レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bokade 14 april en madrasstvÀtt Bokade 14 april en madrasstvÀtt via deras egen hemsida. Fick bekrÀftelse via sms. Idag den 24 april ringer han och börjar tjafsa med mig om att jag inte kan ha bokat... もっず芋る

䌁業情報

1. 垃補家具のクリヌニング サヌビス
  2. カヌペット枅掃業
  3. クリヌニング店
  4. 掗濯屋
  5. ランドリヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. MattvÀtt, möbeltvÀtt, sofftvÀtt, madrasstvÀtt och sÀngrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bÀsta möjliga service-upplevelse. VÀlkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! MattvÀtt, sofftvÀtt, möbeltvÀtt och madrasstvÀtt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, KungÀlv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvÀtt, sofftvÀtt och möbeltvÀtt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/

4.4

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Supertrevliga och proffsigt

Supertrevliga och proffsigt, mattan blev som ny och de Àr tredje gången jag anlitar dem. Soffa, matta, köksstolar i textil.

2026幎5月18日

Tack snÀlla
Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd varje gÃ¥ng du anlitar oss. SÃ¥ roligt att höra att bÃ¥de mattan, soffan och köksstolarna blev som nya igen. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig fler gÃ¥nger framöver! 😊

Trevlig och professionell service

Trevlig och professionell service! Dök upp på utsatt tid, gjorde ett effektivt jobb och min matta blev som ny. Inga konstigheter med priset, det var exakt det som angavs på hemsidan. Rekommenderar!

2026幎5月15日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du Àr nöjd med tvÀtt av mattan . Tack för förtroendet och varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

TvÃ¥ jÀttetrevliga killar kom hem till

TvÃ¥ jÀttetrevliga killar kom hem till mig och tvÀttade min matta. Jag har tre barn, sÃ¥ mattan var vÀldigt smutsig med massor av flÀckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som ny igen! Jag Àr jÀtte, jÀttenöjd med deras arbete och bemötande. Rekommenderar dem starkt!”La

2026幎5月13日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack snÀlla för din fantastiska recension! 😊 SÃ¥ hÀrligt att höra att ni blev sÃ¥ nöjda med bÃ¥de resultatet och bemötandet.

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀttenöjd med rengöring av min

Jag Àr jÀttenöjd med rengöring av min soffgrupp! Trodde aldrig att det skulle gå att få rent de armstöden men nu ser den ut som den gjorde nÀr den var ny. En trevlig kille som gjorde ett riktigt bra jobb! Rekommenderas!

2026幎5月13日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack snÀlla för din fina recension! 😊 SÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd och att soffan fick nytt liv igen. Tack för förtroendet och varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

MöbelRent personal kom hem till mig och

MöbelRent personal kom hem till mig och tvÀttade hela sÀngen (bÀddmadrass, madrass och sÀnggavel). Resultatet blev jÀttebra – de fick bort alla flÀckar hÃ¥rvax frÃ¥n sÀnggaveln. Allt ser rent och frÀscht ut nu. Priset var rimligt och jag Àr supernöjd. Rekommenderas varmt! 👍

2026幎4月28日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Tack snÀlla för din fina recension! 😊 Det glÀder oss verkligen att du Àr sÃ¥ nöjd med resultatet och servicen. Tack för ditt förtroende och varmt vÀlkommen att höra av dig igen! 🙌

Trevlig personal

Trevlig personal, riktigt smidigt och snabbt jobbat. Soffan blev kanonfin, prisvÀrt och rekommenderar starkt

2026幎4月29日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att du Àr nöjd med resultatet på din soffa

5぀星のうち5の評䟡

Jag bokade sofftvÀtt och Àr vÀldigt

Jag bokade sofftvÀtt och Àr vÀldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla flÀckar försvann och soffan kÀnns som ny igen.

Det hÀr Àr faktiskt andra gången jag bokar dem, och jag Àr lika nöjd varje gång. Dessutom stÀmmer priset exakt med det som anges på hemsidan, vilket jag verkligen uppskattar. Rekommenderas starkt

2026幎4月25日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att du Àr nöjd med både service, resultat på tvÀtt av din soffa

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig personal som kom och tvÀttade

Trevlig personal som kom och tvÀttade heltÀckningsmattan , dom fick bort gamla kaffe flÀckar.
VÀldigt fin service och riktigt bra jobb . Resultatet blev över förvÀntat . Dessutom uppskattade priset stÀmde exakt med det som angavs på hemsidan vid bokning. Rekommenderar varmt

2026幎4月27日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att du Àr nöjd med både service, och resultat på din heltÀckande mattan

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr andra gÃ¥ngen nu ja anlitade

Det Àr andra gången nu ja anlitade möbelrent för rengöring av min soffa och matta och Àr mycket nöjd med resultatet.

Två personer kom i tid och arbetade noggrant och professionellt. De lyckades få bort gamla kaffeflÀckar från soffan samt en svår flÀck på mattan.

Resultatet blev verkligen strålande och dessutom till ett mycket bra pris.

Rekommenderas varmt!

2026幎4月27日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att du Àr nöjd med både service, resultat och pris.

5぀星のうち1の評䟡

Dolda kostnader, dåligt utfört arbete, undermåligt kundbemötande.

Det stÃ¥r pÃ¥ hemsidan att företaget erbjuder ”AnsvarsförsÀkring som en extra trygghet för dig som kund, sÃ¥ att du kan kÀnna sig sÀker vid vÃ¥ra tjÀnster”. NÀr vi reklamerade dÃ¥ligt utfört arbete företaget tog inget ansvar.
Det stÃ¥r ”Effektiv FlÀckborttagning, vÃ¥ra avancerade rengöringstekniker tar bort Àven de mest envisa flÀckarna och dÃ¥liga lukter, vilket gör att dina möbler kÀnns och ser ut som nya igen.”
Samtliga möbler som företaget tvÀttade har fortfarande flÀckar.
Vi trodde att det skulle kosta 289 kr att tvÀtta en stol, företaget har lagt på 299 kr per stol, dvs. att tvÀtta en stol kostade 588 sek utan någon alls garanti att stolen blir ren.
Detta Àr helt enkelt bedrÀgeri.

2026幎4月23日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Vi kÀnner inte igen dig som kund hos oss och kan inte hitta någon bokning eller utfört arbete kopplat till de uppgifter du anger.
. De påståenden som framförs om priser och utfört arbete stÀmmer dÀrför inte överens med vår verksamhet.

Bokade 14 april en madrasstvÀtt

Bokade 14 april en madrasstvÀtt
Bokade 14 april en madrasstvÀtt via deras egen hemsida. Fick bekrÀftelse via sms. Idag den 24 april ringer han och börjar tjafsa med mig om att jag inte kan ha bokat det via nÀtet för han Ã¥ker inte till Åkersberga för 899kr!! (Försökte tidigare se pÃ¥ deras hemsida och hade rÀknat ut att ca 2200kr kommer det kosta mig). Otydliga priser. Sen började han rÀkna högt i huvudet. TillÀgg för det ena och tillÀgg för det andra. Det kommer att dig kosta 3800kr. -Du behöver inte komma. Adjö, sa jag o la pÃ¥. Sen fÃ¥r jag en avbokningsbekrÀftelse via Boka Direkt som jag aldrig har bokat via. Oseriöst.

2026幎4月24日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Du har lurat vårt online Bokadirekt system via vår hemsida.

Din adress Àr i ( Åkersberga ) som inte ingÃ¥r i vÃ¥rt arbetsomrÃ¥de, du har angetts som centrala Stockholm I din bokning , vilket inte stÀmmer överens med den faktiska platsen.
Det Àr kundens ansvar att ange korrekt information vid bokning , Vi har ett stort antal bokningar dagligen och har inte möjlighet att manuellt kontrollera varje enskild adress i efterhand.

NÀr vi uppmÀrksammade avvikelsen kontaktade vi dig direkt för att reda ut situationen. Vi kan tyvÀrr inte utföra uppdrag som ligger utanför vårt område eller innebÀr orimlig restid i förhållande till priset så enkelt Àr det .

Kom i tid

Kom i tid, bra resultat, proffsiga

2026幎4月23日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr vÀldigt glada att höra att du Àr nöjd med resultatet.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, kom i tid, bra service och super nöjd med resultatet. Det va dessutom vÀldigt prisvÀrd. Allt görs på plats och ingen krångel.

2026幎3月19日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Vi strÀvar alltid efter att vara punktliga, leverera hög kvalitet och göra det sÃ¥ smidigt som möjligt för vÃ¥ra kunder – dÀrför Àr det extra roligt att du uppskattar att allt sker pÃ¥ plats utan krÃ¥ngel.

Varmt vÀlkommen att höra av dig igen!

Soffan blev jÀttefin

Soffan blev jÀttefin. Fick impregnering av soffan och tvÀtt av soffkuddarna på baksidan gratis, då jag reagerade på att
det var otydligt att kostnaden för resan var otydlig på hemsidan. Borde stått att det bara var en vÀg. Trevligt bemötande.

2026幎3月19日

MöbelRent AB MattvÀtt och MöbeltvÀtt からの回答

Stort tack för ert fina omdöme och er rekommendation! Vi Àr vÀldigt glada över att ni Àr nöjda med resultatet.

Eftersom ni bor cirka 35 km utanför Göteborg tillkommer en milersÀttning för enkel resa.

Bra resultat

Bra resultat. PrisvÀrt

2026幎3月10日

Hej Kent,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi Àr glada att vi kunde hjÀlpa dig och uppskattar verkligen din feedback.

Du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig igen om du behöver hjÀlp i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Nöjd med tvÀtt av min soffa och det Àr

Nöjd med tvÀtt av min soffa och det Àr prisvÀrt

2026幎3月10日

Hej Tina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr vÀldigt glada att höra att du Àr nöjd med tvÀtten av din soffa och att du upplevde tjÀnsten som prisvÀrd.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss igen om du behöver hjÀlp i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Super resultat på min soffa och matta

Super resultat på min soffa och matta , trevliga personal som kom i tid och gjorde fantastiskt jobb . Det var prisvÀrt.
Rekommenderar starkt

2026幎3月6日

Hej Amanda,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med resultatet pÃ¥ bÃ¥de soffan och mattan. Vi uppskattar ocksÃ¥ att du nÀmner vÃ¥rt bemötande och att vi kom i tid – det betyder mycket för oss.

Du Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig igen nÀr du behöver hjÀlp.

5぀星のうち4の評䟡

Snabbt och bra resultat

Snabbt och bra resultat. Madrassen kÀnns frÀsch!

2026幎3月5日

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med resultatet och att madrassen kÀnns frÀsch igen.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss om du behöver hjÀlp i framtiden.

Möbelrent

5぀星のうち5の評䟡

Super nöjd med resultat pÃ¥ tvÀtt av min

Super nöjd med resultat på tvÀtt av min soffa, alla flÀckar Àr borta. Personal var super trevliga. Det var prisvÀrd

2026幎2月17日

Hej Ahmed,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr vÀldigt glada att höra att du Àr supernöjd med resultatet och att alla flÀckar på soffan försvann. Det betyder mycket för oss att du också uppskattade vårt bemötande och att du upplevde tjÀnsten som prisvÀrd.

Du Àr varmt vÀlkommen att höra av dig igen om du behöver hjÀlp i framtiden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。