Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse. Varen stod klar præcis som aftalt, så afhentningen gik hurtigt og helt uden problemer. Hele forløbet var nemt, effektivt og præget af god servic... もっと見る
所在地
所在地を変更Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Silvan Slagelse fortjener en 5-stjernet anmeldelse af deres service, og vil især nævne Jens og Emma, som hjalp mig med at finde den helt optimale løsning af en værktøjskasse til min mand. Det va... もっと見る
企業が回答しました
det var bestemt ikke personen i silvan jeg spurgte til råds, men deres hjemmeside der får 5 stjerner. Personen var meget uhøflig og ikke meget bevendt
Fair pris på produktet, men ALT for dyr fragt. Synes det er dårligt at man ikke kan få leveret til butikken, men kun kan vælge hjemme levering. Det kan ikke være de eneste produkter i får fra den lev... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
Nordvej 1, 4200, Slagelse, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Prisen kunne være lidt lavere
Prisen kunne være lidt lavere - især på pensler og malerruller.
Bemærker hvordan nogle priser er på markedsniveau (og billige), imens andre er langt over. Så vær vågne derude.
God service.

Have redskaber
Købt haveredskaber + støbebeton i pose der var hul i den de havde forsøgt at labbe det med fakturere og plastik strimle fragtmanden fortalte der var hul i posen

leje af tæpperenser
Jeg lejede en tæpperenser og fik rigtig god og venlig vejledning ved afhentning.
Bestilling, afhentning og aflevering gik rigtigt nemt.
Stor ros herfra.

SILVAN - Slagelse からの回答
Manglende søgeord når jeg skulle leje…
Manglende søgeord når jeg skulle leje en Rillefræser.

SILVAN - Slagelse からの回答
Super hurtig tilbagemelding på at vi…
Super hurtig tilbagemelding på at vi varer var klar til afhentning i silvan. Brugte click and collect.

SILVAN - Slagelse からの回答
Jeg tager aldrig i silvan i Slagelse igen
Træder aldrig ind i silvan i Slagelse igen jeg har hentet pakker der fra over 10 gange og har kun haft en god oplevelse alle de medarbejdere jeg har mødt er virkelig ubehagelige og snakker ikke særlig pænt jeg kommer altid smilene og snakker pænt selv så jeg kan ikke forstå jeg altid bliver mødt af sure ubehagelige medarbejdere. Hvis man har en god dag bliver den i hvert fald ødelagt når man kommer ud der fra

Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, at få det som man skulle bruge. God og høflig hjælp af personalet.

God betjening af personalet
God betjening af personalet. Den ejede maskinen var ikke tanket op.

SILVAN - Slagelse からの回答
Altid god og smilende service,værktøj…
Altid god og smilende service,værktøj til udleje er ok og hjelper altid.

SILVAN - Slagelse からの回答
Jeg blev ringet op af Silvan og blev…
Jeg blev ringet op af Silvan og blev tilbudt produktet til halv pris hvis jeg tog deres udstillingsmodel til gengæld for en ny. Hvilket jeg jo ikke kunne have set selv over click&collect .
Tak for god service.

Trustpilot エクスペリエンス