Peter Skafte ApS - FadÞl, Sodavand & Kildevand レビュヌ 95

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Perfekt service hver gang. Jeg har bestilt fadÞl flere gange hos Skafte, og det er en fornÞjelse hver gang. Det er perfekt levering hver gang, og hos Skafte oplever jeg den gode gammeldags service. De... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har hentet fadÞl her flere gange, altid er de klar som aftalt. Har brugt deres tekniske telefonservice en fredag aften kl. 21:30, der bliver svaret og hjulpet, men denne gang topper servicen ud over h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi bestilte 5 fustager Þl, med anlÊg og bord. AnlÊgget blev sat op efter aftale og hentet igen til aftalt tid. Vi havde ogsÃ¥ kontaktet firmaet pr. telefon for at fÃ¥ flere fustager med en vi fÞrs... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alt fungerede som det skulle. Og sÃ¥ var service nÃ¥r jeg ringede med spÞrgsmÃ¥l hurtig og kompetent. Og fleksibilitet ift aflevering var helt i sÊrklasse. Ingen tvivl om hvor jeg gÃ¥r hen nÊste gang jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. ビヌル専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Levering af Þl & sodavand samt fadÞl. Slip for besvÊret og lad os kÞre det lige til dÞren og tage de tomme kasser med retur.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Peter Skafte Aps Øl

Peter Skafte Aps Øl, FadÞl, Sodavand mv.
En hel perfekte betjening, nemt og professionelt. De bedste anbefalinger og hilsner herfra.

2020幎5月14日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Stort udvalg, god service og flinke folk

Jeg har handlet der gennem mange år, og alt fungerer fint. De er ganske flinke, og er nemme at komme i dialog med. Grunden til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er at jeg synes prisen på f.eks. Schweppes Lemon er urimeligt hÞj. Således koster 24 stk. 33 cl dåser inkl. pant 247,- kr., og denne pris er ikke til forhandling.

2020幎5月12日
自発的なレビュヌ
Peter Skafte ApS - FadÞl, Sodavand & Kildevand ロゎ

Peter Skafte ApS - FadÞl, Sodavand & Kildevand からの回答

KÊre Ken
Mange tak for den fine anmeldelse.
Schweppes Lemon på dåse produceres ikke til det Danske marked. Vi importerer dem fra Tyskland.
Salget af dette produkt er meget lille, derfor er omkostningerne relativt hÞje.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。