Werkt eenvoudig en af en toe automatisch. Nadeel is wel dat autorewards steeds geactiveerd moeten worden met hetnkopen van een voucher. Dat werkt naar mijn inziens averechts voor SB.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Geen cashback ontvangen van weloveholidays. Gewoon alles volgens spelregels gedaan. Bewijs op papier met screenshots. Ging om bedrag van 173 euro en was hoofdreden om te boeken bij deze reisaanbie... もっと見る
企業が回答しました
Ik gebruik ShopBuddies al jaren en ben er erg tevreden over. Voor aankopen die ik toch al van plan ben te doen, kijk ik altijd eerst of er een cashback of voucher beschikbaar is. Dat levert regelm... もっと見る
Alles gaat automatisch, de communicatie per email met de klantenservice is helder en duidelijk, gewoon perfect. Site is duidelijk en goed vormgegeven. Enige minpuntje is het spel met raddraaien. D... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
ShopBuddies is hét startpunt voor online shoppen met cashback. Met uitgebreide winkelinformatie, producttrends, inspiratie en cashback bij ruim 35.000 aangesloten webshops in Europa.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Werkt erg goed
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
ZIE; Alleen de reviews op uitnodiging zijn positief.
Zie mijn vorige reviews voor mijn ervaring met shopbuddies sinds ze overgenomen zijn door woolsocks. Het zijn oplichters waar je ver vandaan moet blijven!!! Deze review is bedoeld als waarschuwing en meer voor het team van Trustpilot aangezien het mij opvalt dat ALLEEN reviews op uitnodiging positief zijn en deze zien er niet echt uit. De reviews die geplaatst zijn zonder uitnodiging, beschrijven ALLEMAAL exact hetzelfde als mijn ervaring. Kunnen jullie (Trustpilot) hier iets mee doen aub?

SUPER IRRE WAHNSINN
Vorsicht Betrug
Vorsicht, Betrug!
Ich warte seit dem 17. Mai 2024 (!!!) auf die Bearbeitung eines Tickets vom Support (Nachbuchung Cashback). Seitdem habe ich nie wieder was von ShopBuddies gehört. Ich habe soeben die 25.!!!! Erinerungsmail an den Support geschickt, eine Antwort kam noch nie!
Ich wiederhole nochmal: FÜNFUNDZWANZIG Erinerrungsmails an den Support - eine Antwort kam nie. Nach fast zwei Jahren.
Und fallt nicht auf die Antworten die so lauten von ShopBuddies rein:
Könntest du bitte unsere Kontaktanfrage über Trustpilot mit der E-Mail-Adresse ausfüllen, die du für ShopBuddies verwendest? Wir kümmern uns gerne darum.
Dass ist nur schein, es wird sich trotzdem nicht gekümmert und eine Antwort kommt nicht. Wahrscheinlich möchten die den Eindruck erwecken dass man sich kümmert, was falsch ist.

Makkelijk cash back
Leuk spaar systeem!
Scam
Scam, ze betalen niet uit. Ik heb met mijn saldo een giftcard gekocht, normaal kreeg je dan een cadeaubon met een code die je kon inwisselen. In plaats daarvan kreeg ik een “magic giftcard” waarvoor ik een bankrekening moet koppelen om het te gebruiken.
Ik koop dus een giftcard, en vervolgens wil dit bedrijf al mijn bankgegevens en transacties inzien voor ze de giftcard uitbetalen. Blijf hier ver vandaan!

Zeer slechte service
Zeer slechte service
Ik kan op geen mogelijkheid meer in mijn account
Ik heb meerdere tickets aangemaakt, krijg 2 keer bericht dat het is doorgezet, maar verder geen reactie meer
Ik heb er geld op staan, het telefoonnummer gebeld wat op Google staat, daar heb je ook niets aan
Ik baal hiervan je krijgt helemaal geen response

Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Ik was een vaste klant waar het bedrijf al honderden euro's aan had verdiend. Tot nu. Voucher voor 100 euro+ gekocht waar ik cashback op had verwacht te krijgen. De voucher was niet online in te wisselen. Geld terug? Ho maar. Van het kastje naar de muur gestuurd door medewerker Elia. Bovendien gewoon een wettelijk consumentenrecht om binnen 14 dagen een bestelling te kunnen annuleren, dus het bedrijf overtreedt de wet. De toekomstige euro's aan inkomsten van deze klant kan men op de buik schrijven. Dat is het directe gevolg van slechte klantenservice.

ShopBuddies からの回答
In 1 woord......slecht!. In 2 woorden.......super slecht!
Je moet eigenlijk zelf heel goed in de gaten houden of aankopen wel worden geregistreerd, in behandeling zijn genomen en uit worden betaald. Ik ben 2 jaar bezig geweest om betaling uitbetaald te krijgen. Dat lukt niet. Zij goochelen met data en zeggen dan dat het geregeld is. Ik had in juli 2025 de bedragen nog openstaan en daarover gemaild en nu staan de bedragen als uitgekeerd in april 2024.
Je kunt mailen wat je wilt maar je krijgt iedere keer een ander antwoord. Het is in behandeling, het is goedgekeurd, het staat op de uitbetaallijst, het is nog steeds in afwachting van goedkeuring en ook in die volgorde.
Er klopt administratief niks bij deze organisatie.

ShopBuddies からの回答
Leider eine reine verasche die seite…
Leider eine reine verasche die seite verspricht cashback der jedesmal nach einer ewigen Prüfung nicht genehmigt wird.

ShopBuddies からの回答
Cashback werden mittlerweile überhaupt…
Cashback werden mittlerweile überhaupt nicht mehr anerkannt. War früher besser.
Hatte zuletzt über Verivox eine Wohngebäudeversicherung abgeschlossen. Die 70 Euro wurden nie getrackt. Trotz mehrmaligen Nachbuchungsanfragen und Nachrichten an Shopbuddies 0 Reaktion!
Vorher bei Abschluss einer Privathaftpflicht ebenso nicht .. So geht euer Geld flöten
Lieber dann über andere Portale wie Shoop da weiß man das es meist mit dem Tracking klappt oder man bekommt schnellen Support.
So macht es jedenfalls keinen Spaß mehr! Sorry...

ShopBuddies からの回答
Uitermate nuttig en levert een aardige…
Uitermate nuttig en levert een aardige besparing op!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。