Total dejlig oplevelse
Var i salonen her i morges kl. 9.00, fÞrste gang siden frisÞren flyttede til dejlig varm og flot salon.
Jeg blev klippet fra lang til kort page, super glad for resultatet og de tips jeg fik.
Tak Tine
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Tak Tine
Blev klippet i salon torsdag d. 8 jan. SÞd og venlig frisÞr, men resultatet var desvÊrre meget meget uheldigt, fik klippet fra langt hÃ¥r til page. Havde booket tid til: ny frisure klip til over 600 kr. mit hÃ¥r var meget skÊvt henvendte mig derfor personligt i salonen et par timer senere, Fik en ny tid til dagen efter, men kunne mÊrke at min tillid til at opnÃ¥ et flot resultat var vÊk, da det fÞrste resultat var Sà ringe klippetâŠ. Min generelle oplevelse er yderst venlig og imÞdekommende frisÞr, men fagligheden inden for klip af langt hÃ¥r til page er mangel fuld. DesvÊrre en skidt oplevelse
Fantastiske rammer, selvforkÊlelse i et behageligt selskab, hvor du går fra salonen med opladte batterier og fantastisk, smukt hår - min faste frisÞr!
Super hurtig til at sende de bestilte varer og så var der en lille gave m.m i pakken. Jeg vil bestemt anbefale, og vender helt sikkert igen når jeg skal have nye hårprodukter igen.