Servistore AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra instruktioner förutom att det inte stod någonstans att man skulle dra ut hela cylindern vid öppning av port till förrådet. Kanske hade sparat några samtal till supporten.

5぀星のうち5の評䟡

En trevlig och stÀdad anlÀggning. LÀtt att boka, hÀmta ut nycklar, och sÃ¥ grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försÀkring via Servistore. Bra tillgÀnglighet med öppettider, tillgÃ¥ng till... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ingen kod till nyckelskÃ¥p och ingen svarade pÃ¥ telefon! Fick kontakt med dem pÃ¥ mÃ¥ndag morgon, de konstaterade att missat att skicka med den koden i mailet. Hyrde ett annat förrÃ¥d av Skövde lagerhote... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt smidigt och enkelt att hyra förrÃ¥d. Priset var ocksÃ¥ billigare jÀmfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjÀnsten 2 gÃ¥nger och blev bemöt av kunnig, trevlig och vÀldigt hjÀlp... もっず芋る

䌁業情報

1. 保管斜蚭
  2. セルフストレヌゞ斜蚭
  3. 倉庫

圓該䌁業による蚘述

Servistore erbjuder smarta och sÀkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och Àr idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tilltrÀda sitt förråd. TjÀnsten Àr tillgÀngligt dygnet runt på samtliga orter och anlÀggningar. Driften Àr central för support, teknik och försÀljning i Linköping dÀr vi kan erbjuda kunden vÀldigt hög service sju dagar i veckan

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 168ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Det funkar smidigt med att hÀmta ut

Det funkar smidigt med att hÀmta ut nyckel och tagg. Tydliga instruktioner, enkelt system.

Jag har varit kund i två omgångar. Det som drar ner betyget Àr att det Àr påtagligt ostÀdat i lokalen. Framförallt Àr golven i korridorerna smutsiga, inte bara som en engångsföreteelse utan lÀngre perioder.

Det hade varit trevligt men en liten soptunna i lokalerna.

2025幎11月7日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt omdöme och feedback kring stÀdningen. Vår fastighetsavdelning kommer se över anlÀggningen och följa upp stÀdningen. Ha en fin dag!

Smidigt, rent, trevligt personal

VÀldigt smidigt och enkelt att hyra förråd. Priset var också billigare jÀmfört med andra i samma stad.
Varit i kontakt med kundtjÀnsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och vÀldigt hjÀlpsam personal och kÀnde att jag, som kund, blev satt på första plats.
Lokalen var frÀsch med tydliga kartor och instruktioner.

Rekommenderar starkt och kommer absolut hyra förråd igen om behovet kommer finnas!

2025幎12月14日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och att din kontakt med vår kundtjÀnst fungerade så bra. Ha en fin dag!

Hadde lite problem med att komma in

Hadde lite problem med att komma in
Ringde och fick hjÀlp med en gång
Mycket trevligt bemötande

2026幎1月15日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme. Vad bra att du fick snabb hjÀlp och ett trevligt bemötande! Ha en fin dag.

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att komma till sitt förråd

Enkelt att komma till sitt förråd. Ishalt utanför vid parkeringen. Jag saltade och det blev mycket bÀttre. Vore bra om ni saltade utanför entrén så slapp jag göra det.

2026幎1月8日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och feedback kring parkeringen och att du saltade! Vi tar det vidare internt så ska vi försöka lösa det innan det uppstår igen. Ha en fin dag.

Smidigt

Smidigt, proffsigt, rent och snyggt.
Vagnar och palldragare att låna.

2026幎1月12日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme, kul att ni Àr nöjda! Önskar er en fin dag.

Enkelt och smidigt att boka förråd

Enkelt och smidigt att boka förråd
Det jag saknade var en ramp att dra en vagn uppför trapporna till vÃ¥ning 1, det finns en trapp- pirra med en för liten ”lÀpp” att stÀlla kartonger eller möbler pÃ¥

2025幎12月23日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och feedback kring inlastningen. Det Àr vÀrdefullt att vi fÃ¥r den typen av information, tack. Önskar dig en fin dag!

Snabbt och enkelt!

Behövde snabbt en förrådsyta. VÀldigt snabbt och enkelt. Hade tillgång till ett förråd inom en timme!

2025幎12月29日

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig bokning av lagerplats

Snabb och smidig bokning av lagerplats. Fån första besök på hemsidan till att öppna lagerdörren tog det bara 15 min. Då hade jag kört till lagerplatsen också.
Ren och frÀsch lokal.

2026幎1月1日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme, vad kul att du Àr nöjd med vår tjÀnst och förrådet. Vi önskar dig en fin dag!

Smidigt att boka

Smidigt att boka, frÀscha lokaler och bra att det finns vagnar.

2025幎12月20日

perfekt

Jag blev förvånad att allt fungerade så smidigt med hÀmtning av nyckel, koder mm.

2025幎12月18日

VÀldigt smidigt

VÀldigt smidigt. Billigt. Fina lokaler. Endast ett stort minus. Ingen riktig hiss upp till plan 1. Inget stort går in. Vilket gör att man får konka de stora grejerna. Så ett minus för mig.

2025幎12月23日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och feedback, det uppskattar vi. Hoppas det löste sig trots att du fick bÀra en del av dina saker i trappen. Skulle du vilja byta förråd Àr du vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst så kan dem hjÀlpa dig. Ha en fin dag.

5぀星のうち5の評䟡

Det gick jÀttesmidigt att fÃ¥ hjÀlp via

Det gick jÀttesmidigt att få hjÀlp via mail nÀr det strulade via onlinebokningen.

2025幎12月19日

Servistore AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vad bra att du fick hjÀlp att boka av vår kundtjÀnst, lycka till med förrådet! Ha en fin dag.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。