レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god service og oplevelse hos virksomheden, efter jeg oplevede mit produkt til at vÊre stÞrre i stÞrrelsen end normalt. De var meget forstÃ¥ende og refunderede belÞbet. Handler helt sikkert igen... もっず芋る

Har aldrig oplevet dette fÞr, at varen bliver bestilt og leveret samme dag❀ WAUW Varen lever fuldstÊndig op stil forventningen. Dejligt blÞde og lÊkre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 ⭐ fi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i BrÞndby, hvor vi er specialister i sokker og undertÞj til både kvinder og mÊnd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strÞmper på lager, i alle tÊnkelige farver, typer, stÞrrelser og mÊrker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.

4.8

God service leverer som lovet

God service leverer som lovet

2025幎10月24日

Tak for de pÊne ord, Johnny 🀗
God service og levering som lovet – prÊcis som det skal vÊre. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 💛

Stinne fra Nyesokker.dk

Godt og trovÊrdigt firma

Gode varer - hurtig modtagelse

2025幎10月27日

Tak for din fine anmeldelse, Hanne 💚
Jeg er glad for, at du er tilfreds med både varerne og leveringen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive

Stinne fra Nyesokker.dk 🧊

Fine sokker i god kvalitet til uderst rimelig pris

Fine sokker til en yderst rimelig pris

NyeSokker.dk からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Charlotte.
Jeg er glad for at hÞre, at du synes sokkerne bÃ¥de er i god kvalitet og til en rimelig pris. Det er det vi gerne vil tilbyde 😀

SkÞn, blÞd uldbluse

SkÞn, blÞd uldbluse, som er perfekt til at have på under lÞbejakken. Og den skal ikke vaskes ret tit. Lugter ikke efter lÞb. Den skal bare luftes på en bÞjle!

2025幎11月1日

Hej Hanne

Tak for din skÞnne anmeldelse 🙏
Det gÞr mig glad at hÞre, at du er tilfreds med uldblusen. Og isÊr at den fungerer som forventet. Det er prÊcis sÃ¥dan, den skal vÊre 🌿

Et par hjemmesko

Et par hjemmesko, i plys. De er så dejlige både at se på og ikke mindst have dem på.
De er så dejlige at jeg har dem på hele tiden. Selv min kattekilling boltrer sig i dem, inden jeg får dem på.
Handler gerne hos Jer igen.

2025幎10月30日

Hej Charlotte

Sikke en dejlig anmeldelse at få 💚
Hvor lyder det hyggeligt med både dig og kattekillingen, der nyder hjemmeskoene 😄 Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Bestilling leveret efter 24 timer ✓

Bestilling leveret efter 24 timer ✓
Kvalitet lÊkker ✓
God pasform ✓

2025幎10月31日

Hej AS

Hvor er det skÞnt at hÞre 🀗
Alt er tjekket af – hurtig levering, god pasform og lÊkker kvalitet ✔ Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Gode kvalitetssokker

Gode kvalitetssokker, hurtig levering.

2025幎10月25日

Tusind tak, Pia.
Dejligt at hÞre, at du er glad for kvaliteten . Og at leveringen var som den skulle vÊre 🙏

Alt som forventet

Alt som forventet, levering som det skal. A+++

2025幎10月29日

Tak for din anmeldelse, Yanick 💛
Jeg er glad for at hÞre, at alt gik som det skulle. Både med levering og oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Stinne fra Nyesokker.dk 🧊

LÊkre strÞmpebukser til fornuftig pris

LÊkre strÞmpebukser til fornuftig pris og hurtig levering

Tak for din fine anmeldelse, Tove 💚
Jeg er så glad for at hÞre, at du synes om strÞmpebukserne . Og at du fik dem hurtigt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive

Stinne fra Nyesokker.dk 🧊

Super service og et rigtig godt udvalg

Super service og et rigtig godt udvalg! Jeg blev isÊr glad for at der var sjove sÊson sokker (halloween)
 SÃ¥ kunne jeg bÃ¥de kÞbe min elegante tights, og lidt sjov.
Tak :-)

2025幎10月23日

Tak for din skÞnne anmeldelse, Maibritt 🙏

Elegant og sjovt på én gang. Lige sådan vi gerne vil have det.
Tak for de sÞde ord og fordi du handlede hos os 🎃💚

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering

Tak for din anmeldelse, Annette
Jeg er rigtig glad for at hÞre, at leveringen gik nemt og hurtigt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 💚

Fin og hurtig handel

Tusind tak, Lene
Dejligt at hÞre, at alt gik hurtigt og nemt. Yak fordi du delte din oplevelse 🙏

Jeg har kÞbt 2 par af "Plys hjemmesko

Jeg har kÞbt 2 par af "Plys hjemmesko med skridsikker sÃ¥l" de er simpelthen sÃ¥ lÊkkre blÞd og vejer intet og sÃ¥ gÞr de ikke fÞdderne ophedet, bare tilpas varme og super med gummi under. Varmt anbefale. Jeg bestilte 8:30 om morgenen ig havde dem samme aften kl ca 20;30 med Burd.dk lige til dÞren, det da super service. 🀗👍👍💜💜

2025幎10月23日

Tak for din dejlige anmeldelse, Susanne 🙏
Jeg er glad for at lÊse, at du er glad for hjemmeskoene. Hurtig levering og varme fÞdder. Det er lige sÃ¥dan, det skal vÊre 💜

Stinne fra Nyesokker.dk 🧊

Efter en lettere fejlleverence får jeg

Efter en lettere fejlleverence får jeg imorgen en ny T-shirt ub tilsendt, så mange tak for det.

2025幎10月19日

Hej Ib,

Jeg er glad for, at du er tilfreds med lÞsningen. Og endnu engang, beklager jeg fejlen.

André fra Nyesokker.dk

Stramme elastikker yogastrÞmper

Stramme elastikker yogastrÞmper
Jeg er nÞd til at trÊkket dem ned under foden også forsvinder anvendelsen af strÞmpen da tå delerne ikke sidder som de skal - Þv og har kÞbt 3 par

2025幎10月15日

Hej Yvonne

Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med dit kÞb. Du er altid meget velkommen til at skrive direkte til os. Så plejer vi oftest at finde en tilfredsstillende lÞsning.

Men du skal selvfÞlgelig ikke vÊre "tvunget" til at beholde sokker du ikke kan bruge.

Du kan oprette en gratis returlabel på vores returportal på nyesokker.dk/retur (du kan også finde linket til den i bunden og toppen af vores hjemmeside).

Så snart vi får dem retur, bliver belÞbet refunderet til dig.

Stinne fra Nyesokker.dk

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。