Vi fick fin kontakt via mejl, tydlighet, offert med mera. Våra två soffor och fåtölj blev jÀttefina och frÀscha efter proffsigt utförd möbeltvÀtt! Bra bemötande hela vÀgen!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag kontaktade företaget för rÃ¥dgivning kring en möbel och fick ett snabbt, professionellt och vÀldigt hjÀlpsamt bemötande. De tog sig tid att ge en tydlig och seriös bedömning, vilket jag verkligen... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ bra resultat! Super nöjd med behandlingen pÃ¥ min soffa! FlÀckar Àr borta och ingen katturin doft kvar! Tacksam att behandlingen och rengörningen görs hemma dÀr soffan stÃ¥r. VÀldigt trevliga, prof... ãã£ãšèŠã
NÀr vi ska betala gÀller inte det priset vi fått. TillÀgg för tvÀttmedel och andra "behandlingskostnader" på 1500 sek.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- åžè£œå®¶å ·ã®ã¯ãªãŒãã³ã° ãµãŒãã¹
- ã«ãŒãããæž ææ¥
- ããŠã¹ ã¯ãªãŒãã³ã°æ¥
- é©è£œåã¯ãªãŒãã³ã° ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TextilvÃ¥rd/möbeltvÀtt: Vi tar bort gamla orenheter som textiler drar till sig under Ã¥ren.. Vi rengör de flesta textiler i ditt hem, samt husvagnar, bÃ¥tar, bilar, lastbilar mm. SvÃ¥ra flÀckar, oönskade odörer â det fixar vi! Vi anvÀnder oss endast av miljövÀnliga medel och senaste tekniken inom rengöring av möbler. VÃ¥r passion Àr att stÀndigt utvecklas i detta Àmne för att ge er den bÀsta professionella service.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Proffsigt och korrekt!
De har tvÀttat och oljat mitt altandÀckâŠ
De har tvÀttat och oljat mitt altandÀck och det blev som nytt, så fantastiskt bra.
Kan varmt rekommendera dem.
Jag kontaktade företaget för rÃ¥dgivningâŠ
Jag kontaktade företaget för rådgivning kring en möbel och fick ett snabbt, professionellt och vÀldigt hjÀlpsamt bemötande. De tog sig tid att ge en tydlig och seriös bedömning, vilket jag verkligen uppskattade. Kunniga, trevliga och enkla att ha att göra med. Rekommenderas Starkt!
Hands down the best in town!
Hands down the best!!! Professional and very thorough. My sofas always look brand new after they clean them. I recommend them highly!
NÀr vi ska betala gÀller inte detâŠ

Simon's MöbeltvÀtt ããã®åç
Vi Àr verkligen sååå nöjda medâŠ
Vi Àr verkligen sååå nöjda med uppfrÀschningen av vÃ¥rt trÀdÀck, det blev sÃ¥ bra! Proffsig utförande och trevligt bemötande, vi kan bara varmt rekommendera ððŒ
Otroligt nöjd!
Otroligt nöjd!
Jag trodde inte att vår soffa kunde se ut som ny igen.
Jag trodde att det bara var ett marknadsföringsknep, men på Simons MöbeltvÀtt Àr det verklighet.
Tack Simon för det fantastiska jobbet!
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt. à terkom inte mer efter att RUT-avdrag inte var aktuellt.

Superbra resultat
Superbra resultat. Snabbt och trevligt bemötande.
Vi Àr mer Àn nöjda!
Magiskt Àr allt jag kan sÀga
Magiskt Àr allt jag kan sÀga! Hur rent och snyggt som helst. Allt Àr som nytt!
Hade fått en sotskadorna på min soffa
Hade fÃ¥tt en sotskadorna pÃ¥ min soffa. Ringdeboch bokade Simons möbeltvÀtt som rengjorde soffan sÃ¥ den sÃ¥g ny ut, helt fantastiskt. VÀldigt trevlig och proffsig personal. 10 av 10 ð€©
VÃ¥r soffa blev som ny!
VÃ¥r soffa blev som ny!
Det var enkelt att boka, vÀldigt trevligt bemötande och super professionelt utförande.
Kan verkligen rekommendera.
SÃ¥ bra resultat
Så bra resultat! Super nöjd med behandlingen på min soffa! FlÀckar Àr borta och ingen katturin doft kvar! Tacksam att behandlingen och rengörningen görs hemma dÀr soffan står.
VÀldigt trevliga, proffsiga och odentliga.
Ska absolut vÀnda mig till dem igen om jag behöver mer hjÀlp i framtiden.
BÀsta sofftvÀtten
Har anlitat Simons möbeltvÀtt vid två tillfÀllen, båda gångerna med lika fint resultat. Soffan blev som ny. De Àr oerhört noggranna och duktiga på sitt jobb. Dessutom trevliga och punktliga! Kan verkligen rekommendera detta företag.
underbart arbetet och mycketâŠ
underbart arbetet och mycket professionellt hjÀrtlig rekommenderar Noaks ark Malmö
TvÀtt av möbler restaurang
Bra resultat
Hade ca 100 stolar och 20 soffor
Blev kanon

Simon's MöbeltvÀtt ããã®åç
BÀsta MöbeltvÀtt! Möblerna Àr som nya!
BÀsta MöbeltvÀtt! Mycket noggranna och trevliga mÀnniskor. Våra soffor blev verkligen som nya, jag Àr sjukt imponerad. VÀrt pengarna! Tack och vi hör av oss om 2 år igen.

Simon's MöbeltvÀtt ããã®åç
SÃ¥ proffsiga och trevliga!!!
SÃ¥ proffsiga och trevliga!!!
Resultatet Àr toppen!!!
Tack för att ni kom!