Bra instruktioner förutom att det inte stod någonstans att man skulle dra ut hela cylindern vid öppning av port till förrådet. Kanske hade sparat några samtal till supporten.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En trevlig och stÀdad anlÀggning. LÀtt att boka, hÀmta ut nycklar, och sÃ¥ grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försÀkring via Servistore. Bra tillgÀnglighet med öppettider, tillgÃ¥ng till... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ingen kod till nyckelskÃ¥p och ingen svarade pÃ¥ telefon! Fick kontakt med dem pÃ¥ mÃ¥ndag morgon, de konstaterade att missat att skicka med den koden i mailet. Hyrde ett annat förrÃ¥d av Skövde lagerhote... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÀldigt smidigt och enkelt att hyra förrÃ¥d. Priset var ocksÃ¥ billigare jÀmfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjÀnsten 2 gÃ¥nger och blev bemöt av kunnig, trevlig och vÀldigt hjÀlp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Servistore erbjuder smarta och sÀkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och Àr idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tilltrÀda sitt förråd. TjÀnsten Àr tillgÀngligt dygnet runt på samtliga orter och anlÀggningar. Driften Àr central för support, teknik och försÀljning i Linköping dÀr vi kan erbjuda kunden vÀldigt hög service sju dagar i veckan
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Upplevelse
Digital vÀrld. Hög sÀkerhet. Vad Àr riskerna nÀr det felar. Fungerar mobilen inne? Hur tar jag mig ut? Jag har Ànnu inte hittat några skelett i korridorerna.

Servistore AB ããã®åç
Rent & snyggt trevlig kundtjÀnst bra parkering
Rent & Snyggt trevlig kundtjÀnst bra parkering

Enkelt
Enkelt. Bara lite svårt att nå nyckeln i facket i nyckelskåpet, man måste anvÀnda magnetpinnen. Den Àr viktig att ha i beredskap nÀr man startar att öppna. Rent och fint förråd.

Enkelt att komma in
Enkelt att komma in, lagom stort förråd, lÀtt att hitta i lokalen

SÀmsta tÀnkbara
SÀmsta tÀnkbara. Det uppstod en vattenlÀcka pga en snöhög som låg emot fastigheten som tÀppte igen en rÀnna. Det blev en swimmingpool i förrådet jag hyr och mejlet med information om vattenlÀckan skickades ut flera dagar efter att problemet uppstått. Hade jag fått veta tidigare, hade jag kanske kunnat rÀdda många saker. Nu Àr det bara att slÀnga. FörsÀkringsbolaget ersÀtter inte och Servistore frånsÀger sig allt ansvar och hÀnvisar till eget försÀkringsbolag. Riktigt dåligt!

Servistore AB ããã®åç
Avföring frÃ¥n fÃ¥glar pÃ¥ golvet i bÃ¥daâŠ
Avföring från fåglar på golvet i båda förråden vi hyrt. Ingen ersÀttning utan enbart byte av förråd. Stressande.

Det fungerar bra
Det fungerar bra, kan parkera nÀrma ingången, tillgång nÀr vi behöver, belysningen i förrådet kunde vara bÀttre. Problem nÀr vi fyllde förrådet att dörrarna inte gick att stÀlla upp.

Servistore AB ããã®åç
Smidig och enkel digital lösning
Smidig och enkel digital lösning. Bra tillgÀnglighet

Servistore AB ããã®åç
Det Àr ett vÀldigt sÀkert förrÃ¥dssystemâŠ
Det Àr ett vÀldigt sÀkert förrådssystem så som det Àr gjort men dörren var lite svår att få upp nÀr man vÀl har låst upp dörren. Annars jÀttebra utrymme och vÀldigt rent.

Servistore AB ããã®åç
Fri parkering och laddning plat bra
Fri parkering och laddning plat bra, bra ljuset och rent.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ