レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi holdt vores sÞlvbryllup pÃ¥ Severin. Alt var gennemfÞrt og hyggeligt. Maden var virkelig smagfuld og lÊkker, serveringen var smilende og imÞdekommende. Rammerne var meget smukke og brugbar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tror ikke det bliver mere basic end dette. En stor dunk sÊbe pÃ¥ badevÊrelset og en dispenser i badet som var man i svÞmmehallen. Sengen ok, men en kedelig udsigt. Ikke brugt noget krudt pÃ¥ forkÊlelse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var pÃ¥ Severin Kursuscenter i forbindelse med et salgsseminar. Stedet er fint, med dejligt udsigt og lÊkre lokaler. Alt var fint bortset fra maden. Hverken frokost, morgenmad eller aftensmad va... もっず芋る

Fandt Severin ved et tilfÊlde. Fantastisk beliggenhed hvor det store terrasseomrÃ¥de med udsigt over LillebÊlt og til begge broer er toppen. Rene, enkle, pÊne vÊrelser. Maden meget flot og prikken over... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. 䌚議宀レンタル サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Konferencecentret i hjertet af Danmark - du får det bedste kursus til den bedste pris!

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

47件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

SÞlvbryllup

Vi holdt vores sÞlvbryllup på Severin.
Alt var gennemfÞrt og hyggeligt.
Rammerne var meget smukke og brugbare.
Afslappet stemning der gjorde, at det var “vores” fest.
LÊkker morgenbuffet som fik stor ros, fra vores gÊster.
Alt i alt får Severin vores varmeste anbefaling.

2026幎4月30日

Severin からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg er meget glad for at lÊse, at I havde en dejlig dag og at I fÞlte, at stemningen gjorde det til jeres fest. Jeg håber meget, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på Severin igen snart!

Mange hilsner
Camilla

Lange ventetider og dårlig service

Vi var et selskab på ca. 30 personer, som skulle spise kl. 18:00. Forretten blev serveret med en lille forsinkelse, men herefter fulgte en uacceptabel ventetid på hele 1,5 time, fÞr hovedretten blev serveret.

Hovedretten blev tilbageholdt, indtil alle gÊster i salen (inklusiv andre selskaber, som vi ingen relation havde til, og som endda var kommet senere og startet deres middag senere) var fÊrdige med deres forret. At lade vores selskab vente så lÊnge på grund af andre gÊsters tempo er en fundamentalt fejl i jeres middagsplanlÊgning og i prioritering af gÊsteoplevelsen.

I det lange tidsrum mellem forret og hovedret blev jeg tÞrstig, da jeg som nogle andre ved mit bord, kun havde bedt om én sodavand (cola), mens mine kollegaer fik serveret både hvidvin og rÞdvin til maden. Jeg gik derfor selv hen til serveringsbordet og tog en ekstra sodavand. I det Þjeblik jeg åbnede den, styrtede en kok frem mod mig og på en meget aggressiv og afvisende måde lÞftede fingeren og sagde: "Det må du ikke! Det er kun 1 drink pr. person."
Jeg forsÞgte at forklare Ã¥rsagen til, at jeg havde brug for en ekstra sodavand – den lange ventetid pÃ¥ 1,5 time – men kokken afbrÞd mig gentagne gange med sin gentagne forklaring. Jeg blev nÞdt til at sige direkte til ham, at jeg kunne konstatere, at han ikke var interesseret i feedback fra sine gÊster, hvorefter jeg vendte tilbage til bordet.

Det er uforstÃ¥eligt, at I i lÞbet af to timer kun tillader mig at fÃ¥ én sodavand, mens andre gÊster ved samme arrangement Ã¥benlyst fik bÃ¥de rÞdvin, hvidvin og en sodavand. Hvad kan man kalde det? “Alcohol” politik? Jeg forstÃ¥r, at der kan vÊre aftaler om betaling med virksomhederne, men behandlingen af gÊsterne bÞr vÊre sÊrligt nÃ¥r ventetiden er sÃ¥ ekstrem.

Jeg valgte at forlade middagen inden desserten, da jeg hverken ville spilde mere tid på at vente på endnu en servering eller risikere en lignende konfrontation. Vi skulle tidligt op dagen efter, og den lange ventetid og den utroligt dårlige kundeservice fra kokkens side Þdelagde hele middagsoplevelsen. Jeg har ikke rÞrt colaen, håber I får glade af den. Jeg syndes jeres service, planlÊgning og gÊstehåndtering var under al kritik.

2025幎11月12日

KÊre Stine

FÞrst og fremmest skal du have tak for at tage dig tiden til at give os din feedback. Det betyder meget for os hele tiden at blive klogere på, hvordan vi giver vores gÊster den bedst mulige oplevelse.

DernÊst skal jeg beklage, at du har haft en middagsoplevelse, der ikke levede op til dine forventninger. Vi bestrÊber os altid på at levere den bedst mulige service, og det er tydeligt, at vi ikke er lykkes denne aften. Det beklager jeg meget.

Vi har de sidste 5 dage gennemgået hele forlÞbet internt i de respektive afdelinger, og desvÊrre har der vÊret flere faktorer, som tilsammen udgjorde udfaldet af aftenen:

1. Vi havde desvÊrre sygemeldinger på dagen, som gav os en vÊsentlig underbemanding både i kÞkken og i service.
2. Jeres selskab ankom 20 minutter senere end planlagt og samtidig med de Þvrige gÊster, hvilket skabte pres pÃ¥ kÞkkenets tidsplan – isÊr fordi der denne aften blev serveret varme forretter, som krÊver prÊcis timing og 10 minutters varsling.
3. Derudover opstod der en misforståelse i forhold til antallet af deltagende gÊster samt uoplyste kostprÊferencer for tre personer, hvilket yderligere forsinkede afviklingen af forretterne.

Ingen af disse forklaringer Êndrer på jeres oplevelse. Dog hjÊlper de os med at sikre, at det ikke sker igen. Det er vores ansvar at håndtere sådanne udfordringer professionelt, og selvom jeres tjener på aftenen undskyldte for miskommunikationen om drikkevaren på dagen, er det tydeligt for os, at din oplevelse har vÊret utilfredsstillende. Det tager vi meget alvorligt.

På baggrund af denne aften har vi allerede igangsat flere Êndringer, der skal sikre et mere gnidningsfrit forlÞb, når der opstår forsinkelser og udfordringer med hensyn til deltagerantal og kostprÊferencer.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om din oplevelse. Hvis du har lyst til at tale videre med os om forlÞbet, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 63 41 91 00. Vi sÊtter pris på dialogen og muligheden for at rette op.

Camilla

Jeg deltog for nylig i et kursus hos

Jeg deltog for nylig i et kursus hos Serverin Kursuscenter, og desvÊrre var madoplevelsen langt under forventet niveau. Maden var både uinspireret og smagslÞs, og det virkede som om der manglede omtanke for både kvalitet og variation.

Buffeten bÞd pÃ¥ en overvÊldende mÊngde grÞn pynt – jeg har sjÊldent set sÃ¥ stor en “grÊsplÊne” pÃ¥ et spisebord. Da jeg troede, jeg tog en fiskefilet, viste det sig at vÊre en friturestegt rodfrugt, og som prikken over i’et blev der serveret lÞg i en Êblekompot
 hvilket mÃ¥ siges at vÊre en kreativ, men uheldig kombination.

Når man er på kursus en hel dag, spiller måltiderne en vigtig rolle for både energiniveau og den samlede oplevelse. Her fÞlte jeg mig desvÊrre ikke godt tilpas. Kursusfaciliteterne var ellers fine, men maden trak helhedsindtrykket markant ned.

2025幎11月4日

KÊre Kasper,

Tak for at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at lÊse, at madoplevelsen ikke mÞdte dine forventninger - isÊr, når vi virkelig lÊgger os i selen for at skabe de bedst mulige oplevelser omkring måltiderne her på Severin.

Vi forsÞger altid at imÞdekomme alle vores gÊsters Þnsker og behov, når det kommer til mad. Vi prÞver samtidig at skabe spÊndende og varierende retter, men hos dig ramte vi desvÊrre ikke rigtigt - og det er vi kede af.
Du skal vide, at din feedback er vÊrdifuld for os, og vores kÞkken tager det med videre i deres arbejde fremover.

Jeg er glad for at lÊse, at du var tilfreds med vores kursusfaciliteter, og jeg håber, vi får muligheden for at byde dig velkommen igen, så vi kan give en bedre madoplevelse.

Mange varme hilsner
Camilla

Tror ikke det bliver mere basic end

Tror ikke det bliver mere basic end dette. En stor dunk sÊbe på badevÊrelset og en dispenser i badet som var man i svÞmmehallen. Sengen ok, men en kedelig udsigt. Ikke brugt noget krudt på forkÊlelse.
Det bedste var at råvarerne brugt på morgenbuffet var af god kvalitet. Kunne godt have vÊre lidt stÞrre udvalg ifht frugt, wienerbrÞd mm.

2025幎9月27日

KÊre Morten,

Tak for din tilbagemelding på dit ophold her på Severin. Jeg er ked af at lÊse, at det ikke levede op til dine forventninger, og jeg har noteret dine kommentarer om sÊbedispenseren på badevÊrelset.

Vi kan desvÊrre ikke Êndre udsigten, men vi har altid et mål om at skabe en så behagelig og indbydende oplevelse for vores gÊster som muligt. Derfor sÊtter vi stor pris på din feedback.

Jeg er glad for at lÊse, at du satte pris på vores morgenbuffet, og jeg håber, at vi får lov at byde dig velkommen indenfor på Severin til en forhåbentlig endnu bedre oplevelse igen snart.

Super god behandling

Super god behandling, god mad.
Vores gruppe havde bestilt vÊrelser pÃ¥ andet hotel, hvor der ikke alligevel var plads. Et eller andet var gÃ¥et galt, men hotellet her har vist sig som et hotel man gerne benytter igen.. det sidste og absolut bedste var at gruppen som var blevet opdelt imellem andre hoteller skulle sÃ¥ til andet hotel for nat. Taxi var svÊrt at fÃ¥, men “dronningen” (Regina) tjener pÃ¥ hotellet, nappede hendes egen bil og hjalp vores venner til deres hotel.. kÊmpe Ros til Regina

2025幎8月20日

Severin からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Den er jeg rigtig glad for. Jeg håber meget, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på Severin igen snart!

Varme hilsner

De gjorde det IGEN!

Endelig tilbage.
Så kom vi endelig tilbage på Severin, da der skulle afholdes det årlige KredsmÞde hos benzinselskabet OK.
Sidste år blev lokationen en anden, det var vi flere der var kede af, for året fÞr blev kredsmÞdet afholdt på Severin, og det var en helt uovertruffen kulinarisk oplevelse.
Så glÊden var stor da vi atter vendte "snuden" mod Severin igen i år.
Vi bliver altid mÞdt og et venligt personale, der byder os velkommen.
Efter sidste oplevelse sendte jeg en mail til OK, og bad dem overbringe Severin mine roser. Denne gang gÞr jeg det via Trustpilot direkte.
AllerfÞrst da vi ankom til restauranten, efter vi havde afsluttet vores KredsmÞde, blev vi budt velkommen til restauranten af overtjeneren, som fortalte hvad vi skulle have, at spise og drikke, og fik anvist vores lokale (restauranten), hvor vi skulle vÊre.
Som det var ved det tidligere kredsmÞde, var der endnu engang dÊkket pÊnt op, maden var delt på tre lokationer, så vi ikke skulle stå i en lang kÞ, men kunne sÞde hen til der, hvor der var mindst "run" på, og der var - som altid på Severin - nok af det hele og når fadene var ved, at vÊre tomme blev der fyldt op.
Overtjeneren kÞrte vores selskab professionelt, hun er bare fÊnomenal, sammen med sit Þvrige smilende og hjÊlpsomme tjenerstab. Det er min helt klare fornemmelse, at hun er en rigtig god LEDER over for sit personale, hun er en ener en rigtig "guttermand" med hjertet på rette sted. Hende skal I, ledelsen på Severin, vÊre glade for, at have i jeres fold, hende kan I vÊre glade og stolte over.
Jeg glÊder mig allerede igen til nÊste år, hvor jeg håber der igen er plads til, at OK kan holde vores kredsmÞde der.
Skulle der vÊre blot ét enkelt punkt, at "Þffe" over, sÃ¥ kunne jeg rigtig godt tÊnke mig FLØDE (alternativt rigtig god dansk SØDMÆLK) i min kaffe!!! MinimÊlk, skummetmÊlk og andre genvordigheder hÞrer ikke til i kaffen. Men det kan jeg jo ikke laste tjenerstaben for, da de blot sÊtter det frem de har fÃ¥et besked pÃ¥.
Men tag lige lidt af den flÞde kokken bruger, når han laver desserter og kom lidt på kaffebordet.
Tusind tak for en skÞn aften, og ikke mindst fra den sÞde, rare, hjÊlpsomme overtjener der sluttede af med "tak for denne gang, vi glÊder os til, at tage imod jer igen en anden gang".

2025幎5月19日

KÊre Kim

Tusind tak for din positive anmeldelse af Severin - den er vi rigtig glade for! Hvor er det dejligt, at I besluttede jer for at vende snuden retur til Severin, og at I havde en god oplevelse her hos os. Jeg sÞrger for at vores overtjener og resten af Severinerne ser din flotte anmeldelse og rosende ord til dem.

Tak for dit forslag om at sÊtte flÞde frem til kaffebordet. Jeg orienterer vores ledelse, som vil tage det med i deres overvejelser.

Vi håber at få lov til at byde jer velkomne igen her på Severin, når anledningen byder sig.

Camilla / Salg & Marketing

80 Ã¥rs fÞdselsdag

Min mand fejrede sin 80 års fÞdselsdag på Severin den 01.03.25
Alt har vÊret perfekt. 👏🏻Lige fra planlÊgningsmÞder og kommunikationen med Kristina og til selve arrangementet
Man fÞler sig velkommen lige så snart man ankommer til receptionen
Vi har kun mÞdt et venligt og imÞdekommende personale der også kunne rumme mange bÞrnegÊster. Vi nÞd dagen med den lÊkreste mad og de smukkeste rammer. Alle vores gÊster har kun haft rosende ord til arrangementet
Vi har fÞr holdt fest på Severin og også vÊret inviteret til fest på stedet og vi kommer helt sikkert gerne igen

2025幎3月1日

KÊre Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Severin - den er vi virkelig glade for!
Jeg har delt dine ord med Kristina og alle de andre Severinere, så de også ser dine fine kommentarer.
Vi håber at vi får lov til at byde jer velkomne igen!

Angelika

Vi fejrede vores guldbryllup på Severin

Vi fejrede vores guldbryllup på Severin med et middagsarrangement den 03.01.2025. Alt var super.
Flotte borde, dejligt imÞdekommende personale, som hurtigt spottede hvordan vi skulle tackles. Super lÊkker forret og alt pÃ¥ den efterfÞlgende buffet var lÊkkert og i orden. Desserterne var mums👍
Dejlige vine.
Lige fra gÊsterne ankom og til vi drog afsted igen fÞlte vi os godt behandlet, der var styr på det hele og en afslappet, men professionel atmosfÊre.
Vores gÊster elskede udsigten, de lyse lokaler, den lÊkre mad og det imÞdekommende personale.
Tusind tak for en god oplevelse.

2025幎1月3日

KÊre Bente
Tusind tak for din positive anmeldelse af Severin - den er vi rigtig glade for!

Angelika /Salg&Marketing

Trist mad

Var igår til julefrokost på Severin.

Jeg syntes på ingen måde at maden levede op til forventningen.

Et par eksempler:

Ribbenstegen var meget hård i kÞdet og jeg så ikke en eneste sprÞd svÊr.

Ris ala mande var vi flere der slet ikke nåede at få, så her kan jeg selvfÞlgelig ikke udtale mig om kvaliteten.

Natmaden var hot dogs. Der var ikke meget “hot” over det - pÞlserne var ikke en gang lunkne!

Maden jeg fik til julefrokosten i sidste uge på bowl and fun var markant bedre!

2024幎11月29日

KÊre Flemming
Jeg beklager at du fÞler at vi ikke har levet op til den forventede kvalitet til jeres julefrokost i fredags.
Dine kommentarer er sendt videre til vores kÞkkenchef, og bliver gennemgået internt her hos os, så vi fremadrettet kan hÞjne kvaliteten, og levere et produkt som alle vores gÊster er tilfredse med.
Vi har haft mange julefrokostgÊster igennem her i weekenden, og da vi lever af at have glade gÊster der gerne kommer tilbage til os, så betyder det selvfÞlgelig meget for os, at også du går herfra tilfreds.
Du må derfor rigtig gerne kontakte mig på tlf. 24 66 68 42, eller på mail abl@severinkursuscenter.dk, så vi sammen kan finde en lÞsning.

Angelika - salg@marketing/Severin

ForlÊngede mit ophold i forbindelse til

ForlÊngede mit ophold i forbindelse til et firmarrangement. Det har en positiv og dejlig oplevelse, med rigtig god service og super opmÊrksomt personale.
Man kan mÊrke at medarbejderne på severin, kan lide at komme på arbejde, og at vÊre til rådighed for gÊsterne.

2024幎8月8日

KÊre A.S.
Tusind tak for din positive tilbagemelding her å Trustpilot omkring dit ophold hos os på Severin.
Det er dejligt at du lÊgger mÊrke til arbejdsglÊden hos os Severinere når du besÞger os - det betyder rigtig meget for os.

Jeg håber vi får lov til at byde dig velkommen på Severin igen ved en senere anledning.

Mange sommerhilsener
Angelika/Salg og marketing

Top sted

Top sted. Et lidt anderledes hotel, men helt klart i top. LÊkker kundebetjening, friske personaler og lÊkre vÊrelser. Mega hyggeligt sted, med små detaljer med fyrfadslys rundt omkring og generelt hyggeligt. Fri kaffe, te og varm kakao.
Øl og sodavand var stillet frem, som man afregnede med med sit vÊrelses nr. i deres tillidsbar.
Jeg kommer tilbage.

2024幎7月23日
自発的なレビュヌ

Som at vÊre på efterskole

Jeg vil gerne indvie dig i mit besÞg pÃ¥ Severin. Det starter med, at vi bliver vist ind i et stort mellemkedeligt lokale uden sjÊl. Vi gÃ¥r ned for at hente morgenmad i noget, der minder om en kantine. Der er boller, ost, marmelade og smÞr og en masse skÃ¥le med det, der minder om topping til yoghurt. Vi stÃ¥r der - ca 10 mennesker og tÊnker: “De mangler at stille yoghurten frem.” Jeg retter henvendelse til en korthÃ¥ret kvindelig tjener og spÞrger hende: “Undskyld, men mangler yoghurten til toppingen.” Hun siger hÞjt pÃ¥ en passiv agressiv mÃ¥de: “Nej, det her er KUN snacks. Ikke morgenmad. Hvis I havde bestilt morgenmad, sÃ¥ havde I fÃ¥et det i restauranten, som er dernede.” Hun peger. Vi siger okay og undskyld og sÊtter os ned. Ikke en gang den dejlige udsigt kan opveje for den kantineagtige, lidt tarvelige stemning, der er i lokalet. Da vi forlader vores plads og gÃ¥r ud for at hente vand, sÃ¥ kommer samme tjener lÞbende efter os og siger aggressivt til os: “I skal gÃ¥ ind og fjerne jeres service. SÃ¥dan gÞr vi her i huset.” Det var vi simpelthen ikke klar over - at vi selv skulle rydde op efter os selv, som man gÞr pÃ¥ en efterskole. Jeg spÞrger hende: “Undskyld. Men det vidste jeg ikke. Ingen har fortalt mig det.”
Hun fortsÊtter i samme stil: “Det stÃ¥r pÃ¥ servietterne.”
Mig: “Jamen, jeg har ikke taget en serviet - kunne det ikke vÊre en ide at sÊtte et skilt op?”
Hende: “Sådan er reglerne her i huset, og de fleste tager servietter, når de spiser.”
Hun er stadig sur og ubehagelig. Mit hjerte begynder faktisk at banke hårdt.
Jeg siger til hende: “Nu fortÊller jeg dig som gÊst, at jeg ikke viste det, og det ville vÊre rart, at man enten fik det at vide i receptionen, eller at I skiltede med det pÃ¥ et stort skilt, inden man tog snacks og ikke morgenmad. Og mÃ¥den du kommer efter os pÃ¥ er virkelig ubehagelig. For ingen Þnsker at gÞre noget forkert. Det var nÊrmest lidt ydmygende at blive hentet tilbage pÃ¥ den mÃ¥de.”

Men ved I hvad, jeg kan anbefale? Comwell, der ligger lige på den anden side ad vejen. Det sÞdeste og dejligste personale, hvor humÞret er hÞjt. Og der fik man den der dejlige lÊkre hotelfornemmelse - og ikke at man var på efterskole.
Så mine anbefalinger går på, at man afholder, hvad end man nu Þnsker at afholde på Comwell. Der er maden også vÊsentligt bedre.

2024幎5月27日

KÊre TD
Vi er rigtig kede af den oplevelse du har haft her hos os på Severin.

Jeg har talt med både vores restaurantchef og den pågÊldende tjener, omkring episoden og din oplevelse af os, som vi på ingen måde er stolte af.
Vi vÊgter vores gÊsters tilfredshed meget hÞjt - vi lever jo af tilfredse gÊster - og tager derfor alle klager meget alvorligt.
Jeg vil derfor meget gerne i dialog med dig, så vi på en eller anden måde kan imÞdekomme dig, og forhåbentlig på sigt få lov til at byde dig/jer velkomne igen her på Severin.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 24 66 68 42, eller skrive en mail til mig på abl@severinkursuscenter.dk, så vi kan få talt ovenstående episode igennem.

Jeg håber at du vil kontakte mig.

Mange hilsener
Angelika Berg LÊrche / Severin

Super hjÊlpsomt personale, en perfekt oplevelse.

Dejlig velkomst da vi ankom. Vi sikrede os lige at der var bestilt taxa fra hotellet til den kro vi skulle hÞre musik på, samt retur igen. Det kom der styr på. (At Taxasyd så ikke kom til tiden er ikke deres ansvar) hotellet var utrolig behjÊlpelig med at få fat i Taxasyd.
Vi havde fÃ¥et en drink aftenen fÞr, som vi ikke skulle betale noget for ved afrejse pga. vores oplevelse med taxaselskabet. Det er virkelig god og flot service. 1000-tak til det skÞnne og hjÊlpsomme personale det har gjort vores oplevelse endnu bedre. VÊrelset vi havde var super fint og rent, vi vil helt klart anbefale Severin og det skÞnne personale til andre 😀

2023幎12月1日

KÊre Merete
Tusind tak for din positive anmeldelse af Severin.
Vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse hos os, og håber vi får lov til at byde velkommen igen.
GlÊdelig december!

Mange hislener
Angelika /salg og marketing

Var på rÞdekors kursus

Var på rÞdekors kursus, det var en total god oplevelse, kan på det varmeste anbefale severin, der bliver taget hånd om gÊsterne, og på intet tidspunkt har der manglet noget. GlÊder mig til at skulle lande på severin igen.

2023幎10月7日

Bryllup

Vi holdte vores bryllup på Severin d. 17.09.22. Der var INTET at sÊtte en finger på. Utrolig venlig og imÞdekommende personale. Super lÊkker mad og fantastiske rammer med udsigt over LillebÊlt. Kan klart anbefales.

2022幎9月17日
自発的なレビュヌ

Enestående sted med stor hjÊlpsomhed

Enestående sted med stor hjÊlpsomhed. Jeg kender intet sted, hvor receptionen er så imÞdekommende og hjÊlpsomme. Foruden at alt, vÊrelser, morgenmad, lokaliteterne, altid er i orden. Og så prisen. Utroligt de kan gÞre det til den pris.

2023幎7月18日

KÊre Runa
Tusinde tak for din meget positive anmeldelse af Severin og Severinerne. Den er vi meget glade for.

Fortsat god sommer og hjertelig velkommen tilbage til os!

Angelika

Super oplevelse, INTET at pege fingre af 👌

Tak for en super positiv og professionel oplevelse hos jer, Ifb med Williams konfirmation. Alt personale bidrog til en rigtig god dag. Vores gÊster gik fra Severin med den nÞjagtig samme oplevelse 😀. Tak ! Dbh Allan Junge.

2023幎5月4日

KÊre Allan
Tusind tak for din positive anmeldelse af Severin, og stort tillykke med William!
Vi er rigtig glade for at I havde en god konfirmationsfejring her på Severin, og Þnsker jer alle velkommen tilbage til os.

ANgelika

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。