Hej, Vi var lordag den 9.08.2025 med AressÞ, De stop pÃ¥ et place og kun kÞre lidt rund⊠chum maskiner de var ikke brugt mens de var et chim tur !!! De havde ikke interesse for at finder mackrel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÊrdeles dÃ¥rlig komfort pÃ¥ den lange sejltur der tog 30 min. lÊngere end beskrevet. DÃ¥rligt udvalg med udsolgte varer i butikken inden fÊrgen var sejlet, da der ikke mÃ¥ nydes medbragt mad og drikke b... ãã£ãšèŠã
Ekstrem dÃ¥rlig oplevelse, Skipper sagde kun 1 gang hvad vanddybden var og at der var en bule af torsk - hvilke har vÊret spÞgelsetorsk. Udover at min kammerat og jeg mÃ¥tte hoste op med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¬ã¯ãªãšãŒã·ã§ã³ ã»ã³ã¿ãŒ
- ã¬ã¹ãã©ã³
- æ è¡æ å ±åéãµã€ã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Spar Shipping udfÞrer alle former for passagersejlads pÃ¥ Ãresund. Vi har ruter til Hven, Middelgrundsfortet og Flakfortet. Fisketure med lystfiskere pÃ¥ Ãresund med vore turbÃ¥de.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÞb vÊk !!!
Hej,
Vi var lordag den 9.08.2025 med AressÞ,
De stop på et place og kun kÞre lidt rund⊠chum maskiner de var ikke brugt mens de var et chim tur !!!
De havde ikke interesse for at finder mackrel. De var maks 50 mackrel fangst for 28 personner.
Aldrig igen med Soar Lystfiskeri !!!
Vi havde desvÊrre en rigtig ÊrgerligâŠ
Vi havde desvÊrre en rigtig Êrgerlig oplevelse med Spar Shipping.
Jeg havde kÞbt en fiskekutter-tur til min ven og jeg i fÞdselsdagsgave. Vi havde taget fri fra arbejde den pågÊldende onsdag, men får så besked mindre end 20 timer inden afgang at turen i morgen er aflyst grundet manglende deltagere.
Jeg synes personligt, det er virkelig dårlig stil af en oplevelses-virksomhed at aflyse et betalt event mindre end 20 timer fÞr afgang, med mindre det drejer sig om akut sygdom.
Der kunne vÊre varslet blot nogle dage inden, at turen muligvis ikke ville blive. Eller der kunne laves en form for overblik over, hvor mange der indtil videre havde tilmeldt sig på siden, så man ikke ender i sådan en situation, hvor alt er planlagt, der er kÞbt transport og taget fri fra arbejde og så får man at vide, som om det er det mest normale i verden, at turen er aflyst.
Men nu håber jeg så, at kunne advare andre derude. Hav ikke store forventninger fÞr under 20 timer inden afgang. Der er ingen garanti for, at det bliver til noget.
Altid meget tilfreds
Altid meget tilfreds. Har haft nogle fantastiske ture med deres skibe med virkelig sÞde og professionelt personale. Kommer helt sikkert til at benytte mig deres ydelser igenð€©ð€©
Fladfisketur med Ãby 9/6.
Fladfisketur med Ãby 9/6.
Vi var 5 mand afsted på tur. FÞrste oplevelse med fiskeri fra båd, for alle mand.
Efter lidt kludder med bestilling, både fra min og Spar's side fik vi sat en tur i stand med fiskeri fra 8-14, mad, drikke, stÊnger, agn alt inkl.
Vi havde en rigtig dejlig tur, og jeg kan ikke genkende de andre oplevelser herinde. SÃ¥ jeg synes faktisk de fortjener en god anmeldelse, da vi havde en kanon tur, med rigtig flinkt personale.
Der var ikke sparet på mad og drikke, og vi fangede godt med flade. Tak for en god tur.
17/05-2024 booker vi en tur fra sparâŠ
17/05-2024 booker vi en tur fra spar lystfiskeri vi har sejlet med dem mindst 10 gange fra nordhavn aldrig har der vÊret bÞvl vi har vÊret glade for dem men denne dag 17 maj havde de ingen tur fra nordhavn men vi kunne vÊlge fra HelsingÞr hvilket vi gjorde vi betalte nÊsten 1000kr for en voksen og barn og leje af to stÊnger det er hva det koster men personalet ombord var nogle af de vÊreste man turde ikke spÞrge om noget man fik nedvÊrdigende svar og når man havde spÞrgsmål fik man svar som om man var dum og der blev rÞget cigaretter nede i dÊkket hvor man kunne spise der var hel rÞget til ulÊkker oplevelse og nul hygiejne vi betalte 100 pr stang men vi fik noget meget dårligt kvalitet skipper og medarbejder talte ikke pÊnt til os hvis vi kunne havde vi aflyst det og bedt om vores penge tilbage fordi man behandler ikke folk sådan bare fordi vi er sort håret vi fÞlte os virkelige uretfÊrdigt behandlet har fortalt alle i min omgangs kreds at i aldrig kan anbefales fra HelsingÞr som jeg skrev tidligere nordhavn personelt har altid vÊret flinke og lavet sjov med os vi er kendt ansigt hos dem
Fint personale og udmÊrket oplevelseâŠ
Fint personale og udmÊrket oplevelse hvis det var muligt at fange fisk.. Vi kom derud med troen om torskefiskeri, men hvad skipper og hjemmesiden havde glemt at fortÊlle os var, at der ingen torsk er i Ãresund. Simpelthen for dÃ¥rligt at marketingsfÞre sig med et produkt der ikke er eksisterende - spild af 400 kroner.. og i Ã¥r mÃ¥ jeg Ã¥benbart sulte til nytÃ¥r
Den stÞrste anbefaling herfra!
Jeg havde i weekenden fornÞjelsen af den bedste fisketur med nogle venner på et skib gennem Spar Shipping. Hurtig, venlig og Êrlig betjening på båden samt med deres support over mail.
KÊmpe anbefaling herfra!
Tusind tak for en rar oplevelse og en fantastisk dagð
hej alle
hej alle
har sejlet med Þby fra jeg var 10 år nu er jeg 65 år
der har vÊret aflysninger ja,
men idag når man ringer til gurli (rigtig navn ik)
men får verdens bedste service.
har prÞvet at mÞde op og alle svigtede på en aften tur.
der var kun lille mig.
hvad gjorde de ?
kom om bord og så sejled vi ud kun skipper og mig
det var rigtig hygge og jeg fangede nogle dejlige torsk.
vi kan alle fejle,husk det
der står 5 stjerner men jeg giver 10 stjerner
Fantastisk behandling.
Fantastisk behandling.
Vi var forsinket pga. trafik problemer, men de ventede 13 minutter på os.
Venlig og imÞdekommende besÊtning, der gjorde det til en hyggelig tur.
Vi tager helt sikkert på tur med dem igen.
Very good experience with them
We booked a boat for a student trip, catering included. The trip went as expected, within the agreed timeline, and the catering was well in place. The crew was friendly and helpful.
Vi blev brÊndt af og fik det fÞrst atâŠ
Vi blev brÊndt af og fik det fÞrst at vide, da vi stod og var klar til afgang.
Find en anden.
UbehjÊlpelige amatÞrer. Udflugt var booket flere uger i forvejen, men da vi ankommer er personale ikke mÞdt op.
Vi kom aldrig ud og sejle..
Vi kom aldrig ud og sejle..
ForfÊrdelig oplevelse. Da vi ankom til båden fik vi af vide, at der ikke var en skipper tilgÊngelig, så vi kunne ikke komme ud og sejle. Vi havde vel og bemÊrke booket OG betalt flere uger i forvejen. Så stod vi ellers der, 16 mand til en polterabend, og anede ikke vores levende råd. Heldigvis kom en anden skipper, fra en anden virksomhed, os til undsÊtning og sejlede os en tur.
GÞr jer selv en tjeneste og book et andet sted. Det er ikke besvÊret vÊrd.
Gode oplevelser.
Det er nu anden gang inden for et par mÃ¥neder at jeg har vÊret med Ãby og taget dagsture fra Nordhavnen.
Det er virkelig super hyggeligt og komme afsted på de her ture og den ene gang med min datter, hvor vi virkelig fik hygget igennem og fanget en masse fisk. Jeg syntes det hele fungere fint. Bookning, båd og besÊtning går op i en hÞjere enhed. Det er helt sikkert ikke sidste gang.
En uforglemmelig oplevelse
En uforglemmelig oplevelse!
Min sÞn,10 år, og jeg havde den bedste dag til sÞs!! Super fed måde at vÊre sammen på!
Det startede dog lidt anderledes end planlagt. Vi missede bussen og var derfor meget presset pÃ¥ tid. Vi ringede til bÃ¥den som ville prÞve at trÊkke den lidt og vente pÃ¥ os. Lettere stressede lÞb vi fra Nordhavn station, stoppede en sÞd mand som var ved at skifte barrierer pÃ¥ el-lÞbehjulene. Vi fik overtalt ham til at give os et lift fra stationen og nÃ¥ede mirakulÞst og helt lettet hen til bÃ¥den kl 8.02. Lettelsen var stor da vi sÃ¥ en fiskebÃ¥d, som var klar til at tage afsted. Min sÞn havde glÊdet sig helt enormt meget, sÃ¥ det havde vÊret katastrofe at misse det. Personalet sagde smilende til os âgodt i nÃ¥ede det â... og derefter hoppede vi om bord. Jeg spurgte smilende kaptajnen om det var ham jeg havde talt med, men han sagde nej og jeg tÊnkte at det mÃ¥tte vÊre ham som havde taget imod os.
Folk kiggede lidt mÊrkeligt på os, da vi kom ombord, men forståeligt nok, da vi var lidt forpustet, svedige og så forvirret ud. Vi satte os bagerst i båden.
Jeg sÃ¥ pÃ¥ min telefon at bÃ¥den havde ringet til mig. MÊrkeligt - jeg var jo om bord. Jeg prÞvede at ringe tilbage, men han tog den ikke. Jeg lagde telefonen vÊk for nu sejlede vi fra havn. Min telefon var pÃ¥ lydlÞs, men da jeg tog den frem for at tage et billede af min sÞn, sÃ¥ jeg at der var mange ubesvaret opkald fra bÃ¥den. MÊrkeligt. Jeg ringede tilbage. Det var manden jeg havde talt med tidligere. Han spurgte forvirret âhvor er i?â Jeg svarede mindst lige sÃ¥ forvirret âpÃ¥ bÃ¥denâ......lang historie kort. Det viste sig at vi var pÃ¥ den forkerte bÃ¥d ð Den anden bÃ¥d Odysses havde sÞdt ventet pÃ¥ os..ej hvor pinligt.
Jeg gik straks op til skipperen og flovt fortalte at jeg var pÃ¥ den forkerte bÃ¥d. Han sagde sÞdt til mig â jamen vi kan ikke nÃ¥ at vende om, da bÃ¥den jo var fuld af mennesker som skulle pÃ¥ turâ. Jeg sagde âhelt forstÃ¥eligt, men mÃ¥ vi sÃ¥ godt vÊre med her hos jer og hvor skal i hen og hvornÃ¥r kommer i hjem?â ð
De skulle heldigvis også på en 1 dags fisketur og var hjemme kl 15.30. Ej- hvor grinede af mig selv. Hvor var dette kikset.
Det viste sig at båden var lejet af et privat selskab. Heldigvis var folk vildt sÞde og kunne grine med os af dette kÊmpe kiks. Den anden båd Odysses var også super sÞde. Vi glÊder os til at prÞve den på et andet tidspunkt.
Vi endte med at have den skÞnneste dag i super selskab. Alle var så sÞde til at låne os fiskestÊnger og sÞrgede for at min sÞn fik den bedste dag og fangede VILDT mange fisk. Nogle gange kan de stÞrste fejl blive til fantastiske (og sjove) minder.
Uforglemmelig dag og helt sikkert ikke sidste gang vi tager på fisketur.
Med Skipper fra Nordhavn.
Ringe kompensation!
Ringe kompensation!
Havde en fri dag i min kalender til at fiske med min lille nevÞ. Dagen fÞr udsejling får jeg en opringning om at der ikke er nok booking til at sejle ud med morgenturen, fair nok. Hvortil jeg fortÊller at jeg vil ringe tilbage og konfirmere, dertil får jeg besked på at ringe tilbage på nummeret der har ringet mig op. Det er dog ikke muligt at ringe tilbage på nummeret der bliver ringet fra. Når jeg endelig får fat i Sparshipping, igennem et hel 3. nummer, får jeg at vide, at turen de har tilbudt er overbooket og at tilfÊldigvis den telefon de har ringet ud på, ikke kan modtage opkald. Dermed er der ikke nogen fisketur i sigte. Det er selvfÞlgelig fint at få refunderet sin billet men syntes nu en kompensation havde vÊret på sin plads, når der er klokket i den fra deres side!!
Drop det
Har vÊret pÃ¥ Þby 2 gange nu. FÞrste gang var verdens dÃ¥rligste tur. Fik herefter en ny tur af Sparshipping, men denne var desvÊrre ligesÃ¥ dÃ¥rlig. FÞrste tur 18. August blev der ikke fanget nogen fisk og kaptajnen kagede rundt i det. Liner blev kastet og vinklet ind fordi han sejler. Sejler 500gange for at finde fisk. Spild af tid! (OgsÃ¥ beskrevet af en anden herinde kan jeg se) Anden gang var lidt bedre ,der blev der trods alt fanget fisk men kun sild. Hele bÃ¥den fangede 2 torsk og en rÞvfuld sild. Kaptajnen skal altsÃ¥ lÊrer at stoppe bÃ¥den helt nÃ¥r han ringer med klokken. Jeg gider ikke Ãby mere, og endda nok ikke Sparshipping.
SÊrdeles god service
Jeg bestilte fisketur for vores medlemmer i vores bådelaug vi oplevede fra start god service og information om turen
Fiskerturen var en god oplevelse vi blev guided da vi kom om bord om hvor der var godt at stå hvad der var bedst og fiske med under turen kom dÊksmanden rundt jÊvnligt og spurgte hvordan fiskeriet gik og guidede os i at optimere fiskeriet alt i alt en kanon oplevelse med massere af fisk og god service vi sejler helt sikkert med sparshipping igen
Dejlig tur !!!
Dejlig tur, skÞnt vejr og et personale med overskud til at hygge om vores unger !!!
Vi kommer igen !!!
Fed tur med gÊstfri besÊtning!
En ven og jeg sejlede til flakfortet med âLangÞâ. Det tog godt en lille time og var enormt hyggeligt. Turen var billig og vi betalte bare da vi stod ombord. Enormt fedt at komme vÊk fra byen der var SORT af turister. Skipperen var enormt flink og gÊstfri. Vi sejlede hjem omkring 20:30 og havde en super fed dag.
Helt klart anbefalelsesvÊrdigt! Har kun gode ting at sige.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ