Nemt at booke og afleverer. God maskine (fræser). Men jeg blev oplyst (venligt) at jeg ikke skulle tage mig af at der måske stod i mail jeg ville få, at jeg skyldte kr. 200,- for roterknive! Det sku... もっと見る
所在地
所在地を変更Gl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super søde og serviceminded unge mennesker i både Køge og Næstved. Nemt at bytte noget jeg havde købt forkert. Dog stemte lagerstatus ikke så kørte forgæves til Køge og måtte efterfølgende til Næstv... もっと見る
企業が回答しました
Efter aflevering af lejet udstyr blev jeg rykket for dette af flere omgange. Prøvede forgæves at ringe til dem på oplyst nr. uden response. Kender faktisk stadig ikke udgang af sagen her fire dage eft... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte lavendler til click and collect i sidste uge. De ringede så og sagde at de lavendler de havde på lager ikke var særlig pæne. Tak for det! I denne uge bestilte jeg så torsdag da de fik pl... もっと見る
企業情報
Gl. Lyngvej 2B, 4600, Køge, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Personalet meget hjælpsom med ombytning…
Personalet meget hjælpsom med ombytning af vare med fejl

SILVAN - Køge からの回答
Så fik jeg min tredje parkeringsbøde…
Opfølgning på nedenstående anmeldelse. Skrev til Silvan kundeservice og sendte kvittering. De fortalte mig at de havde sendt sagen til butikken og at jeg ville blive kontaktet om en evt eftergivelse. Men jeg kunne også selv ringe. Nu er der gået fire måneder uden i har henvendt jer og jeg har ringet ca 10 gange til butikken uden at få svar, jeg har indtalt en besked på butikkens telefonsvarer med tlf nummer uden at i har vendt tilbage. I holder mig jo for nar. Ikke nok med at jeg som kunde skal betale dummebøder, I skal også give mig falsk håb og spilde min tid så i ser godt ud på trustpilot. Det er helt til grin den måde i opfører jer på. Øv!
Så fik jeg min tredje parkeringsbøde hos Silvan. Jeg havde lånt en bil uden automatisk parkeringsur og på 10 minutter i Silvan i Køge nåede jeg at få en afgift på 875kr. Hvordan kan i være så agressive på parkeringsafgifter over for jeres kunder? Køge er i midten af ingenting med en altid halvtom parkeringsplads. Så det er tydeligvis bare en pengemaskine, hvor i hiver ekstra penge ud af kunderne. Dog ikke af mig længere. Nu finder jeg andre steder at bruge mine penge.

SILVAN - Køge からの回答
Nem afhentning og levering af leje
Nem og sikker leje af silvans maskiner der virker upåklageligt

Varer til afhentning
Havde bestilt en varer til afhentning, kommer hjem med den og der mangler noget. Ringer derud og de vil lægge en anden til side. Kører derud næste dag, og får så af vide de ikke har nogen. Og vi kune selv lige prøve at lede , for måske den lå et andet sted. Der stod på hjemmesiden at den var på lager.

Tapet afrenser
Leje, afhentning, aflevering fungerede
Fint. Men kvaliteten af maskine var for ringe!
Der må findes noget bedre!
Men personale var hjælpsomme og imødekommende!

Rodet proces ved afhentning
Rodet proces ved afhentning. Ikke klart hvilken kø man stod i.
I min sms stod, at jeg ved afhentning skulle indtaste mit ordrenummer på skærmen. Den mulighed var dog ikke på skærmen, så man var i tvivl om, det var den rigtige skærm, man kiggede på. I sms'en bør stå, at man skal indtaste de fire sidste cifre i ordrenummeret - eftersom det er det, man skal.

Dejlig hjemmeside
Dejlig hjemmeside, nemt at finde det jeg var interesseret i. Hurtigt svar om afhentning, god service

SILVAN - Køge からの回答
Er normalt stor fan af Silvan, men…
Er normalt stor fan af Silvan, men deres afdeling i Køge har ikke styr på noget som helst.
Det virker til man har sat folk til at administrere systemerne, som absolut ingen erfaring eller bemyndigelse har.
Bestiller et armatur på nettet. Der er 1 stk tilbage. Bliver ringet op kort tid efter og får fortalt at det er solgt, og at de har glemt at fjerne det online. Fred være med det.
Bliver ringet op igen 1 min senere og får fortalt at jeg bare skal se bort fra at jeg modtager en ordrebekræftelse, da de allerede har annulleret ordren.
Næste dag modtager jeg en mail om at jeg kan hente produktet, og jeg kan se på min konto at jeg er blevet trukket beløbet, på trods af at ordren eftersigende var annulleret.
Ringer til Silvan i Køge og får at vide, at det kun er chefen der kan hjælpe mig da det har med betaling at gøre, og vedkommende er ikke tilgængelig.
Det er så ringe en kundeservice, at jeg med garanti aldrig benytter mig at Silvan i Køge igen.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。