidsangivelser for teknikerens ankomst. Og det holdt â faktisk nÊsten pÃ¥ minuttet :-)
Og tak til Allan for hans venlighed og gode service.
God og behagelig service
Jeg manglede lidt opdateringer pÃ¥ venteâŠ
Jeg manglede lidt opdateringer på vente tiden, og måtte egenligt spÞrge om i havde glemt mig. I får alligevel 5 stjerner pga af jeres teknikker. Super dygtig, hurtig og meget behagelig. Ham burde i nok give lÞnforhÞjelse .
Min opvaskemaskine kÞrer igen, tak for det
Lynhurtig og prÊcis reparation af TV
Lynhurtig og prÊcis reparation af TV.
Venlig og behagelig tekniker kom hurtigt ud og fiksede TVâet pÃ¥ stedet.
Godt arbejde og fuld tilfredshed herfra.
Min seneste Ekstremt mangelfuld service og utilstrÊkkelig hÃ¥ndtering af garantireparationoplevelse med denneâŠ
Min seneste oplevelse med denne serviceudbyder overgik enhver forestilling om inkompetence og uprofessionel adfÊrd. I forbindelse med en forsikringsgodkendt reparation af en defekt LG opvaskemaskine, blev jeg konfronteret med en overrumplende mangel på ansvarsfÞlelse, kommunikationsvilje og struktureret arbejdsgang. Servicevirksomheden forsÞmte ikke alene at gennemfÞre den initialt påkrÊvede udskiftning af en Þdelagt vaskemotor på kun 15 forsvandt han, men udviste også en foruroligende ligegyldighed over for basal kundekontakt og aftalte betingelser. På trods af min klare henvisning til producentens garanti, insisterede teknikeren på, at jeg selv skulle udfÞre demonteringsopgaver, herunder frigÞrelse af strÞmforbindelse og fysisk udtrÊkning af opvaskemaskinen, se deres hjemmeside, det er kun fodpanel man skal fjener (resten klare dig , står der), mens han vedholdende afviste at varetage sin autoriserede funktion. (Jeg var samtidig syg og ventede på vagtlÊgen)
Under fÞrste besÞg forlod teknikeren ejendommen uden at have monteret strÞmtilfÞrsel igen, uden testkÞrsel af opvaskemaskinen og uden at placere apparatet korrekt, uden at skifte den del der var defekt. Få dage senere konstaterede jeg fortsatte funktionsfejl, hvilket selvsagt nÞdvendige en gentagen (og gebyrpålagt de pålage mig nu 985 kr for at komme igen) serviceintervention, selvom garantien klart burde have dÊkket den indledende reparation. Dette ubegribelige forlÞb afspejlede en fuldstÊndig mangel på professionel integritet, da teknikeren ved anden lejlighed brugte mere end en time på at gennemfÞre den af fabrikanten fastsatte procedure, som han uden videre burde have eksekveret korrekt fÞrste gang.
Kommunikationen med virksomhedens kundecenter var prÊget af endelÞse forsinkelser, overfladiske svar og en påfaldende manglende vilje til at imÞdekomme basale forbrugerrettigheder. Til trods for gentagne rykkere vedrÞrende refusion af fejlbehÊftede reservedele og kompensation for det dobbeltarbejde, som skyldtes deres egen forglemmelse, fortsatte serviceudbyderen med at udskyde eller ignorere min henvendelse. Resultatet er et meningslÞst tidsforbrug, generende rod i hjemmet og vedvarende usikkerhed om sagens afslutning.
Jeg kan kun advare imod at benytte denne serviceudbyder. Deres håndtering af garantisager synes gennemsyret af mangelfuld planlÊgning, uvedkommende bureaukrati og en fravÊrende respekt for kundens tryghed og tid. Min personlige oplevelse har efterladt mig med indtrykket af et firma, der konsekvent undlader at leve op til gÊngse kvalitetsstandarder og grundlÊggende forpligtelser, og jeg vil på det kraftigste råde alle til at sÞge en anden, mere pålidelig lÞsningspartner. FortÊl jeres forsikring / producent at de må finde en anden partner.
Hurtig og god service.
Hurtig og god service.