レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god fantastisk oplevelse at handle hos SHINY. 💯 Kundeservice 💯 Hurtig levering 💯 ForkÊlelse 💯 sÞd personlig besked i pakken Slik eller gaver 💯 skarpe bi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er simpelhed uden tvivl det fineste, rareste og personligste lille web shop❀ altid en lille hilsen og den finte indpakke pakke. Personligt kender de min smag og ved lige hvad der passer min krops... もっず芋る

䌁業が回答したした

Elsker at handle pÃ¥ Shiny. Altid lÊkre vare, hurtig levering og mega god service, sÃ¥som smÃ¥ sÞde beskeder, slik eller ligefrem gaver i din ordre. Ser deres live hver uge, og kan nÊsten ikke modstÃ¥ de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en “guldkjole” pÃ¥ lagersalg 30/3-24. Vaskede kjolen efter foreskriften - men guldet forsvandt. Skrev til Shiny 2/4-24 & klagede min nÞd. Allerede samme aften fik jeg svar: DesvÊrre kun... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店
  3. 玳士衣料店

圓該䌁業による蚘述

Shiny.dk - Fabulous Fashion online Vi hÃ¥ndplukker de lÊkreste styles fra en masse skÞnne brands. Her har alle rÃ¥d til at vÊre med pÃ¥ den nyeste mode. Vi gÃ¥r op i at vores kunder fÃ¥r den bedste service og oplevelse nÃ¥r de handler hos os. Vi tager altid gerne mod feedback sÃ¥ kontakt os endelig pÃ¥ mail hvis I har Þnsker, feedbak, ris og ros. Vi gÃ¥r for det meste live hver mandag aften kl 19.00 pÃ¥ bÃ¥de Instagram og Facebook. I lÞbet af ugen har vi ogsÃ¥ lives pÃ¥ Facebook med stylings tips, gode tilbud og konkurrencer 💕 PÃ¥ de store mandags lives kan du se forskellige stylings muligheder, for inspiration til nye outfits og shoppe lÊkre og ikke mindst vilde tilbud. KH Shiny.dk pigerne

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

979件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Shiny

Jeg var inde for at finde en gave til min kÊreste, og personalet var virkelig hjÊlpsomme og imÞdekommende. De hjalp mig med at finde noget, der passede perfekt.

Butikken har et flot og moderne udvalg, og kvaliteten er i top. Min kÊreste blev super glad for gaven 🙌

Kan klart anbefales, hvis du leder efter en god gave eller bare vil forkÊle en, du holder af

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Shiny er en god og billig webshop

Shiny er en god og billig webshop, Tanja er sÞd og altid imÞdekommende for at Êndre ordre m.m
Tit sender hun sÞde gaver med i pakken og der ligger altid en sÞd besked i pakken

2025幎12月29日

Stor anbefaling. Alle pengene vÊrd

Rigtig gode priser når der er live.
Godt humÞr, en utroligt dejligt smittende latter og ikke mindst hurtig levering
Pakkerne er pakket fint ind, og altid med en dejlig hilsen.
Jeg anbefaler at handle her

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Den dejligste lille webshop

Den dejligste lille webshop
Alle mine ordre har vÊret i orden til UG
Tanja styrer med den venligste hÃ¥nd, men folk er sÃ¥ dumme ved hende🥹 de lÊgger i kurven og lÊgger i kurven og sÃ¥ undlader de at betale, det er vel nok synd🥲 StÞt denne dejlige Kvinde 💪🏻💪🏻

2025幎11月28日

Flotte varer

Flotte varer. - Gode priser.
Super service og ikke mindst er servicen i top.
Handler her igen og igen. ❀
Tak Tanja.. du er en Shiny stjerne.

2025幎11月28日

Shiny.dk からの回答

Tusind tak sÞdeste Levi :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。