SILVAN - Randers レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Ydervangen 2, 8920 Randers NV, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Uffe fra Silvan Randers nord har lige givet mig verdens bedste service! Hold da fast! Jeg har aldrig oplevet noget lignende 🤩 Sød, hjælpsom og løsnings orienteret ! Jeg kommer 100% igen!!

5つ星のうち5の評価

Kære Silvan Randers. I forbindelse med en reklamation på en grill købt i Silvan Randers. Hurtig respons fra Silvan kundeservice. En fantastisk positiv oplevelse og en yderst professionel hjæ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ualmindelig sød og hjælpsom medarbejder. Uopfordret kom hun os til hjælp, på en yderst professionel måde. Stor ros til Michell.

5つ星のうち1の評価

Jeg købte tec7 limer,fuger,forsegler 100 ml. i Silvan Randers. Produktet sad fast i tuben og var dermed ubrugeligt. Jeg sagde til ekspedienten at det nok var en god ide at fjerne de andre tuber hvor... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8,154

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

God service, men synes godt personalet må være lidt mere smilende.

2025年4月6日

SILVAN - Randers からの回答

Vi sætter stor pris på din positive feedback Vi tager dine kommentarer seriøst og vil sørge for at videregive dem til butikken.

5つ星のうち5の評価

Varen var klar til afhentning og…

Varen var klar til afhentning og personalet var hurtig til finde den frem

2025年4月5日

SILVAN - Randers からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse. Vi bestræber os på at tilbyde en hurtig og effektiv service til alle vores kunder.

5つ星のうち5の評価

God betjening og vejledning.

God betjening og vejledning.

2025年3月29日

SILVAN - Randers からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

5つ星のうち4の評価

Fin service men de maskiner vi leje var…

Fin service men de maskiner vi leje var ikke i helt i orden murrerilleren var klinker slidt og støvsugeren stoppede i filter hele tiden men sød og venlig personale

2025年3月30日

SILVAN - Randers からの回答

Vi er glade for at høre, at du fandt vores personale venligt og hjælpsomt. Vi beklager at høre, at lejeudstyret ikke var i perfekt stand. Vi tager din feedback seriøst go værdsætter den.

5つ星のうち5の評価

Kompetente og super hjælpsomme…

Kompetente og super hjælpsomme mennesker i Silvan, Randers. Altid klar til at dele råd og gode ideer - skønt sted at komme selvom man er have-novice som mig 😄

2025年3月22日

SILVAN - Randers からの回答

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Randers. Det er dejligt at høre, at vores medarbejdere var hjælpsomme og villige til at dele deres viden.

Rigtig god service

Rigtig god service. De håndterede en fejl i click og collect på allerbedste vis. De får vores bedste anbefalinger.

2025年3月22日

SILVAN - Randers からの回答

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hjælp, du fik med din click & collect-ordre. Vi sætter stor pris på din anbefaling

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening!
Dejligt, at komme et sted, hvor man kan mærke personalet er der for kunderne. Det er efterhånden en sjældenhed...
Jeg kunne bare godt bruge der fulgte sæbe med ved leje af tæpperenser, da jeg ikke ved hvor ofte jeg ender med at leje den.
Dejlig effektiv tæpperenser, som er fuldt funktionsdygtig og gør det den skal!

2025年3月16日

SILVAN - Randers からの回答

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding! Det er dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og venlig betjening. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste service, og det er glædeligt at høre, at vi ramte plet i dette tilfælde.
Vi takker dig mange gange for din feedback 😊

CLICK & COLLECT

Havde bestilt en lampe for min far samt pærer til denne.
Da jeg kom for at hente min ordre gjorde medarbejderen mig opmærksom på, at en af de pærer, som jeg havde bestilt var til en lampe med lysdæmper. Hvilket min lampe ikke havde. Han forsøgte at finde en anden pære, som var billigere.
Men den var ikke på lager
- men super fedt at han gjorde opmærksom på dette. Hvilket jeg også roste ham for 🙂

2025年3月7日

SILVAN - Randers からの回答

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er dejligt at høre, at medarbejderen var hjælpsom og opmærksom på detaljerne i din ordre. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service, og vi er glade for, at du fandt medarbejderens indsats positiv.

5つ星のうち5の評価

Silvan Randers leveret en hel…

Silvan Randers leveret en hel ekstraordinær service for mig så mit badeværelse projekt kunne lykkes.

2025年3月4日

SILVAN - Randers からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med Silvan Randers. Mange tak for din anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde lejet en tapet afdampet som…

Jeg havde lejet en tapet afdampet som var i dårlig stand. Men jeg blev kontakte og får mine penge retur. Alt i alt en god oplevelse.

2025年2月11日

SILVAN - Randers からの回答

Vi beklager, at du oplevede problemer med tapetafdamperen. Vi er glade for at høre, at du fik dine penge tilbage. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige service, og vi sætter pris på din feedback.

5つ星のうち3の評価

Jeg lejede en tapet afdamper

Jeg lejede en tapet afdamper. Slangen var utæt i sammenkoblingen i begge ender, hvilket medførte at maskinen var langt tid om at løsne tapetet grundet næsten ingen damp. Maskinen skulle have været serviceret i den. 2024, hvilken den ikke var blevet. Så en lidt skuffende oplevelse.

2025年2月9日

SILVAN - Randers からの回答

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Trustpilot エクスペリエンス