Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade pÃ¥ et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og hÞflig reparatÞr fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
HÃ¥blÞst og amatÞragtigt har i nÊsten et Ã¥r bÞvlet med forsikring og servicecentergruppe efter lynnedslag, ismaskine og kÞl som var alt for varmt... 8 mdr og 2 ismaskiner senere blev kÞleskabet tot... ãã£ãšèŠã
Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling. Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkÞleskab. Lige fra jeg lavede aftalen, har der vÊret opfÞlgning, hvor jeg blev mindet og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super tilfreds rigtig god service fraâŠ
Super tilfreds rigtig god service fra Tommy, kan helt sikkert anbefales
Komfuret er som nyt nu
Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og hÞflig reparatÞr fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev overholdt og komfuret testet.
Servicen er meget god
Servicen er meget god, og jeg er fuldt ud tilfreds.
Med Helisen
Abbas
Positive og imÞdekommende ungenâŠ
Positive og imÞdekommende ungen mennesker.
Kommunikation fra start til slut.
ForsÊt det gode arbejde
Reparation af emhÊtte
Vi har netop haft besÞg af JÞrgen, som lavede vores 12 år gamle emhÊtte så den nu virker igen. Venlig, hjÊlpsom og grundig hjÊlp.
Godt udfÞrt arbejde
Kom til tiden, venlig reparatÞr, hurtig, alt i alt en god oplevelse, god service
En effektiv venlig og hurtig service
En effektiv venlig og hurtig service. Flot arbejde
Meget skuffende og uprofessionelâŠ
Meget skuffende og uprofessionel håndtering.
Jeg havde en aftale om servicebesÞg i forbindelse med udskiftning af en defekt reservedel på min opvaskemaskine. Da jeg ikke kunne de fÞrste foreslåede datoer, blev besÞget planlagt ca. 2,5 uge frem. Jeg modtog en bekrÊftelsesmail med tidspunkt mellem kl. 9-14 samt besked om, at teknikeren ville ringe 30 minutter fÞr ankomst.
Da besÞget krÊvede, at jeg var hjemme i hele tidsrummet, måtte jeg tage fri fra arbejde.
Teknikeren dukkede aldrig op, og jeg modtog ingen besked om aflysning eller forsinkelse. Jeg skrev via deres âdialog med vÊrkstedâ uden svar og mÃ¥tte selv kontakte dem telefonisk.
Her fik jeg at vide, at de allerede flere dage tidligere vidste, at de ikke havde de nÞdvendige reservedele hjemme, og derfor ikke kunne gennemfÞre besÞget. Alligevel havde ingen fundet det nÞdvendigt at informere mig. Forklaringen var, at de mente, det var reservedelsfirmaets ansvar at give besked â selvom det var servicefirmaet, der havde lavet aftalen med mig.
Det virker både uprofessionelt og respektlÞst over for kunders tid. Når man forventer, at kunder tager fri fra arbejde for at vÊre hjemme i et tidsrum på fem timer, bÞr det som minimum vÊre en selvfÞlge at give besked, hvis man ikke kommer.
Meget dårlig kommunikation og manglende ansvarsfÞlelse.

Service Center Gruppen A/S ããã®åç
Hurtig levering af to batterier til robot plÊneklipper
Bestilte to batterier til en robot plÊneklipper. De kom hurtigt og min far kunne hurtigt få slået hans grÊs igen.
Jeg bruger helt sikkert service center gruppen igen
Kogepladen blev fikset. Min tro på mennesket også.
Man forventer ikke ligefrem livsvisdom, nÃ¥r man bestiller service til en kogeplade â men her er jeg..!
Jeg har lige haft besÞg af teknikeren B.Y fra Service Gruppen, som skulle skifte min kogeplade.
Udover at han havde fuldstÊndig styr pÃ¥ teknikken, var han ogsÃ¥ en mand klog pÃ¥ livet. Rar, respektfuld og virkelig behagelig at have pÃ¥ besÞg â rolig, venlig og hjÊlpsom.
Man mÊrker virkelig forskellen, når man mÞder mennesker, der både er dygtige til deres arbejde og samtidig behandler folk med respekt og god energi.
Kogepladen virker igen og jeg kan lave mad igen, men jeg er mest imponeret over fÞlelsen af af have haft besÞg af en filosof med vÊrktÞjskasse.ððœ
Service Gruppen â jeg hÃ¥ber, I ved, at I har en stjerne ansat.
Virkelig dårlig service ifb med planlÊgning og gennemfÞrsel af udbedring
Udskiftning af induktionsplade var planlagt til dag 1 mellem 8-12 ingen tekniker og udskudt til eftermiddag, ingen telniker. Ingen kommunikation fra leverandÞr, rykker og tekniker lovet til dag 2. Ingen tekniker dukker op. Rykker selv igen og tekniker lover til dag 3 - hurra tekniker dukker op. Virkelig elendig service

Service Center Gruppen A/S ããã®åç
Falmec emhÊtte
Fin information omkring ankomst og evt forsinkelse. Fik udfÞrt arbejde pÃ¥ adressen. Tekniker ryddede fint op og testede emhÊtte efter kodning af fjenvetjening og hobðð»
Skift af panel i TV - Brovst Nordjylland
Har lige haft besÞg i vores hus i Brovst i forbindelse med udskiftning af panel pÃ¥ et 77â LG TV. God kommunikation inden besÞget og super service hele vejen igennem. Flink fyr og meget serviceminded. Kan klart anbefales!
Meget kompetent tekniker
Meget kompetent tekniker, der lÞste problemet og fik emhÊtten i gang igen.
Fin information undervejs
Fin information undervejs, hurtig og god service
Fantastisk indsats og megetâŠ
Fantastisk indsats og meget professionel teknikker. Anbefales.
Super hÞflig og professionel service
Super hÞflig og professionel service. Teknikker kom til tiden som aftalt og udfÞrte reparationen hurtigt og efektivt. God oplevelse
Hurtig fundet fejl og fikset det endnu hurtigere
Effektiv og grundig
Super service, flink medarbejder, ingen problemer og godt med en sms dagen fÞr og 20 min fÞr besÞg ð
Vi har lige haft besÞg af Rami Abdula
Vi har lige haft besÞg af Rami Abdula, og hold nu op en god oplevelse. Han fik hurtigt liv i lyden pÃ¥ vores TV, men det fedeste var egentlig hans humÞr og mÃ¥de at tale med os pÃ¥. Man kan mÊrke, at han gÃ¥r op i sine kunder og ikke bare vil hurtigt ud af dÞren. En super behagelig og dygtig fyr ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ