レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at vÊre glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om fÃ¥ dage starter nÊste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stÃ¥ sin prÞve. Tr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tack vare Jacob och hans hypnosbehandling mot hund- och djurfobi har jag mÀrkt tydliga förbÀttringar. Jag kÀnner mig nu mycket tryggare och mer avslappnad i nÀrheten av hundar/djur. Jacobs professione... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jacob er en skÞn underviser; levende, nÊrvÊrende og enormt dygtig! Han evner at favne hele holdet og skaber en atmosfÊre af samhÞrighed og nysgerrighed. Igennem uddannelsen skabes en god rÞd trÃ¥d,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varm og personlig tone.. En rigtig god og alsidig uddannelse, der pÃ¥ bare 8 dage kommer godt omkring mange vigtige emner. Undervisningen formidles med bÃ¥de varme, humor og glimt i Þjet, hvilket gÞr... もっず芋る

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス
  2. キャリア コヌチ
  3. ラむフ コヌチ

圓該䌁業による蚘述

Professionel hypnose behandling og hypnoterapi på klinik i valby. Nu også klinik i Svendborg pr. 2023 Flere end 10.000 behandlinger siden 1994. FagUddannelse af HypnotisÞrer og Hypnoterapeuter. Online hypnose kurser og kursus for både dig som vil vÊre hypnotisÞr og hypnoterapeut og professionelle som vil lÊre at mestre hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. 27 års erfaring. Over 700 HypnotisÞrer og Hypnoterapeuter har taget Uddannelsen og kurser ved Institut for Avanceret Hypnose.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

233件のレビュヌ

I marts 2026 har jeg taget

I marts 2026 har jeg taget hypnoseuddannelsen hos Jacob, og det var en virkelig god og meget brugbar oplevelse.

Jacob er fagligt stÊrk og samtidig meget menneskelig i sin måde at undervise på. Der er plads til grin, refleksion og fordybelse.

For mig har det efterfÞlgende vÊret let at tage ind og bruge i min konsulentforretning, og jeg ser det som vÊrdifuld ekstra viden, jeg kan trÊkke på, når det giver mening.

自発的なレビュヌ

En uddannelse pakket med konkrete vÊrktÞjer .. og en bonus

Jeg fik en masse stÊrke redskaber, som jeg med det samme kan bruge i mit arbejde.
Og som bonus fik jeg på uddannelsen i den grad skruet op for det overskud og den indsigt, jeg mÞder andre mennesker med.
Uddannelsen har givet mig et langt bedre forhold til mig selv, til min familie og til ham den sure i FÞtex!

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er rigtig godt at hÞre, at du både har fået konkrete vÊrktÞjer, du kan bruge med det samme, og samtidig oplever en forskel i dit eget overskud og i måden, du mÞder andre på.

Det er netop det, vi gerne vil med uddannelsen, at det både virker i praksis og gÞr en forskel personligt.

Og sÃ¥ er vi glade for, at selv “ham den sure i FÞtex” er blevet lettere at hÃ¥ndtere.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg fik hvad jeg kom for

Jeg fik hvad jeg kom for, på en levende og tilpas rolig og tryg måde, hvor jeg oplevede at en professionel og seriÞs undervisning sagtens kan fÞles let og overskuelig. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at jeg ville kommer herfra med modet og evnerne til at arbejde professionelt. Fedt miljÞ med engagerede mennesker, god stemning, ti seriÞs underviser med en uhyggelig rutine og erfaring, der formidler let og uhÞjtideligt på en måde der sikrer en fÞlelse af tryghed i egne evner

2026幎3月30日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er virkelig godt at hÞre, at du oplevede undervisningen som både professionel, tryg og overskuelig. Det er vigtigt for os, at man fÞler sig godt guidet hele vejen og står tilbage med både modet og evnerne til at arbejde med det i praksis.

Og tak for dine ord om miljÞet og undervisningen, det betyder meget.

Jacob er en yderst kompetent og erfaren

Jacob er en yderst kompetent og erfaren underviser inden for hypnose og hypnoterapi. Hans undervisning er engagerende og varieret, og det mÊrkes tydeligt, at den er gennemtÊnkt helt ned til de mindste – men vigtige – detaljer.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at hÞre, at du oplevede undervisningen som både engagerende og gennemtÊnkt. Der bliver lagt meget arbejde i detaljerne, så det er godt at vide, at det også bliver mÊrket.

Og tak for dine ord om Jacob, det sÊtter vi stor pris på.

Helt fantastisk kursus

Helt fantastisk kursus! Jacob er en vanvittig dygtig formidler og er virkelig generÞs med at dele erfaringer fra det praktiske virke. Jeg fÞler mig godt klÊdt på til at starte selv som hypnoterapeut.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er rigtig godt at hÞre, at du fÞler dig klar til at komme i gang som hypnoterapeut. Det er netop målet, at du ikke bare lÊrer det, men også fÞler dig tryg ved at bruge det i praksis.

Og tak for dine ord om Jacob og undervisningen.

Gik langt over mine forventninger!

VidensmÊttet, intens, konkret og behagelig undervisning baseret på Jacobs mange års erfaring med hypnose. Masser af mulighed for udvikling professionelt og personligt og efter 8 intense dage har jeg opnået en realistisk evne til at hypnotisere, også på erhvervsmÊssigt niveau. Jeg er meget overrasket over, hvor brugbar lÊring jeg har opnået på så kort tid. Uddannelsen indeholder balanceret vÊgtning mellem vidensflow og praktisk trÊning i en tryg og tillidsfuld atmosfÊre.

Dejligt, at hÞre.

Det er rigtig godt at hÞre, at du oplever undervisningen som både konkret, brugbar og balanceret mellem teori og praksis. Det er vigtigt for os, at man ikke kun får viden, men også reel erfaring og tryghed i at bruge det.

Og det er isÊr fedt at hÞre, at du allerede fÞler dig i stand til at arbejde med hypnose på et professionelt niveau.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Det er en virkelig fantastisk

Det er en virkelig fantastisk uddannelse. Jakob er en virkelig dygtig formidler. Jakob får min Aller bedste anbefalinger både når det gÊlder hypnose-behandling og hypnose-uddannelse.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er vi virkelig glade for at hÞre. Og tak for din anbefaling, det betyder meget for os.

Tak også for dine ord om Jacob og undervisningen.

Tak fordi du delte din oplevelse med hypnose fag uddannelsen.

FuldstÊndig magisk vÊrktÞj og viden.

FuldstÊndig magisk vÊrktÞj og viden.
Åbner fuldstÊndig op for at man kan skabe sin egen fremtid.
Super hurtig og meget let at bruge

Jeg kan kun anbefale dette kursus hos Jacob

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er rigtig godt at hÞre, at du oplever det som både brugbart og let at gå til. Det er vigtigt for os, at det kan omsÊttes direkte i praksis.

Tak for din anbefaling, det sÊtter vi stor pris på.

SpÊndende og udviklende kursus.

SpÊndende og udviklende kursus.
Giver indsigt i en spÊndende verden

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Det er dejligt at hÞre, at du har oplevet kurset som både spÊndende og udviklende.

Tak fordi du deler din oplevelse.

NÃ¥r man er glad for at rejse men lider af transportsyge

Jacob har hjulpet mig med de udfordringer det giver at vÊre glad for at rejse, men samtidig lide af transportsyge. Om få dage starter nÊste store rejse, hvor Jacobs behandlinger skal stå sin prÞve. Trygge hÊnder, rart selskab og en professionel og menneskelig tilgang til sine klienter - perfekt.

2026幎3月17日

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Godt, at hÞre. Mange tak for den fine tilbagemelding :-)

En god blanding af teoretisk og

En god blanding af teoretisk og praktisk undervisning.
Det er et godt kursus - både for dem der vil udvikle sig personligt og dem der vil arbejde med faget professionelt.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Dejligt, at hÞre. Tak for din tilbagemelding på hypnose uddannelsen :-)

ANBEFALES ✔✔✔✔✔

Jacob er behagelig, levende, dygtig og videnbegÊrlig. Det var sÃ¥ledes et intens, interessant og inspirerende kursus/uddannelse til personer, der Þnsker at anvende hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi – enten ved at Ã¥bne egen klinik eller til brug indenfor andre fagomrÃ¥der eller jobfunktioner som:

Psykolog
Psykoterapeut
Coach eller mentaltrÊner
Sygeplejerske
Fysioterapeut
Ergoterapeut
TandlÊge eller tandplejer
Jordemoder (fÞdselsforberedelse/hypnobirthing)

Jeg kunne godt give uddannelsen 5 stjerner - men så ville der ikke vÊre plads til forbedring. Og der er altid plads til forbedringer :-)

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tak for en virkelig fin og nuanceret anbefaling. Det glÊder mig meget, at du oplevede uddannelsen som både intens, inspirerende og brugbar på tvÊrs af forskellige fagområder. Og du har helt ret, der er altid plads til at blive lidt bedre, og det er netop den nysgerrighed, der driver udviklingen fremad. :-)

Let og nede på jorden formidling af

Let og nede på jorden formidling af faget. HÞj faglighed og meget erfaring og viden om de forskellige muligheder der er med hypnose. Utrolig åben og positiv atmosfÊre - og virkelig god forplejning på SÞfryd.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for den gode tilbagemelding. Det glÊder mig meget, at du oplevede undervisningen som både nede på jorden og fagligt stÊrk. En åben og positiv atmosfÊre gÞr en stor forskel for lÊringen, så det er dejligt at hÞre, at du mÊrkede det. Og ja, forplejningen på SÞfryd var helt i orden (tÊnk at de havde fået en kok fra sÞllerÞd kro). Tak fordi du deler din oplevelse.

Det har vÊret et dejligt oplevelse kom

Det har vÊret et dejligt oplevelse kom med på holdet, undervisningen har vÊret super god, Jacob har gjorte rigtigt godt, da har ikke vÊret en dag hvor jeg ikke har vÊret utilfreds, det var super godt, den ene dag ned Jeppe var også super godt. Kurset stedet var super godt, god service hÞflig mennesker.
Tak for denne gang Jacob.
Mvh.
GÃŒl Mehmet Demir

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din sÞde besked, GÌl. Det glÊder mig meget, at du har haft en god oplevelse på holdet og vÊret glad for undervisningen hele vejen igennem. Tak fordi du deler din oplevelse, og alt det bedste videre på din rejse med hypnosen.

Hypnose, terapi og indsigt

Der er virkelig en mening med, at Jacobs uddannelse er opbygget så intenst - en " Zip fil", der bliver ved med at pakke sig ud, er en virkelig god metafor. Jeg tÊnkte, om mit system kunne nå, at indlÊre så meget, på så kort tid - og jeg tror, at det netop blev styrken. Jacob har virkelig en behagelig og levende måde, at undervise på - det er en god blanding af eksempler, lÊring, Þvelser og humor. Det er en energi, hvor jeg slappede af, ift. prÊstation og derfor indlÊrte max.
Jeg vil til enhver tid anbefale Jacobs uddannelse og Jacob som underviser. 5 stjerner herfra. *****

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din virkelig fine og reflekterede tilbagemelding. Jeg er glad for, at du oplevede det intensive forlÞb som en styrke og jeg kan godt lide din “zip-fil”-metafor. Ofte fortsÊtter tingene netop med at folde sig ud, efter man er kommet hjem igen. Det glÊder mig ogsÃ¥ meget, at du oplevede undervisningen som bÃ¥de tryg, levende og lÊrerig. Tak fordi du deler din oplevelse og for de fem stjerner.

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kan varmt anbefale hypnoseuddannelsen hos Jacob. Allerede fra start oplevede jeg en undervisning med hÞj faglighed, nÊrvÊr og masser af praktisk trÊning. Jacob er en utrolig indlevende underviser, og samtidig har han en god humor, som gÞr undervisningen både tryg, inspirerende og sjov. Vi lÊrte konkrete hypnoteknikker og induktioner, som kan bruges direkte i arbejdet med klienter, og jeg fik en dybere forståelse for, hvordan man arbejder med underbevidstheden og skaber varige forandringer. Uddannelsen har både givet mig stÊrke faglige redskaber og en stor personlig udvikling, og jeg fÞler mig i dag tryg og godt klÊdt på til at arbejde som hypnoterapeut. Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre, der Þnsker en seriÞs og praksisnÊr hypnoseuddannelse.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din virkelig grundige og varme anbefaling. Det glÊder mig meget at hÞre, at du både har fået stÊrke faglige redskaber og samtidig oplevet personlig udvikling undervejs. For mig er det vigtigt, at undervisningen er praksisnÊr, levende og tryg, så teknikkerne kan bruges direkte i arbejdet med klienter. Dejligt at hÞre, at du fÞler dig godt klÊdt på mht til hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi :-)

8 dag med masser af viden

Det har vÊret godt at få det hele på en gang over de 8 dage, så man ikke skulle "vente" på at kunne stille spÞrgsmål eller at man kan komme igang.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glÊder mig, at du har haft glÊde af de 8 intensive dage. Når man samler det på den måde, kan man holde flow i lÊringen, stille spÞrgsmål lÞbende og hurtigt komme i gang med at bruge det i praksis. Dejligt at hÞre, at det fungerede godt for dig

Det har vÊret meget givende og meget

Det har vÊret meget givende og meget trygt rum. Jacob er virkelig god til at skabe det rum, hvor alle er med og det er et virkelig godt lÊringsrum. Jeg er helt sikker på, at jeg kan bruge det i mit nuvÊrende arbejde som kropsterapeut.Rent udviklingsmÊssigt er det også virkelig lÊrerigt og jeg tager virkelig meget med hjem. Selvom gruppen vi var i ikke kendte hinanden på forhånd, gjorde hans måde at gÞre det hele levende og trygt et sted hvor jeg hurtigt blev tryg.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tusind tak for din fine og meget refleksive tilbagemelding. Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du oplevede rummet som trygt og lÊrerigt, og at du kan tage det med ind i dit arbejde som kropsterapeut. Når en gruppe hurtigt fÞler sig tryg, åbner det virkelig for både lÊring og udvikling. Tak fordi du delte din oplevelse.

Super dygtige undervisere

Super dygtige undervisere. Ingen tvivl om at fagligheden var helt i top. De var nÊrvÊrende og professionelle på samme tid. Super dejlige og lÊrerige dage.

Institut for Avanceret Hypnose からの回答

Tak for de pÊne ord. Det glÊder mig meget, at du oplevede både hÞj faglighed og nÊrvÊr i undervisningen. Det er vigtigt for os at skabe nogle gode, trygge og lÊrerige dage

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。