Rigtig god service og oplevelse hos virksomheden, efter jeg oplevede mit produkt til at vÊre stÞrre i stÞrrelsen end normalt. De var meget forstÃ¥ende og refunderede belÞbet. Handler helt sikkert igen... ãã£ãšèŠã
Har aldrig oplevet dette fÞr, at varen bliver bestilt og leveret samme dag†WAUW Varen lever fuldstÊndig op stil forventningen. Dejligt blÞde og lÊkre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 â fi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte 2 kasser bambus sokker. Uden at kende kvaliteten. Men er blevet overrasket, over hvor gode de er
Jeg har kÞbt 2 par af "Plys hjemmesko med skridsikker sÃ¥l" de er simpelthen sÃ¥ lÊkkre blÞd og vejer intet og sÃ¥ gÞr de ikke fÞdderne ophedet, bare tilpas varme og super med gummi under. Varmt anbefale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i BrÞndby, hvor vi er specialister i sokker og undertÞj til både kvinder og mÊnd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strÞmper på lager, i alle tÊnkelige farver, typer, stÞrrelser og mÊrker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.
VallensbÊkvej 22A, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
- 52 90 00 00
- info@nyesokker.dk
- www.shopwithsocks.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Super kvalitet
Super kvalitet, hurtig levering. Alt i alt en god fÞrste gangs oplevelse, at handle hos NyeSokker!

StrÞmpebukser med hÊngerÞv
Jeg kÞbte 2 par termostrÞmpebukser.
DesvÊrre er de for korte i benene, og skridtsÞmmen bliver derfor trukket ned til midt pÃ¥ lÃ¥ret, sÃ¥ jeg vil ikke anbefale dem til nogen som er mere end 160 hÞj. Ikke fedt med hÊngerÞv i strÞmpebukserneð«£
Hilsen, en som er 170 hÞj.

God service
Havde bestilt varer men de kom ikke på grund af posten , hendvendte mig og fik venlig service og nÊste dag modtag jeg mine varer.

God kvalitet
Jeg kÞbte 2 par lÊkre bambus joggingbukser til min mor som hun manglede.
De havde en god pris og det var nemt og uden problemer

NyeSokker.dk ããã®åç
Meget hurtig service og meget fineâŠ
Meget hurtig service og meget fine ting. Rigtig go handel og det er ikke sidste gang jeg benytter den virksomhed

Nem hjemmeside
Nem hjemmeside, de sender hurtigt og alt er som det skal vÊre.

Hurtig levering
Hurtig levering. Jeg har kÞbt termo strÞmpebukser, bÃ¥de et par med dobbelt termo og et par alm. de er virkelig dejlige at have pÃ¥, varme og komfortableâŠ. âïžâïžâïžâïžâïž

NyeSokker.dk ããã®åç
Sokker jeg kÞbte pÃ¥ nettet modtog jegâŠ
Sokker jeg kÞbte på nettet modtog jeg kun to dage efter - i rigtig stÞrrelse og farve.
Nyesokker.dk kan anbefales.

NyeSokker.dk ããã®åç
At der blev svaret tilbage må min mail
At der blev svaret tilbage må min mail. Rigtig god service. FÞrste gang jeg har kÞbt der,fortryder det bestemt ikke. Kan varmt anbefales.

AnbefalelsesvÊrdig på alle måder
God hjemmeside/ overskuelig. Fine produkter. Let at bestille. Fantastiske strÞmper-sidder godt og dejlig blÞde - god pris og hurtig levering. De nÊste er allerede på Þnskelisten.

Hurtig levering god kvalitet
De er hurtige og har gode billige sokker

Gode produkter
Gode produkter, fair priser og hurtig levering

NyeSokker.dk ããã®åç
Meget stor hjÊlp fra kundeservice

NyeSokker.dk ããã®åç
Meget positiv og super hurtig levering
Meget positiv og super hurtig levering, stort udvalg.
Helt klart handle der igenð€©

SkÞnne uld sokker ,bestilte 4 par ogâŠ
SkÞnne uld sokker ,bestilte 4 par og allerede dagen efter kunne jeg hente dem i pakke boksen.