fra fÞrste henvendelse til levering og returnering. Kan kun anbefales - 60 års reception - her måtte fadÞllet ikke glippe. Tak til Anders for tryg og prof håndtering og vejledning.
Rigtig gos Þl. Fin service og telefonen blev taget ved opringninger. Der var lidt leverings- og afhentningsudfordringer, som blev fint afklaret, men bortset fra det, var det en super oplevelse. Klar... ãã£ãšèŠã
Da min sÞn skulle holde 18 Ã¥rs fÞdselsdag, besluttede han sig i sidste Þjeblik for at han ogsÃ¥ gerne ville have fadÞl - en uge fÞrð³. Men hjÊlp fra BilligfadÞl.dk faldt det hele pÃ¥ plads. Tak for e... ãã£ãšèŠã
En helt perfekt oplevelse. Personlig kontakt et par dage fÞr vores fest for at aftale levering. Levering var til tiden (vi havde et vindue pÃ¥ 30 minutter, da vi skulle vÊre i kirke til dÃ¥b) samt lyn... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Som vores navn antyder, leverer vi fadÞl og udlejning af fadÞlsanlÊg til festlige arrangementer og andre begivenhedsrige lejligheder. Vi fÞrer et bredt sortiment af fadÞlsanlÊg og barer som kan lejes pÃ¥ daglig basis samt adskillige Þl-varianter â herunder kendte mÊrker som Carslberg, Tuborg og Royal Unibrew. Vi tilbyder markedets billigste priser pÃ¥ fadÞl og fadÞlsanlÊg, samt den billigste levering og opsÊtning i hele hovestadsomrÃ¥det.
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- info@billigfadoel.dk
- billigfadoel.dk
Alt spillede bare...
tak for god betjening ved bestilling
tak for god betjening ved bestilling
og god service både ved aflevering og afhentning.
jeg vil helt sikkert bruge jer igen
Super service
Super service. Hurtig respons på spÞrgsmål, god vejledning og venlig betjening. Klart en god anbefaling vÊrd
Jeg ringede nÊrmest i sidste ÞjeblikâŠ
Jeg ringede nÊrmest i sidste Þjeblik fordi vi var kommet lidt på den ifm med en stor fÞdselsdagsfest i vores forretning.
Hvor var det en dejlig og forstående service vi fik, stort tak herfra til BilligfadÞl.
Vi vil helt sikkert benytte dem igen.
Jeg ville anbefale alle at bruge billig fadÞl!!!
Jeg ville anbefale alle at bruge billigfadÞl, hvis man skal bruge fadÞl til en af livets store begivenheder.
Super og effektiv service og god vejledning ift mÊngder.
Det gjorde, at jeg kunne slappe af til min 30 års fÞdselsdag.
SÃ¥ mange tak!!!!
Hvis du er i tvivl, så kan jeg hjÊlpe dig! Du SKAL bruge Billig fadÞl.
Fleksibel service
Fleksibel service. Alt blev klargjort og Þllet smagte godt.
Super service og upåklageligt anlÊg
Super service og upÃ¥klageligt anlÊg. Rigtig god oplevelse ð
Kolde fadÞl til studenterfesten
BilligfadÞl.dk sÞrgede for kolde fadÞl til studenterfesten i haven. Supernemt med levering og afhentning, fornuftig pris og service i topklasse. Kan varmt anbefales.
Hurtigt og perfekt
Fantastisk service og oplevelse heltâŠ
Fantastisk service og oplevelse helt generelt.
Anders er en champ.
Tak for super smooth oplevelse!
Fantastisk service
Fantastisk service! Kan klart anbefale dem.
Herlig oplevelse - kan klart anbefale
Perfekt! Virkelig god service hele vejen igennem: god og Êrlig vejledning, venlige folk der kommer og sÊtter op og piller ned og rigtig fin pris. Og så har jeg aldrig vÊret til en fest, hvor selve fadÞlsanlÊggene spillede så godt. Der var ingen problemer, de skummede ikke unÞdvendigt meget, og det var kolde og lÊkre bajere - det kÞrte bare.
Kommer helt sikkert til at handle her igen og kan absolut anbefale.
Super service som overholdt alleâŠ
Super service som overholdt alle aftaler og det hele spillede.
Vil klart benytte igen.
Nem retur service.
Vi havde en fantastisk god oplevelse
Vi havde en fantastisk god oplevelse. Vi fik lejet et anlÊg til vores barns barnedåb/1års fÞdselsdag. AnlÊgget blev leveret på det aftalte tidspunkt, og afhentet igen dagen efter uden noget besvÊr. Ud over det, er der rigtig god support.
Vi bruger helt sikkert BilligfadÞl igen.
God pris, fleksible og god service
Bestilte fadÞlsanlÊg til julefrokosten fra billigfadÞl. De kom til tiden og satte det hele op og var fleksible ift. afhentningstidspunktet efterfÞlgende, hvor de også tog det hele ned. I Þvrigt med godt humÞr. I Þvrigt også fleksible ift. betaling, da jeg havde lidt udfordringer med dankortet.
Ikke en finger at sÊtte på det, klar anbefaling.
Kan anbefales
BilligfadÞl var nemme at komme i kontakt med, og leverede med fin og behagelig service. Kan bestemt anbefale dem:)
En fantastisk oplevelse at handle medâŠ
En fantastisk oplevelse at handle med dette firma.
Alt fungerede og jeg kan varmt anbefale at handle med Billig fadÞl.
Super pris, god service både fÞr under og efter.
Det er ikke sidste gang jeg bruger jer.
Sådan skal det vÊre:-)