Lyn ordre behandling. God kvalitet, rigtig flot udfÞrelse. Bestilte navne print i akryl, som bordkort. Er super tilfreds med resultat og glad for en lille pÃ¥mindelse âhusk at fjerne folien forsigti... ãã£ãšèŠã
Hurtigt service. God kvalitet og fed mulighed. Skulle man forbedre lidt kunne man mÃ¥ske godt have nogle billeder/ ca antal pÃ¥ hvor mange rosetter der kan vÊre pÃ¥ de forskellige str. Rosetholdere... ãã£ãšèŠã
Skilteriet Vemmelev, giver fornemmelsen af at arbejde med et seriÞst firma. hjemmesiden fungerer, og det er nemt at designe sit skilt. Da det sÃ¥ ankom og levede helt op til forventningerne, sÃ¥ er al... ãã£ãšèŠã
Bestilte et skilt til mine svigerforÊldres sÞlvbryllup, kvaliteten pÃ¥ skiltet var i top, levering var hurtig og design processen var den nemmeste pÃ¥ hjemmesiden! Vil helt klar handle her en anden... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skilteriet Vemmelev udfÞrer skilte, tallerkener, Þlbrikker, fade, samt mange andre produkter, i både trÊ og skifer af hÞjeste kvalitet.
Industrivej 9, 4241, Vemmelev, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@skilteriet-vemmelev.dk
- www.skilteriet-vemmelev.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 20ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
UndersÊnkede monteringshuller, tak!
Skilteriet Vemmelev lavede det husnummer, som jeg Þnskede - dog kunne jeg godt have tÊnkt mig, at monteringshullerne i tallene var undersÊnkede. Nem bestilling og ok leveringstid.
Hurtig leverance og pÊnt lavet
Smukt resultat og hurtig levering
Sindssyg hurtig ekspedition og etâŠ
Sindssyg hurtig ekspedition og et rigtig fint produkt.
SÃ¥ flot.....
Bestilte et skilt til et kobberbryllup. Modtog det 1 1/2 dag senere,- dejlig hurtig levering.
Et har vÊret at se billeder, noget andet er at se det i virkeligheden, - det er så flot.
GlÊder mig til at skulle gÞre brug af det.
Er ikke sÃ¥ glad for designetâŠ..
Leveret skilt i forkert trÊsort ogâŠ
Leveret skilt i forkert trÊsort og ingen respons på mail omkring dette. Da jeg tager kontakt pr telefon indrÞmmes men Þnsker ikke at rette fejlen eller kompensere. Det er virkelig dårlig stil.
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Havde et specielt Þnske og udsende til noget - blev taget godt imod, lavet og leveret indenfor kort tid ðªðŒ
KÊmpe anbefaling herfra .
Hurtig produktion og levering.
De fangede at vi havde lavet en fejl med datoer og tog kontakt.
Rigtig fin service og flot resultat.
Flotte skilte til hestebokse
Flotte skilte til hestebokse.
Hurtig levering.
Meget tilfreds.
Hurtig og meget let at bestille ogâŠ
Hurtig og meget let at bestille og varen kom nÊsten omg.
Hurtig levering og god kvalitet
Bestilte et skilt til mine svigerforÊldres sÞlvbryllup, kvaliteten på skiltet var i top, levering var hurtig og design processen var den nemmeste på hjemmesiden!
Vil helt klar handle her en anden gang, hvis jeg skal bruge noget lignede igen :)
Flot arbejde
Jeg er meget glad for et skilt de lavede til en bÊnk som skal stå ved min fars gravsted. Ikke sidste gang jeg bestiller fra dem.
Meget fint skilt og hurtig leverance âºïž