Rigtig god service og oplevelse hos virksomheden, efter jeg oplevede mit produkt til at vÊre stÞrre i stÞrrelsen end normalt. De var meget forstÃ¥ende og refunderede belÞbet. Handler helt sikkert igen... ãã£ãšèŠã
Har aldrig oplevet dette fÞr, at varen bliver bestilt og leveret samme dag†WAUW Varen lever fuldstÊndig op stil forventningen. Dejligt blÞde og lÊkre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 â fi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte 2 kasser bambus sokker. Uden at kende kvaliteten. Men er blevet overrasket, over hvor gode de er
Jeg har kÞbt 2 par af "Plys hjemmesko med skridsikker sÃ¥l" de er simpelthen sÃ¥ lÊkkre blÞd og vejer intet og sÃ¥ gÞr de ikke fÞdderne ophedet, bare tilpas varme og super med gummi under. Varmt anbefale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i BrÞndby, hvor vi er specialister i sokker og undertÞj til både kvinder og mÊnd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strÞmper på lager, i alle tÊnkelige farver, typer, stÞrrelser og mÊrker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.
VallensbÊkvej 22A, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
- 52 90 00 00
- info@nyesokker.dk
- www.shopwithsocks.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Et helt igennem trovÊrdigt firma
Et helt igennem trovÊrdigt firma, som virkelig leverede varen!!! Alt fungerede upåklageligt og leverancen var hurtig! Varens kvaliteten - god!
Vil til hver en tid anbefale dette sted! Ikke sidste gang, jeg kÞber herfra!
5 stjerner herfra!
Jbs natbukser til 400 kr
Jbs natbukser til 400 kr. allerede hul i bukselommen fÞrste gang jeg tog dem på

NyeSokker.dk ããã®åç
Super website og hurtig levering
Super website og hurtig levering. Handler gerne her igen.
Som ekstra sÞd lille ting. En personlig hilsen da jeg fik varen. Svar på en besked jeg havde skrevet ved bestilling
Alt i alt god oplevelse
Alt fungerede tilfredsstillende
Alt fungerede tilfredsstillende
Hurtig levering, god kundeservice (+) - dårlige produkter (-)
Obs. Jeg har redigeret min anmeldelse fra 2 stjerner til 4. Var ikke tilfreds med produkterne og gav dem 2 stjerner . Firmaet kontaktede mig og vi fandt en rigtig god lÞsning. Derfor har jeg Êndret til 4 stjerner for at afspejle den rigtig fine kundeservice.
Original anmeldelse: Hurtig levering og nem handel, men jeg synes desvÊrre produkterne er rigtig dÃ¥rlige:( Jeg kÞbte relativt dyre (i hvert fald for mig) termostrÞmpebukser. De er som sÃ¥dan lÊkre nok, men for det fÞrste er der ikke termostof nede i foden pÃ¥ to af strÞmpebukserne, hvilket jeg synes fÞles underligt og er virkelig Êrgerligt - det er da der man har allermest brug for det? - og det fremgÃ¥r ikke nogen steder i produktbeskrivelsen. Derudover glider samtlige af de strÞmpebukser jeg har kÞbt ned konstant, sÃ¥ man er nÞdt til at gÃ¥ at hive op i dem hele tiden:-/ Jeg tÊnker desvÊrre ikke jeg kan returne, da jeg ligesom har âgivet alle strÞmperne en chanceâ og altsÃ¥ har haft dem pÃ¥.

NyeSokker.dk ããã®åç
Super hurtig levering âŠ
Super hurtig levering og fine merino uld t-shirts
Super sokker
Jeg har fået en fremragende service, lynhurtig levering og flot, flot kvlitet
Behagelige tåstrÞmper
Hurtig levering.
TåtrÞmperne er virkelig gode.
Hurtig forsendelse og god service
Hurtig forsendelse og god service
Fuld tilfredshed
Hurtig levering og god kvalitet af varerne.
Er helt tilfreds ð
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Sokkerne er dog ret tynde, og man kan se tÊerne igennem .
Bare stensikkert med hurtig levering ogâŠ
Bare stensikkert med hurtig levering og genial god kundeservice
Fik hurtigt leveret de rette varer.
Fik hurtigt leveret de rette varer.
Der var ingen problemer med at få pengene retur, efter returnering:)
Synes aldrig
Synes aldrig, at man kan kÞbe det man har brug for, i har ikke ret mange på lager, skide irriterende.
Men gode strÞmper, når i har nogen
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales - gode produkter og fornuftige priser, og sidst men ikke mindst, en enestående kundeservice.