Nyttedyr レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en pakke guldÞjelarver som desvÊrre ankom uden larver. Dette skrev jeg til deres kundeservice, og mindre end 48 timer senere havde jeg et svar med bÃ¥de undskyldning og forsikring om at en... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte mariehÞnelarver, da min hindbÊr var inficeret med bladlus. Satte dem pÃ¥ busken som beskrevet, men sÃ¥ aldrig nogle mariehÞns. Dog forsvandt alle bladlus, sÃ¥ der mÃ¥ jo have vÊret en masse mariehÞ... もっず芋る

Alle dyr dÞde ved ankomst-kun “stÞv” i pakken. Alle mail returneres med besked pÃ¥ at de ikke kan afleveres. Pudsigt da al kontakt foregik gnidningslÞst i begyndelsen-inklusiv god rÃ¥d etc. Opd... もっず芋る

Borregaard sendte fÞrste omgang Orius rovtÊger, som desvÊrre var blevet trÊtte i for koldt vejr. Da de opdagede, at jeg et par dage efter allerede havde bestilt flere tilbÞd at sende mig nye fremfor a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 怍朚屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nyttedyr til biologisk bekÊmpelse af skadedyr i drivhuset, udestuen og haven.

ほが満足

通垞1カ月以䞊経っおから回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte en pakke guldÞjelarver som desvÊrre ankom uden larver. Dette skrev jeg til deres kundeservice, og mindre end 48 timer senere havde jeg et svar med både undskyldning og forsikring om at en ny pakke ville blive sendt afsted. Ingen diskussion, bare god service.

2026幎6月13日

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner :-) Venlig hilsen Nyttedyr.dk

Bestilte mariehÞnelarver hos nyttedyr.dk

Bestilte mariehÞnelarver hos nyttedyr.dk da mine planter er blevet angrebet af bladlus. I dag modtog jeg dem og de er straks gået i gang med at spise bladlus i min have. Tusind tak!

2026幎5月14日

Nyttedyr からの回答

Det er vi glade for at hÞre :-) Tak for de 5 stjerner. Venlig hilsen Nyttedyr.dk

Bestille mariehÞns larver

Bestille mariehÞns larver, har fået en slags frÞ. Jeg har skrevet til kundeservice, ingen reaktion på min mail

2026幎4月22日

Nyttedyr からの回答

Hej, vi beklager det sene svar her på Trustpilot. Vi kan se, at der er blevet taget hånd om din sag og at en ny pakke blev afsendt til dig i starten af maj. Vi håber, at pakken ankom i god behold og at du havde en god oplevelse med produktet. Fyldmaterialet i produktet er boghvedeskaller, som larverne gemmer sig i indtil udbringning på planterne. Venlig hilsen Nyttedyr.dk

Larvex er et godt produkt

Larvex er et godt produkt, og fin leveringstid.

2026幎2月27日

Nyttedyr からの回答

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er enige, Larvex er et godt produkt :-) Venlig hilsen Nyttedyr.dk

KÞbte mariehÞnelarver

KÞbte mariehÞnelarver, da min hindbÊr var inficeret med bladlus. Satte dem på busken som beskrevet, men så aldrig nogle mariehÞns. Dog forsvandt alle bladlus, så der må jo have vÊret en masse mariehÞns i gemmerne. Kunne dog godt have brugt en fysisk beskrivelse af fremgangsmåden i stedet for jeg skulle finde det på hjemmesiden.
Ellers godt tilfreds, og kommer klart igen hvis jeg får samme problem nÊste år.

2025幎7月7日

Vi kÞbte et produkt til spindemider

Vi kÞbte et produkt til spindemider. Der står på hjemmesiden at man skal se om de er levende når man får produktet. Det var de ikke. De var dÞde, selvom pakke blev hentet med det samme. Vi har skrevet mail til dem for at få penge retur, uden at modtage noget svar. Derfor er det 1 stjerne. jeg kan på ingen måde anbefale dem, de tager ens penge og sÊlger et produkt som er... dÞdt...

2025幎9月18日

OPDATERING 27/10:
Hej Kevin,

Vi håber at du er tilfreds med vores håndtering af sagen efter vi fandt frem til at dine mails var havnet i spam-indbakken.

VH

Svar per 8/10:
Hej Kevin,

det er vi kede af at du har oplevet og du skal selvfÞlgelig ikke betale for dÞde dyr.
Vi sender levende nyttedyr, det kan dog engang imellem ske, at nyttedyr dÞr under transporten.

Som regel behandler vi reklamationer med det samme. Dog kan vi ikke finde din mail i vores system, og derfor er du velkommen til at kontakte os på: nyttedyr@bioplant.dk og oplyse dit ordrenr. Så vil vi selvfÞlgelig hjÊlpe dig.

Ser frem til at hÞre fra dig.

Skuffende oplevelse

Vi bestilte mariehÞne larver til bekÊmpelse af skjoldlus. Der skulle vÊre 100, men der var 7 larver i dårlig forfatning.
Vi klagede og fik et nyt parti, men her var der kun 6 i live og noget snuller. De gad ikke rigtig ud på vores appelsintrÊ, som stadigvÊk er fyldt med skjoldlus.

2025幎9月1日

Hej,

Du er meget velkommen til at kontakte os på: nyttedyr@bioplant.dk og oplyse dit ordrenr.

Så vil vi hjÊlpe dig.

Bare ikke skide smart...

Både Nyttedyr og bring får den samme anmeldelse for det er hos en af dem der er noget galt!

Mine rovmider blev sendt sidst på dagen i onsdags, dagen fÞr en helligdag! Skide smart. Jeg fik her besked om at min pakke var blevet indleveret. På Brings oversigt som jeg nu har nÊrstuderet står der at den blev sendt afsted allerede tirsdag.

Pakken er også sendt til det lokale sted på trods af at jeg skrev en kommentar om at vÊlge andet specifikt sted. (Netop pga åbningstiderne og kunne ikke selv vÊlge i en oversigt fx)

Jeg har ikke hÞrt noget siden ONSDAG hvor beskeden var at min pakke var blevet afsendt og jeg ville få besked når den kunne hentes, men hos bring står der nu at min pakke var klar til afhentning i onsdags. Der står også at der er endnu en pakke på vej fra Nyttedyr, hvilket jeg ikke kan forstå.

Har som sagt intet hÞrt siden onsdag, men i dag LØRDAG fÃ¥r jeg sÃ¥ besked om at jeg SKAL HUSKE at hente min pakke. 30 MINUTTER EFTER LUKKETID!

Nu ligger mine rovmider i en butik helt til på tirsdag fordi man ikke lyttede til min kommentar og fordi man var "så smart" at sende dem fÞr en helligdag

Det var vist bare penge ud ad vinduet det her, og der er altid problemer når ting sendes med Bring! Det er ikke fÞrste gang noget går galt, sÊrligt fra de shops hvor man ikke selv kan vÊlge hvilken pakkeshop der skal sendes til.

Eftersom at oversigten hos Bring pludselig ser helt anderledes ud hvad angår pakkens tur, er det jo påstand mod påstand, og jeg får nÊppe noget ud af det, eller bliver klogere på hvorfor der er en pakke nr 2 på vej til mig...

2025幎6月7日

Nyttedyr からの回答

Hej Anni, tak for din henvendelse - vi er meget kede af den dårlige oplevelse du har haft.

Har du kontaktet os på nyttedyr@bioplant.dk vedrÞrende denne ordre? I dette tilfÊlde vil vi nemlig straks sende en ny forsendelse eller refundere dine penge. Du skal ikke betale for transportÞrens fejl.

Vi beklager meget for at bring ikke lever op til det som de lover. Der er desvÊrre ikke andre transportÞrer der Þnsker at levere nyttedyr pga. varens natur, så vores muligheder er begrÊnsede.

Hvis du ikke allerede har kontaktet os direkte på mailen, husk at oplyse ordrenr., så gÞr endelig det - og så får vi det lÞst hurtigst muligt.

God dag.

Nyttedyr.dk

Super service, godt produkt og hurtig levering

2024幎12月18日

Nyttedyr からの回答

Det er vi super glade for at hÞre - tak for din anmeldelse!

Godt firma god vejledning

Har aldrig oplevet udfordringer. God vejledning både på webside og telefonisk.

2024幎12月12日

Det er fantastisk at hÞre. Tusind tak for din anmeldelse :) Vh Team Nyttedyr.dk