alt for dyre i forhold til andre steder for det samme produkt. tjekkede heldigvis priserne andre steder fÞrst jeg skulle bruge en pulver sprÞjte Birchmeier DR 5 PulversprÞjte jeg kontakter ska... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte elektrisk insektfÊlde til 139 kr. "Den garanterede lÞsning" reklameres der pÃ¥ hjemmesiden, "uovertruffen effektiv mod insekter" stÃ¥r der i brugsanvisningen. Er generet af almindelige husfluer pg... ãã£ãšèŠã
RIGTIG GOD SERVICE OG STORT UDVALG. Har en veteranbil der skal i vinterhi. SÞgte en âSkrÊmmerâ mod mus, rotter og andre gnavere. BesÞgte hjemmesiden og selv en sÞndag fik jeg en super grundig, seriÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Order: #1000045205 Efter en lÊngere periode hvor muldvarper har forsÞgt at lave min fine grÊsplÊne om til en plÞjemark kÞbte jeg 5 muldvarpefÊlder 1549 001K og "Gang finder" 1580 001K. Alle fÊlder... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks stÞrste skadedyrshop med handel af "gÞr-det-selv" produkter til skadedyrsbekÊmpelse i hus og have.
Flere af skadedyrshoppens medarbejdere er tidligere skadedyrbekÊmper fra Abatox skadedyrservice - og har mere end 30 års erfaring, derfor kan vi rådgive om både skadedyrsbekÊmpelse og forebyggelse af skadedyr.
Romancevej 41, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Da vi have sat et stort klÊdeskab op på et af vore bÞrnevÊrelser begyndte det at vrimle ud med myrer under skabet. Skabet er sat fast i vÊggen og har store spejl monteret på lågerne, så det var ikke til at flytte.
Ringede til skadedyrshop og fik en super service med vejledning i deres produkter. KÞbte små lokkedåser og tuber med gift-gelé, og fyldte dagligt dåserne. Myrerne tager giften med ned i boet og efter 5 dage er vi nu myrer-fri.
Vi er yderst tilfreds med både service og produktet og er bare glade for, at vi nu er fri for myrerne og ved hvor vi skal handle nÊste gang vi får et lignende problem. Og så er det yderst rimelige priser.
Mange tak ð

Order: #1000045205
Efter en lÊngere periode hvor muldvarper har forsÞgt at lave min fine grÊsplÊne om til en plÞjemark kÞbte jeg 5 muldvarpefÊlder 1549 001K og "Gang finder" 1580 001K. Alle fÊlder blev sat op som beskrevet mellem de nye muldskud og 24 timer senere havde jeg fanget 2 muldvarper.
Her en uge efter at have modtaget fÊlderne har jeg fanget 6 muldvarper :-) Det er en kÊmpe succes, da det aldrig tidligere er lykkedes mig at fange en muldvarp med de saksefÊlder jeg tidligere har forsÞgt mig med.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til skadedyrshop.dk

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Flot skrÊmmeugle, men vist ikke opfundet af den stÞrste kinesiske begavelse. For hvem har nogen sinde set en ugle sidde ude med solskin i nakken - - -
Godt nytår !

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Hurtig leveret osv. Lidt trÊls ang. NÞgle til kassen.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Jeg vil starte med at skrive et hÞjt BRAVO i en for alke svÊr tid, at stadig nÃ¥r man shopper efter noget helt specifikt pÃ¥ nettet, sÃ¥ pÃ¥ en almindelig tirsdag 17/11 formiddag oplevede jeg en sÃ¥ positiv, venlig, imÞdekommende og ikke mindst top viden om alle solgte produkter, der her gÃ¥r ud pÃ¥ uden noget ondt, at enkelt med en sensor, lyd og flash skrÊmme f.eks fir mit vedkommende katte vÊk bÃ¥de for fuglenes skyld men ogsÃ¥ at der er gÃ¥et i selvsving med alt for mange husstande der har katte, som gÃ¥r rundt lÞst dag og nat ÞdelÊgger bÞrns legepladser nÃ¥r sandkasser bruges som toilettet, fuglerede fÃ¥r taget smÃ¥ unger som ejere fÃ¥r deres sÞde stolte katte ind af dÞren med stadig levende unger og vi andre mÃ¥ gang pÃ¥ gang overholde steder der stinker af urin. SÃ¥ skal man gÞre noget, ogsÃ¥ mod rotter eller hvilke uvedkommende skadedyr, som terroriserer folks haver, sÃ¥ vÊlg dette site, som ikke er det fÞrste man fÃ¥r via magtfulde Google, men med mit hoved pÃ¥ blokken som egen garanti for her fÃ¥r du topklasse produkter, venlig rolig og lyttende hÞflig, i mit tilfÊlde en herre, (som jeg gerne hurtigst vil give en eller 2 skummende perlende "fadbamser"), hjÊlpe med rÃ¥d og vejledning ved min beslutning om jeg skulle bruge den ene eller anden til at holde katte, gnavere vÊk fra min have med enkelte midler. Jeg vil STÃRKT ANBEFALE AT MAN VÃLGER DETTE SITE FREM FOR ANDRE OG UNDSKYLD UDTRYKKET, AT DER FREMSTà R SOM EKSPERTER MED MADE IN CHINA PRODUKTER, Nà R BUTIKKENS SPECIALE ER HELT ANDRE TING. Tusinde tak med hÃ¥b om den fadÞl og jeg hÃ¥ber da inderligt at andre ogsÃ¥ husker at der findes andet end kritik og giver man ikke ros men tager ting for givet, sÃ¥ vil medarbejderen aldrig vide nÃ¥r han eller hun har glÊdet andre men i stedet kun stÃ¥r med alverdens skÊldsord som ekko i hovedet, da man glemmer det ogsÃ¥ er personer med fÞlelser sÃ¥ op med stjernerne ved hver gid oplevelse i stedet for den gÊngse danske holdning vi ikke kan vÊre bekendt og jeg hÃ¥ber er en af de ting vi lÊrer af den nuvÊrende krise. Med stort Þnske om ledelsen vil sÊtte pris pÃ¥ medarbejdere som den mand der gjorde min dag til som trods det kedelige sjaskede grÃ¥vejr, og fortjener nogen en ekstra bonus til Julen, sÃ¥ er det en person som den behagelige forstÃ¥ende mand jeg fik den Êre af at gÞre mig til fremtidig loyal kunde, der kun vil anbefale i alle mine skriverier, at kÞbe sine ting her og med garanti fÃ¥ top service og top produkt kÞbt, siddende med et smil over en god oplevelse. Bravo !!

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Allerede dagen efter min bestilling var pakken klar til afhentning på det lokale posthus.
Alle 4 bestilte varer er nu prÞvet af og sat op.
De fungerer alle upåklageligt.
5 store stjerner herfra for hurtig levering, kvalitetsprodukter og pålidelige opdateringer på forsendelsesstatus.
Handler helt sikkert her igen og vil gerne anbefale andre at gÞre det samme.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Intet mindre end PERFEKT!
Bestilte varer d. 19/6 kl 13.33, fik bekrÊftelse efter ca. 1 time, dagen efter lå de klar til afhentning v GLS his min kÞbmand, gode priser, god service og hurtig levering.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Nem bestilling, ekstrem hurtig ekspedition og supernemt at afhente i jeres egen pakkeboks. Varerne levede fuldt ud op til forventningerne :-). Hér handler jeg gerne igen :-). Keep on the good work :-).

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Jeg kÞbte en musefÊlde til levende fangst. Leverancen kom hurtigt. SkÞnt, når der er en mus på fÊrde. Jeg troede, fÊlden var defekt og fik en ny tilsendt med det samme (trods det, at jeg i mellemtiden havde gennemskuet mekanismen på den fÞrste fÊlde). Super service!

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Opdatering: Efter at have slået dette review op blev jeg kontaktet af firmaet. De har nu leveret nogle nye mÞlfÊlder, som jeg dog ikke har taget i anvendelse endnu. Jeg sÊtter pris på at de reagerede og hÊver min rating fra 2 til 3,5 stjerner.
Oprindelige tekst:
Jeg kan ikke anbefale deres mÞl fÊlder. Jeg kÞbte 4 og kun en virkede. Da jeg spurgte til det blev jeg spist af med at de ville tale med leverandÞren. Det er nu 14 dage siden og der er trods rykker ikke kommet noget ud af det, desvÊrre.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Helt vidunderligt hjÊlpsomt personale, der har hjulpet mig langt mere end det skadedyrsbekÊmpelsefirma (fra andet firma), vi ellers havde ude hos os. Jeg har her oplevet en tålmodig dialog omkring muligheder både i forhold til hvilket problem jeg stod overfor, samt fine instruktioner i de produkter jeg så endte med at kÞbe hos dem.

Hurtig levering.
Og ligeså hurtig tilbagebetaling af penge, ved fejlkÞb.
God personlig service når man ringer.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen!

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Hurtig levering og dejlig nem hjemmeside at se og bestille varer på.SkÞnt at der står en masse om den vare man bestiller.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Bestilte mÞlfÊlder med mere.. fik superhurtigt svar på spÞrgsmål og varerne var fremme hurtigt. Derudover fornuftige priser.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
God service og vejledning ved kÞb af produkter. Og billige priser.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Jeg er overordentligt meget tilfreds med den gode service og meget fine behandling fra skadedyrshop.dk, fra aller fÞrste telefonopkald, hvor ejeren Hans tog sig rigtig god tid, til at fortÊlle og forklare om de muligheder der var for at afhjÊlpe mit skadedyrproblem, til afhentning af varen i Herlev, samt kvaliteten og prisen af de ting jeg skulle bruge. Jeg kan meget varmt anbefale skadedyrshop.dk, de ved altså hvad de har med at gÞre, og man kan få tingene med det samme, det er jo altid akut når man har med skadedyr at gÞre. Mvh. en meget glad og nu skadedyrfri kunde.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Jeg bestilte bi-dragt m.m. til brug ifbm. bekÊmpelse af hvepse i fredags, her mandag er det allede afhentet. (Jeg er allergisk overfor hvepsestik, beskyttende heldragt er derfor nÞdvendig) - kvalteten er i Þvrigt helt i top.
Tak for hurtig ekspedition og levering.
Mvh. Hans Chr.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Jeg har kÞbt to katte skrÊmsler (ultralyd antager jeg) fra virksomheden. De virker overhovedet ikke på katte.
Jeg kan se på videoovervågning, at de to katte der går rundt i området er fuldstÊndig ligeglade med det jeg har fået sat op og vader lystigt rundt omkring mit hus og nÊrmest griner af de to bokse jeg har fået sat op som skal forhindre lige prÊcist det adfÊrd.
Edit: Jeg har fulgt brugervejledningen omkring opsÊtning og jeg kan se og hÞre, at enhederne tÊnder når jeg nÊrmer mig. Det gÞr de også når kattene nÊrmer sig, men de er ligeglade. Hvordan det kan vÊre et problem med opsÊtning eller omgivelserne (er alle katte dÞve heroppe i Nordjylland??) kan jeg ikke lige se.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
God hjemmeside. Bredt sortiment til fornuftige priser.
Hurtig ekspedition.

Skadedyrshop.dk ããã®åç
Jeg bestilte mussestop 10 min fÞr lukketid og de fik lagt min bestilling ud i deres pakkeboks, så at jeg en time senere kunne hente pakken.
Super service.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã