Helt igennem super oplevelse - professionelt arbejde, god dialog og perfekt slut resultat! Tak til Daniel og dit team.
Har stÃ¥et i en svÊr situation med to dÞdsfald i nÊrmeste familie pÃ¥ kort tid. SjÊllands DÞdsbo har vÊret eminente til at rydde boet. Hurtigt og med stor respekt for os efterladte. Indehaveren (Daniel)... ãã£ãšèŠã
Det var en rigtig god proces fra start til slut. Efter vores henvendelse ringede Daniel hurtigt tilbage og vi fik aftalt et mÞde, hvor han kom ud og vurderede alle indbo og gav en pris pÃ¥ det samt en... ãã£ãšèŠã
Super effektive og vi fik en pris med det samme.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rydning samt opkÞb af indbo
à dalsvej 3, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
- Info@sjaellands-dodsbo.dk
- www.sjÊllands-dÞdsbo.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Min afdÞde mor boede i etâŠ
Min afdÞde mor boede i et lejlighedskompleks i Roskilde og da lejligheden skulle tÞmmes henvendte vi os bl.a. til Daniel i SjÊllands DÞdsbo.
Daniel kom dagen efter, kikkede på mÞblerne og tingene og gav os tilbuddet; Jeg tÞmmer lejligheden for 0 kr.
FÃ¥ dage efter var lejligheden total tom som aftalt, selv altanen var rengjort.
TUSIND tak Daniel, en KÃMPE hjÊlp for os, 5 stjerner til SjÊllands DÞdsbo.
Carsten Vejlby Jensen
Alt fungerede som det skulle.
Super effektive og vi fik en pris medâŠ
Super effektive og vi fik en pris med det samme.
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Meget venlige medarbejdere. Fair pris. Kan klart anbefale.
KÊmpe anbefaling af SjÊllands DÞdsbo ogâŠ
KÊmpe anbefaling af SjÊllands DÞdsbo og Daniel.
Kontakt til og dialog med Daniel fungerer virkelig godt - hurtig respons og stor fleksibilitet. Daniel var mere professionel og tillidsvÊkkende end de andre firmaer, vi kontaktede. Han satte vÊrdi på flere genstande, herunder sÞlvtÞj, som vi og andre ikke så. Kan ikke anbefales nok!
Rigtig god service
Meget imÞdekommende og serviceminded
Meget imÞdekommende og serviceminded. Effektiv både i gennemgang/vurdering og oprydning.
Vi brugte SjÊllands-dÞdsbo i forbindelse med et flytte salg og er meget tilfredse. Det har lettet det store oprydningsarbejde meget og kan klart anbefales.
Professionelle og dygtige
Professionelle og dygtige. God service og sÞde mennesker.
Meget seriÞs virksomhed.
Vi bor i Jylland og havde et dÞdsbo på SjÊlland som skulle ryddes. Daniel tilbÞd at komme lÞrdag og besigtige boet. Havde på forhånd givet en overslagspris med udgangspunkt i billedmateriale og beskrivelse af boet. Vi mÞdte Daniel der virkelig er seriÞs og meget trovÊrdig og reel i sit arbejde. Han fandt ting som vi havde overset og vurderede vÊrdien af af emnet. Noget vi havde stor respekt for. Andre ville måske have undladt dette, men ikke Daniel. Den endelig pris blev en anelse hÞjere end overslagsprisen, men det var helt fair og stadig en meget konkurrencedygtig pris. Boet blev ryddet og afleveret som aftalt og helt perfekt. Vi kan kun anbefale SjÊllands DÞdsbo og Daniel. Meget seriÞst firma. Tak for indsatsen Daniel.
God service
TrovÊrdig og seriÞs
God, trovÊrdig og seriÞs håndtering og behandling i hele processen.
Hurtigt, effektivt og bare i orden
I forbindelse med tÞmning af min afdÞde mors lejlighed, kontakter jeg SjÊllands DÞdsbo, og talte med Daniel.
Han fik hurtigt flettet mig ind i kalenderen, så lejligheden kunne blive tÞmt inden for få dage.
Dagen efter tÞmningen kunne jeg aflevere nÞglerne til vicevÊrten, og lejligheden fremstod helt ryddet, inklusive grundig fejning af gulvene, så der hurtigt kunne dannes et overblik over hvor meget der skulle laves.
Jeg kan på det varmeste anbefale SjÊllands DÞdsbo til at varetage tÞmning af en bolig efter et dÞdsfald.
Daniel er bare super pÃ¥lidelig ogâŠ
Daniel er bare super pålidelig og sympatisk. Jeg vidste lige fra fÞrste samtale at han var den rette mand til jobbet. Tak for det i den svÊre tid.
En helt igennem fantastisk oplevelse.
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Super god kommunikation, venlig og lmÞdekommende service samt hurtig og effektiv hjÊlp med dÞdsbo.
Mange tak!
Efter mange forgÊves forsÞg til firmaerâŠ
Efter mange forgÊves forsÞg til firmaer for rydning af lejlighed på 3. sal uden elevator og med mange mÞbler, så faldt vi over SjÊllands DÞdsbo på Trustpilot.
Selvom Daniel havde meget travlt, så forstod han vores situation og korte tidsfrist og tilbÞd derfor med det samme at komme allerede nÊste dag og se lejligheden.
Han brugte ca. 10 minutter, hvorefter han både gav os et flot tilbud på rydning og en hurtig dato.
Daniels team kom endda fÞr den aftalte dato og ryddede hele lejligheden â alt forlÞb uden problemer.
Vi kan derfor ikke give Daniel mindre end 5 stjerner â selvom han har fortjent 6!