レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

A minha experiência de compra de um portátil Freya II foi muito positiva. A equipa da Skikk foi sempre muito atenciosa e procurou resolver as questões que se colocaram, sobretudo ao nível do teclado p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bij SKIKK kon ik een krachtige laptop bestellen die heel makkelijk te configureren viel. Scherpe prijs, een snelle contact met een medewerker tijden het bestellen met echt een goed advies. De la... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via de chat super advies door Gerben waardoor snellere NUC waarbij ik geheugen en SSD kon overzetten uit kapotte NUC en ook nog een leuke korting gekregen. Binnen 2 dagen binnenkregen! Wel ernstige k... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Die Dauer von Bestellung bis zur Lieferung war ok. Allerdings wurde anstatt dem bestellten Betriebssytem Windows 11 Pro in Deutsch ein Windows 11 Home in NiederlÀndisch vorinstalliert. Auch nach Umste... もっず芋る

䌁業情報

1. コンピュヌタ ハヌドりェア補造業者
  2. パ゜コン アクセサリ店
  3. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  4. パ゜コン ショップ
  5. むンタヌネット ショップ

SKIKK に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Zelf een Mini Pc of Laptop Samenstellen met SKIKK® - Maatwerk op zijn best!"

Bij SKIKK geloven we dat iedereen recht heeft op een computer die perfect aansluit bij hun behoeften. Daarom bieden we je de mogelijkheid om zelf je laptop of mini pc samen te stellen, zodat je altijd over de meest moderne en best gepersonaliseerde technologie beschikt. Of je nu een student, een gamer, een professional of een bedrijf bent, bij ons vind je de juiste apparatuur voor jouw situatie. Laten we samen die laptop bouwen - Let's build that laptop. Together.

Ontdek de mogelijkheden van SKIKK

Bij SKIKK is het samenstellen van je droomlaptop of mini pc eenvoudig en intuïtief. Kies uit een breed scala aan componenten, zoals processoren, grafische kaarten, opslag en geheugen om de ultieme machine te bouwen die precies past bij jouw wensen en behoeften. We bieden ook een uitgebreide garantie en een toegewijde klantenservice om je te helpen bij eventuele problemen of vragen.

Laptop samenstellen - Ontwerp jouw ideale computer op maat

Bij SKIKK begrijpen we dat een one-size-fits-all benadering niet altijd werkt als het gaat om laptops. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen laptop samen te stellen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht laptop voor school of werk, of een krachtige machine voor grafisch ontwerp en videobewerking, wij hebben de juiste componenten en opties voor jou. Maak gebruik van onze eenvoudige online tool om je droomlaptop te ontwerpen, en laat ons samen de perfecte laptop creëren.

Gaming laptop samenstellen - Betreed de wereld van gaming met een op maat gemaakte machine

Voor de gepassioneerde gamers onder ons is het samenstellen van een gaming laptop een droom die uitkomt. Bij SKIKK bieden we je de kans om je ultieme gaming machine te bouwen, voorzien van de nieuwste en beste componenten op de markt. Kies uit een breed scala aan high-performance processoren, geavanceerde grafische kaarten, razendsnelle opslag en indrukwekkend geheugen om een gaming laptop te creëren die je concurrentie ver achter zich laat. Met onze gebruiksvriendelijke online tool kun je eenvoudig de perfecte gaming laptop samenstellen en genieten van een ongeëvenaarde game-ervaring.

Of je nu een gamer, een professional of een student bent, bij SKIKK kun je vertrouwen op maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw eigen op maat gemaakte laptop of mini pc en ontdek de SKIKK-ervaring!

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

"Gaming" laptop gekocht van 1300 euro..

"Gaming" laptop gekocht van 1300 euro..
Oververhit van eender wat - google chrome staat 30min open? GPU gaat naar 80°, eender welk spel, zelfs Hearthstone, zorgt ervoor dat de fans op maximale snelheid draaien en zelfs dan nog koelt hij niet af en blue screened hij regelmatig na 1-2 uur gamen(vaak sneller). De grafisch minst zware games kan hij niet langer dan een uur of 2 runnen zonder te oververhitten, zelfs met lucht doorstroom langs onder en ventilatoren op maximale snelheid. Na een dik jaar is hij ook begonnen met continu "ratel" geluiden te maken alsof de CPU fan niet correct kan draaien. Hierbovenop is de "batterijduur van 4 uur" eerder 1 uur, anderhalf als je geluk hebt. Je kan er 2 uur mee doen zonder stroom op minimale helderheid met enkel microsoft word open, maar de helft vd tijd valt ie toch uit na 90minuten en 30% batterij.
AFRADER!

2024幎8月2日

Wij kennen geen Mieko Wijsmans,

Neem contact met ons op voor ondersteuning, u heeft een laptop van een andere klant wellicht overgenomen? U bent in ieder geval geen klant bij ons rechtstreeks zover wij kunnen zien.

Livraison dans les délais

Livraison dans les délais, matériel bien emballé et surtout un service au top malgré une erreur de ma part, elle à été détectée immédiatement aprÚs un appel téléphonique pour voir si c'était une erreur que j'ai faite à la commande.

2024幎7月26日

Merci!

Weer een fantastische laptop

Weer een fantastische laptop afgeleverd. De samenwerking met de support desk vind ik zeer professioneel. Ze denken altijd in oplossingen, zelfs als het om 3th party software gaat.
Zeer tevreden

2024幎7月25日

Dank

Prima! Zeer tevreden!

Uitstekend! Zeer tevreden met mijn aankoop. Zeer goede kwaliteit laptop, inclusief behuizing, en erg mooi om het af te maken.
Klantenservice ook erg snel en behulpzaam. Al met al zeer tevreden tot nu toe! Een echte aanrader!

2024幎7月17日

Bedankt!

Laptop order

The order process was easy and I received my laptop within 2 days. The support was also good via WhatsApp

2024幎7月11日

SKIKK からの回答

Thank you, we'll keep working on the fast deliveries and support

Goedkoper en geen bloatware

Voor de grafische studie van mijn dochter kwam het verzoek van de opleiding om een laptop aan te schaffen met vrij hoge eisen.
Via een advies dat ik tegen kwam op Reddit, zag ik dat je bij Skikk een laptop kon samenstellen die bijna 300 euro goedkoper was dan de modellen die de school adviseerde!

De laptop was stevig verzonden en kwam dus goed aan.
Na het opstarten was het eerste dat me opviel is dat er geen bloatware aanwezig was. Wat betekende dat ik de laptop in korte tijd klaar had voor gebruik, in plaats dat ik tijd moest besteden om allerlei onzin te de-installeren.

Benieuwd hoe de laptop zich de komende jaren staande zal gaan houden, maar tot zover, ziet het er prima uit!

2024幎7月17日

SKIKK からの回答

Bloatware zijn we inderdaad niet heel gek op :-)

Top klantenservice!

Dit is de eerste keer dat ik bij Skikk bestel en ik ben echt enorm positief verrast door de goede en persoonlijke klantenservice. De bezorging van mijn laptop ging helaas niet helemaal soepel (o.a. doordat UPS de eerste beschadigd afleverde), maar ondanks dat Skikk hier niets aan kon doen, hebben ze het wel super opgelost. Echt alleen maar lof voor de snelheid, bereikbaarheid, vriendelijkheid en 'goedmakertjes' van de klantenservice!

2024幎7月11日

SKIKK からの回答

Bedankt voor je fijne review!

5぀星のうち4の評䟡

De communicatie met SKIKK was helemaal

De communicatie met SKIKK was helemaal prima, de laptop is goed en netjes verpakt aangekomen. Het was vervelend dat door omstandigheden ik de laptop uiteindelijk na het weekend had ontvangen echter kunnen ze als SKIKK daar niks aan doen.

We zijn nu een maand verder en de laptop werkt prima en is van goede kwaliteit.

2024幎6月14日

Bedankt voor je review!

Amazing service

Na 5 jaar een eigenaar zijn van een Skikk laptop.
Had ik een beeldscherm probleem. bleekt het een andere kleiner probleem te zijn.
En hebben ze het gratis gerepareerd ,en terug gestuurd.
Dat is echt geweldig.
Ik ben een tevreden vaste klant bij Skikk.

Dankjewel

2024幎7月6日

SKIKK からの回答

Bedankt voor je fijne review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。