SILVAN - Slagelse レビュー 180

4.5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Silvan Slagelse fortjener en 5-stjernet anmeldelse af deres service, og vil især nævne Jens og Emma, som hjalp mig med at finde den helt optimale løsning af en værktøjskasse til min mand. Det va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skulle i dag købe et sæt havemøbler, men blev i tvivl om jeg kunne have det hele i min bil. En kvindelig ansat, er min nye genbo og siger med det samme, at jeg kan få hendes bilnøgler og lægge stolen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... もっと見る

企業情報

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk service i Silvan Slagelse

Vi var i dag forbi Silvan i Slagelse for at købe en bestemt plante til vores datter, som hun har ønsket sig. Planten var desværre udsolgt, men der skulle komme nye forsyninger samme dag. Jeanette fra Silvan Slagelse tilbød os, at komme forbi med planten, da hun tilfældigvis også bor i Korsør. Hun kom efter arbejde og afleverede planten til vores datter. 1000 tak til Jeanette for den helt fantastiske service.

2025年8月7日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre om den fantastiske service, du modtog. Det er dejligt at vide, at en medarbejder gik så langt for at hjælpe din datter. Vi sætter stor pris på din positive feedback. Tak for din anmeldelse!

Maria

Alt gik godt

Nemt at bestille, varer var pakket og klar til afhentning.

2025年8月2日

Tak for din anmeldelse!

Maria

5つ星のうち3の評価

Fik ikke levering som aftalt og ingen…

Fik ikke levering som aftalt og ingen opdatering omkring hvorfor

2025年7月29日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi beklager ordren direkte fra leverandøren ikke kom på den forventede leveringsdato.

I forhold til den forventede leveringsdato oplyser vi denne i ordrebekræftelsen som et estimat baseret på den specifikke vare. Der kan desværre opstå forsinkelser på grund af uforudsete hændelser – noget vi tager forbehold for i vores handelsbetingelser.

Vi kan se, at din ordre står som leveret.

Super god

Der var super god betjening

2025年7月24日

SILVAN - Slagelse からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god betjening hos os. Vi sætter pris på din feedback😊

God service.

Jeg lejede en pladevibrator i Silvan i Slagelse.
Som altid, god betjening i udlejningen.

Vh. Henrik.

2025年7月22日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at leje en pladevibrator i Silvan Slagelse. Tak for din positive feedback om vores udlejningsservice!

5つ星のうち5の評価

Hurtig ekspedition og glade og…

Hurtig ekspedition og glade og hjælpsomme medarbejdere

2025年7月18日

SILVAN - Slagelse からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening og hjælpsomme medarbejdere😊

Super god service😊

2025年7月18日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre om den gode service! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

5つ星のうち5の評価

Altid en dejlig oplevelse i min Silvan…

Altid en dejlig oplevelse i min Silvan i Slagelse hvor de ansatte er medarbejdere der har været der i mange år hvilket har givet dem super erfaring indenfor denne branche og de er altid søde og imødekommende så jeg elsker at komme i MIN Silvan ( ja man bliver jo en form for ambassadør ) og glæder mig til mit næste besøg .🤗

2025年7月16日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at du altid har en dejlig oplevelse i vores butik i Slagelse. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til dit næste besøg😊

God oplevelse

God oplevelse.
Nemt, at finde det produkt jeg skulle bruge. Nemt betaling og varen kom som lovet.
Kan klart anbefales

SILVAN - Slagelse からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nemt kunne finde produktet og at betaling og levering forløb som forventet.

5つ星のうち5の評価

Jeg havde ved en fejl bestilt grønne underskolen i stedet for sorte via click and collect, men ekspeditricen var så flink uden videre at bytte dem til sorte.
God service, men smil lidt mere 😊🌻

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med ombytningen. Vi sætter pris på din positive anmeldelse😊🌞

Varene var klar,hurtig betjening

Varene var klar,hurtig betjening

SILVAN - Slagelse からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

5つ星のうち3の評価

Servicen ved aflevering af lånt…

Servicen ved aflevering af lånt gulvsliber og kant sliber + returnering af overskuds materialer var helt i top ,der blev spurgt ind til om jeg fik løst min opgave tilfredsstillende og de fejl jeg påpegede på maskinerne ,blev mødt med fortåelse.
Ved hentning af af slibemaskiner blev jeg mødt af en lidt irriterende, nærmest muggen dame ,hvor man nærmest følte man var stenen i skoen.
Ved ikke hvem og der bliver lavet tjek og service på maskiner inden de bliver lejet ud igen ?
Kunne være dejligt hvis der fulgte en slags sækkevogn på gummihjul med Ved leje af lidt tunge maskiner ,hvor hjul på maskine skal køre på underlag der ikke skal grisses ellet ridses ,nu man bumler ud på P-plads for at læsse i bil/trailer.

2025年7月11日

SILVAN - Slagelse からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Service

Hurtigt levering af varer og god service

2025年7月11日

SILVAN - Slagelse からの回答

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og leveringen.

Meget tilfreds

Stor kundevenlige og hjælpsom

2025年7月8日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores kundeservice som hjælpsom og kundevenlig. Tak for din positive tilbagemelding.

Effektiv og professionel betjening

Effektiv og professionel betjening i Slagelse. Jeg indtastede click & collect nummer, og 3 minutter efter var jeg på vej ud af butikken med mine varer. Ganske fantastisk.

2025年7月8日

SILVAN - Slagelse からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

5つ星のうち5の評価

God service og den lejede maskine…

God service og den lejede maskine fungerede helt efter forventning.

2025年7月5日

SILVAN - Slagelse からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og at den lejede maskine fungerede godt.

5つ星のうち5の評価

Fin kundeservice da jeg ville fortryde…

Fin kundeservice da jeg ville fortryde et net køb. Jeg fik beløbet retur med det samme, da jeg var i en fysisk butik.

2025年7月3日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med returneringen af dit online køb i butikken. Tak for din positive feedback.

Brugte Click & Collect

Brugte Click & Collect - og det virkede upåklageligt. Fedt at slippe for at tonse hele butikken rundt efter det jeg skulle bruge.

2025年7月1日

SILVAN - Slagelse からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。