Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... もっと見る
所在地
所在地を変更Gladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... もっと見る
Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... もっと見る
Venlig og hjælpsomme medarbejder. Var selv usikker på det jeg skulle bruge, men det lykkedes med fælles hjælp at finde den rigtige løsning - tak 👍
企業情報
連絡先
Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Forkert vare ved click & collect
Jeg bestiller en blåregn wisteria.
Beskrivelsen er Blåregn, Wisteria, "..flotteste, duftende blå- eller lysviolette blomster." Og et billede af en klassisk blåregn.
Da jeg afhenter udleveres istedet Wisteria floribunda Alba, som er med hvide blomster. Da jeg protestere får jeg at vide at det er den samme og stregkoden passer. Lederen kommer forbi og siger "det bliver mahogni med tiden".
Får mine penge tilbage men ikke gebyret for den service de har givet. Totalt spild af tid og dårlig service blandet med uvidenhed.
Fejl kan ske men det mindste man kan gøre er at rette op på det og undskylde.

SILVAN - Gladsaxe からの回答
Ekstreme gebyrer for forsinket aflevering!
Jeg havde lejet et foldestillads som jeg gerne ville forlænge lejen af. Jeg ringede Skærtorsdag og forsøgte at forlænge, men det skulle udlejes fra Langfredag kl 16:00.
Vi lovede at aflevere inden kl 16:00 Langfredag. Skyndte os hjem fra påskefrokost i Jylland og afleverede 15:40.
Blev opkrævet 1.200 i gebyr for sen aflevering - det svarer til 2 ugers fuld udlejning, for en dags forsinkelse som ikke har kostet Silvan 1 kr!!!
(Jeg har i ugerne op til Påske lejet samme type stillads i Vanløse og til den kommende uge i Ballerup).
Jeg synes egentlig at jeg er en god kunde og har gjort hvad jeg kunne for at sikre at Silvan og næste lejer ikke skulle lide skade, men 2 uger leje som gebyr for forsinket aflevering er simpelthen grotesk!

Maskine virkede ikke
Maskine virkede ikke, ingen service.
Skulle selv stå for afmelde så andre ikke kørte forgæves
Skulle selv hente ny, skulle også bestille mand til ny dag

Tak til Sascha
Det hele gik uden problemer, især Sascha fra Silvan i Gladsaxe var en energisk og super god hjælp, hun havde meget travlt men tog sig tid til at rådføre om plantekasse og var klar til at guide da vi skulle hente vores varer ☺️

SILVAN - Gladsaxe からの回答
Super imødekomne og hjælpsomme…
Super imødekomne og hjælpsomme personale i maleafdelingen.

SILVAN - Gladsaxe からの回答
Leje af vertikalskærer samt køb af frø
Leje af vertikalskærer samt køb af frø, kalk, topdressing og plæneplaner til en god pris, og efter en weekends arbejde er plænen tilbage i topform :-).

SILVAN - Gladsaxe からの回答
Dårlig skiltning og endnu dårligere…
Dårlig skiltning og endnu dårligere hjælp ift. vareudlevering af en click og collect ordre.

Super god butik
Super god butik, har altid det man skal bruge, hjælpsomt personale og sød blomstermand, han er altid så hjælpsom og i godt humør!

SILVAN - Gladsaxe からの回答
At snakke med Michael Om det jeg skulle…
At snakke med Michael Om det jeg skulle bruge, var en stor oplevelse, han hjalp mig hele vej rundt, 1000 tak for hjælpen

En god oplevelse
Nu har Silvan mere end byggematerialer, nemlig Royal Canin "hundemad" til Oscar.

SILVAN - Gladsaxe からの回答
Jeg fik utrolig god service…
Jeg fik utrolig god service som jeg ikke havde forventet.
Jeg skulle aflevere en pakke den venlige medarbejder hjælp både med print og returnering af pakken.

SILVAN - Gladsaxe からの回答
Super god og høflig betjening af Sasja…
Super god og høflig betjening af Sasja og Magnus.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。