shutterkoning.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren shutters geplaatst door Joris. Weet zeker dat Joris het woord Mooi heel vaak gehoord heeft hahahaha. Wat zijn we blij met het eindresultaat. Wij hebben dit bedrijf en zeker Joris ervaren als... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

䌁業情報

1. りィンドり トリヌトメント店
  2. カヌテン ショップ

圓該䌁業による蚘述

Bij Shutterkoning begrijpen we hoe het moderne leven ons voortdurend in een razend tempo voortdrijft. Werk, gezin, sociale verplichtingen, sport en hobby’s eisen onze aandacht op en laten weinig ruimte voor rust en ontspanning. Momenten van privacy en comfort in huis worden steeds belangrijker. Onze shutters bieden een stijlvolle en praktische oplossing, waarmee je eenvoudig licht en sfeer kunt reguleren. Onze kracht ligt in ons hechte team. Samen met deze leuke groep mensen zetten we onze expertise in om hoogwaardige shutters te produceren en aan te bieden voor een eerlijke prijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deze luxe in huis te ervaren. Bij Shutterkoning bieden we 100% maatwerk, perfect passend voor elke raam. Onze hoogwaardige shutters combineren stijl met functionaliteit, waardoor je eenvoudig licht en privacy kunt regelen. Elk detail wordt met zorg ontworpen en vervaardigd om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke wensen. Kies voor de elegantie en veelzijdigheid van onze shutters en transformeer je leefruimte tot een oase van comfort en schoonheid. Bij Shutterkoning bieden we persoonlijk advies over shutters, gemaakt van de mooiste materialen. Profiteer van onze gratis en vrijblijvende inmeetafspraak om de perfecte pasvorm te garanderen. Wij leveren topkwaliteit shutters voor een scherpe prijs, zodat je huis zowel stijlvol als functioneel wordt ingericht.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 130ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ik vind het heel spijtig om te melden

Ik vind het heel spijtig om te melden. Ik heb begin dit jaar een in meting laten doen door de schutter. Ik heb toen ongeveer drie maanden moeten wachten op mijn producten om vervolgens vorige week een monteur te laten komen die alles zou plaatsen en aangaf dat er een raam foutief was ingemeten, dat kan geen probleem. Hij geeft aan dat zij met mij contact zullen opnemen om het op te lossen. We zijn een week later ik heb gebeld. Klantenservice is niet bereikbaar. Ik heb wederom de monteur gebeld en hij gaf me aan dat zij begin volgende week. Dat is dus nu aanwezig zouden zijn om contact met mij op te nemen. Tot heden heb ik niks vernomen vind ik zeer spijtig en erg slordig. Ik heb veel geld betaald voor mijn shutters en ik verwacht ook dat alle shutters goed geplaatst zullen worden. Dat is helaas niet gebeurd. Ik ben zeer ontevreden over hun service

2026幎7月29日

Zeer vakkundig bedrijf

Zeer vakkundig bedrijf! Wij zijn ontzettend tevreden.
Vanaf het eerste contact zijn we vriendelijk en professioneel geholpen. Uitstekende service, alles werd netjes en zorgvuldig uitgevoerd en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen.
Absoluut een aanrader voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt!

2026幎7月13日

Blij met het resultaat

Beste lezer,
Gisterochtend had ik een afspraak gepland voor het plaatsen van shutters tussen keuken en woonkamer. Werd gebeld door Daan hij zou er over een half uurtje zijn. Voor hem was het een lange rit. Bij aankomst ging hij gelijk aan de slag. Héél erg blij met het mooie resultaat, dankjewel Daan het is echt prachtig geworden.

Groetjes Kelly

2026幎7月15日

Goed ge-Daan!

We zijn ontzettend tevreden over Daan! Hij kwam vanmorgen onze shutters monteren en belde keurig een half uur van tevoren om aan te geven dat hij eraan kwam. Hij is ontzettend vriendelijk, werkt netjes en professioneel en heeft de shutters prachtig opgehangen. Alles is perfect afgewerkt en hij nam de tijd om alles zorgvuldig te doen. Een echte vakman én een prettig persoon. We raden Daan dan ook van harte aan!

2026幎7月14日

Beste Kennis,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden over onze collega Daan! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met zijn service en vakmanschap. We zullen zeker uw positieve feedback delen met Daan.

Zeer tevreden

Ik heb vanochtend Stan op bezoek gehad. Een half uur voor aankomst belde hij om te zeggen dat hij onderweg was, altijd plezierig. Het inmeten gebeurde zeer deskundig. Ook werd er overleg gepleegd met een collega wat het gevoel gaf dat ze echt het beste en het mooiste met me voor hadden. Ik ben daarnaast heel goed begeleid door Stan in de keuzes die ik moest maken. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat maar alle vertrouwen!

2026幎7月10日

Beste Linda,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de dienstverlening van Stan en zijn collega. Ons team streeft ernaar om altijd deskundig en klantgericht te werk te gaan, dus het doet ons goed om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft. We hopen dat het eindresultaat naar wens zal zijn en dat u nog lang van uw nieuwe shutters zult genieten.

Prima uitleg

Prima uitleg. Eerlijk verhaal. Goede prijs.

2026幎6月26日

Beste Silvano Orvini,

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze uitleg waardeerde en tevreden bent met onze eerlijke benadering en goede prijs. Mocht je in de toekomst nog eens hulp nodig hebben, dan staan we graag weer voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag is Mohamed bij ons langs

Vandaag is Mohamed bij ons langs geweest
Wat een fijn gesprek
Ook fijn dat we van te voren werden gebeld met een aankomst tijd
Duidelijke uitleg en zeker meedenkend
Wat zeer wordt gewaardeerd
Bestelling gaat zeker volgen

2026幎6月30日

Beste Suze Tomasoa-Jansen,

Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met Mohamed van ons team. We streven ernaar om onze klanten altijd goed van dienst te zijn en het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met de service. We kijken er naar uit om uw bestelling te ontvangen en zullen ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt.

Blij met onze shutters!

Blij met onze shutters! Lange wachttijd maar dat was vanaf het begin bekend em goed gecommuniceerd. Goed en keurig geplaatst door Daan.

2026幎6月26日

Beste Nine Kerpel,

Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze shutters! Onze excuses voor de lange wachttijd, maar we zijn blij dat dit vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd is. We zullen uw complimenten zeker doorgeven aan Daan, en we zijn blij dat de shutters goed en keurig geplaatst zijn. Bedankt voor uw positieve feedback en het vertrouwen in Shutterkoning!

Heel fijn adviesgesprek

Heel fijn adviesgesprek. Duidelijk, vriendelijk en kundig, precies zoals je wil. Daarnaast direct prijs beschikbaar, ook heel fijn.

2026幎6月24日

Beste Thierry,

Bedankt voor je vriendelijke woorden en het delen van jouw positieve ervaring met ons adviesgesprek. We streven ernaar om onze klanten duidelijk en kundig advies te geven, en het doet ons goed om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Fijn dat je ook tevreden bent met de direct beschikbare prijs. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Eerlijke en vriendelijke adviseur.

De adviseur Mohammed belde half uur voor de afspraak op dat hij onderweg was. Hij heeft diverse opties ingemeten en offertes gestuurd. Vriendelijk en duidelijk uitleg gegeven.

2026幎6月16日

shutterkoning.nl からの回答

Beste Hans Reijven, Dank u wel voor uw positieve review! We hechten veel waarde aan goed advies en vakkennis, dus het is fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Shutterkoning

5぀星のうち4の評䟡

Compliment Shutterkoning algemeen en monteur

Hadden eerst twijfels of we shutters zouden doen maar door goed advies van de manager Shutterkoning zijn we toch overstag gegaan en dit is een juiste keuze geweest. Monteur heeft kwaliteit geleverd, servicegericht.
Ook in het voortraject bij inmeten is veel tijd aan besteed en vakkennis zeer goed
Wij zijn er heel blij mee

2026幎6月11日

Beste Hans Reijven,

Dank u wel voor uw positieve review! We zijn blij dat we u hebben kunnen overtuigen om voor onze shutters te kiezen en dat u tevreden bent met de kwaliteit en service die onze monteur heeft geleverd. We hechten veel waarde aan goed advies en vakkennis, dus het is fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn zeer tevreden over het bezoek

Wij zijn zeer tevreden over het bezoek van Mitchel. Hij kwam bij ons inmeten en nam uitgebreid de tijd om alles zorgvuldig door te nemen.

Hij is vriendelijk, professioneel, transparant en denkt echt met je mee. Zijn advies was eerlijk en duidelijk.

Een prettige ervaring van begin tot eind. Absoluut aan te raden!

2026幎6月12日

Beste Mirjam,

Bedankt voor uw lovende woorden over ons teamlid, Mitchel. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over zijn dienstverlening en dat u onze service aan anderen zou aanbevelen.

Wij streven er altijd naar om onze klanten een prettige ervaring te bieden en we zijn blij dat Mitchel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5぀星のうち5の評䟡

Monteur heeft zich op tijd gemeld met

Monteur (Daan) heeft zich op tijd gemeld met aankomsttijd.
Daarna direct aan de gang gegaan en keurig werk afgeleverd.
Monteur werkte erg snel en netjes!

2026幎6月11日

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies en zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over het adviesgesprek met Mohamed. Hij is vriendelijk, professioneel, transparant en denkt echt met je mee. Het advies was eerlijk en duidelijk, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken.
Absoluut aan te raden!

2026幎6月5日

Beste M Stip,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het adviesgesprek met Mohamed en dat u onze service aanraadt. We streven ernaar om vriendelijk, professioneel en transparant advies te geven, en het doet ons goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。