Lyn ordre behandling. God kvalitet, rigtig flot udfÞrelse. Bestilte navne print i akryl, som bordkort. Er super tilfreds med resultat og glad for en lille pÃ¥mindelse âhusk at fjerne folien forsigti... ãã£ãšèŠã
Hurtigt service. God kvalitet og fed mulighed. Skulle man forbedre lidt kunne man mÃ¥ske godt have nogle billeder/ ca antal pÃ¥ hvor mange rosetter der kan vÊre pÃ¥ de forskellige str. Rosetholdere... ãã£ãšèŠã
Skilteriet Vemmelev, giver fornemmelsen af at arbejde med et seriÞst firma. hjemmesiden fungerer, og det er nemt at designe sit skilt. Da det sÃ¥ ankom og levede helt op til forventningerne, sÃ¥ er al... ãã£ãšèŠã
Bestilte et skilt til mine svigerforÊldres sÞlvbryllup, kvaliteten pÃ¥ skiltet var i top, levering var hurtig og design processen var den nemmeste pÃ¥ hjemmesiden! Vil helt klar handle her en anden... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skilteriet Vemmelev udfÞrer skilte, tallerkener, Þlbrikker, fade, samt mange andre produkter, i både trÊ og skifer af hÞjeste kvalitet.
Industrivej 9, 4241, Vemmelev, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@skilteriet-vemmelev.dk
- www.skilteriet-vemmelev.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 20ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig god service og min bestillingâŠ
Rigtig god service og min bestilling kom meget hurtigt,
Perfekt arbejde og hurtig levering
Det er et super flot skjold tilâŠ
Det er et super flot skjold til kobberbryllup og det var nemt og hurtig at bestille.
Og blev sendt til os nÊste dag så vi havde det gÞr vi havde regnet med
Fantastisk service
Fantastisk service. Ud over det sÊdvanlige. Virkelig flotte produkter, god kvalitet for pengene
Godt håndvÊrk
God dialog/sparing omkring den bestilte opgave.
Resultatet blev lige i Þjet.
Vi har allerede afgivet endnu en ordre til Skilteriet, og flere fÞlger.
Hurtig levering og flotte produkter
god og hurtig levering
God kvalitet (Êgte lÊder)
God kvalitet (Êgte lÊder) og flot skrift på bestilte vare (kortholder).
Hurtig levering, som kunne fÞlges via track&trace.
Kan klart anbefales.
Skilteriet Vemmelev
Da det så ankom og levede helt op til forventningerne, så er alt jo bare som det bÞr vÊre.
Rigtig flot hÞjdemÃ¥ler med navn ogâŠ
Rigtig flot hÞjdemåler med navn og maskiner på og lille traktor og dumper til vÊggen. Det trÊ jeg havde bestilt var ikke hjemme, men så ringede de og spurgte om jeg ville have noget andet trÊ der kostede 20 kr mere pr stk men som jeg fik med i prisen og det var god service
Rigtig Fint produkt til prisen âºïž
Rigtig Fint produkt til prisen âºïž
Levede op til forventningerne ððŒ
Jeg havde en idé til et lille skilt ogâŠ
Jeg havde en idé til et lille skilt og modtog kyndig vejledning, så jeg endte med at få lige det produkt, jeg gerne ville have - og så endda på rekordtid og for et overraskende billig pris.
Tak for god service og flot produkt!
Hurtigt service
Hurtigt service.
God kvalitet og fed mulighed.
Skulle man forbedre lidt kunne man måske godt have nogle billeder/ ca antal på hvor mange rosetter der kan vÊre på de forskellige str. Rosetholdere.
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering
Havde helt glemt julegave, men de var sÞde og hurtige til at hjÊlpe os i mål med gaven.