Skjold Forsikring & Pension レビュヌ

4. 個人保険䌚瀟
  5. 退職制床提䟛業者
  6. 老霢幎金コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Skjold Forsikringsagentur – Innovation og skrÊddersyede forsikrings- og pensionslÞsninger. Hos Skjold Forsikringsagentur udvikler vi gennemsigtige, fleksible og vÊrdiskabende forsikringslÞsninger til det danske erhvervsliv og privatkunder. Vores tilgang er baseret pÃ¥ dyb brancheindsigt, stÊrk rÃ¥dgivningserfaring, en analytisk tilgang, data og Business Intelligence, hvor vi tilpasser lÞsninger til den enkelte kundes behov. Vi er ikke bundet til ét forsikringsselskab, men samarbejder med en bred vifte af bÃ¥de danske og internationale aktÞrer. Dette giver os frihed til at sammensÊtte de mest optimale forsikringsrammer for virksomheder pÃ¥ tvÊrs af brancher – som leverandÞr til SMV’er, industrivirksomheder og forsikringsmÊglerbranchen. Erfaring og indsigt er kernen i vores arbejde. Vi har en stÊrk rÃ¥dgivningserfaring fra den danske forsikringssektor og arbejder ud fra en solid forstÃ¥else af dataanalyse, produktkendskab, markedsudvikling og forsikringsvilkÃ¥r. Hvilket gÞr os i stand til at levere skrÊddersyede lÞsninger, der skaber stor vÊrdi for vores kunder. NÃ¥r vi sammenligner os med resten af branchen fremhÊver vores kunder isÊr lethed, overskuelighed, prissÊtning og indsigt som kernen i vores lÞsninger. Vi ved, at forsikring ofte udgÞr en betydelig del af en virksomheds budget, og derfor arbejder vi mÃ¥lrettet pÃ¥ at sikre, at vores kunder har et klart og gennemsigtigt overblik over deres forsikringsprogram uden de skal have ekstraordinÊrt hÞje omkostninger til eksterne eller tredjeparts rÃ¥dgivere. De skal altid kunne se prÊcis, hvad de er dÊkket for, hvad de IKKE er dÊkket for – og hvorfor. Hos Skjold handler forsikring ikke kun om tryghed, men om at skabe reel vÊrdi gennem erfaring, indsigt og skrÊddersyede lÞsninger. Skjold Forsikringsagentur er godkendt af Finanstilsynet under id. 48014

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Kan varmt anbefale Skjold Forsikring

Kan varmt anbefale Skjold Forsikring. De er utrolig flinke, professionelle og yder en rigtig god service. Man fÞler sig godt behandlet og i trygge hÊnder som kunde.

2026幎6月16日

Hej Sebastian,

Tak for din anmeldelse og anbefaling.

Det er godt at hÞre, at du oplever vores rådgivning som professionel, og at du fÞler dig ordentligt behandlet og tryg som kunde.

Det er prÊcis sådan, vi Þnsker, at samarbejdet med os skal vÊre.

Overskuelige tilbud

Overskuelige tilbud. Forståelse for forretningen. Altid klar til at hjÊlpe.
5/5 stjerner herfra

2026幎6月1日

Hej GrÞn Drift,

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.

Det er godt at hÞre, at du har oplevet tilbuddene som overskuelige, og at rådgivningen har taget udgangspunkt i jeres forretning.

Vi prÞver altid at gÞre forsikring lidt mere konkret og til at forstå - og samtidig vÊre klar, når der er brug for hjÊlp.

Skjold Forsikring

Jeg har kun positive ting at sige om Skjold Forsikringer og Christian.

Vi har brugt Skjold Forsikring og Christian i snart et par år. De startede ud med at overtage dialogen med en igangvÊrende forsikringssag, samt overfÞre samtlige forsikringer til deres samarbejdspartnere.

Vi blev for den samme sum penge, dÊkket endnu bedre end vi var fÞr - hvor der blev pointeret nogle tydelige faldgrupper og fejl hos eksisterende selskab (Alm. Brand).

Ved det mindste spÞrgsmål står de altid til rådighed, og ved specifikke problemer som skal lÞses med en speciel forsikringstype, agerede de såvel også konsulent uden honorar.

Jeg har kun positive ting at sige om Skjold Forsikringer og Christian.

2026幎6月10日

Hej Marcus,

Det er godt at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med både rådgivningen, overgangen af forsikringerne og den lÞbende hjÊlp efterfÞlgende.

Vi er sÊrligt glade for, at vi kunne hjÊlpe med at overtage et forlÞb, der allerede var i gang, og få skabt overblik, fremdrift og en lÞsning, der fungerede for jer.

For os handler god rådgivning netop om at pege på de relevante faldgruber, få tingene til at spille i praksis og vÊre tilgÊngelige, når der opstår spÞrgsmål eller konkrete problemstillinger.

Christian siger tak for de pÊne ord.

Skjold Forsikring

Hurtig og god hjÊlp til at tegne hus-

Hurtig og god hjÊlp til at tegne hus- og ejerskifteforsikring. LÞbende kundeservice har vÊret exceptionel.

2026幎4月9日

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at hÞre, at du har oplevet hjÊlpen som både hurtig og god i forbindelse med hus- og ejerskifteforsikringen.

Vi sÊtter også stor pris på, at du fremhÊver den lÞbende kundeservice. Det betyder meget for os, at kontakten ikke kun fungerer ved opstart, men også bagefter, når der opstår spÞrgsmål eller behov for hjÊlp.

Tak for tilliden.

Vi er yderst tilfredse med Skjold Forsikring

Vi er yderst tilfredse med Skjold Forsikring.
Vi oplever altid en fantastisk personlig service, som gÞr en stor forskel.
De har konkurrencedygtige priser, det der for alvor skiller dem ud, er deres professionalisme, når skaden sker.

Vi har haft brug for hjÊlp i forbindelse med skader, og de har stået klar med hurtig respons og hjulpet os effektivt igennem hele processen.
Det giver en stor tryghed.
Vi kan varmt anbefale Skjold Forsikring.

2026幎6月8日

Hej Jacob,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de meget pÊne ord.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at I oplever både personlig service, konkurrencedygtige priser og professionel hjÊlp, når skaden sker.

Det er netop i skadessituationer, at rådgivningen og den hurtige hjÊlp skal gÞre en forskel - så det betyder meget for os at lÊse, at I har fÞlt jer trygge og godt hjulpet igennem processen.

Tak for tilliden og for jeres anbefaling.

Skjold Forsikring

Tryghed i forsikringshandel for fÞrste gang!..

Som en mindre virksomhed uden en lang skadeshistorik ledte vi efter et forsikringsselskab, der kunne lÊse virksomhedens behov mellem linjerne i stedet for at placere os i en standard risikoklasse. Efter adskillelige forsikringssÊlgeres uendeligt mange forsÞg på at fremtvinge en underskrift fik jeg på en anbefaling hold i Christian fra Skjold Forsikring. Det var herfra en helt ny måde at tale forsikring på. Roligt og fattet fikjeg tydelige svar -og gerne flere gange!- til jeg var helt med på hvordan min forretning kunne forsikres og hvilke udbydere der bedst varetog de enkelte dele med en samlet oversigt OG talerÞr hos Skjold Forsikring. Vi startede aftaler i november 2024 og har kun haft meget gode og altid konstruktive korrespondancer med Skjold Forsikring. Sidenhen har vi også har flyttet vores private forsikringer til aftaler hos Skjold.

2025幎6月13日

Hej Henrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de meget pÊne ord.

Det betyder virkelig meget for os at lÊse, at du har oplevet forlÞbet som roligt, grundigt og trygt - isÊr når forsikring ofte kan fÞles både tungt og uoverskueligt som mindre virksomhed.

Netop dét at forstå virksomheden bag tallene, behovene og risiciene er en vigtig del af vores måde at rådgive på. Vi tror ikke på, at alle virksomheder bare skal placeres i en standardkasse. Der skal vÊre tid til at forklare, gennemgå mulighederne og sikre, at lÞsningen faktisk passer til den konkrete forretning.

Vi er rigtig glade for, at du både har valgt os til virksomhedens forsikringer og sidenhen også til jeres private forsikringer. Det er en stor tillid, som vi sÊtter meget pris på.

Christian sender en stor hilsen og siger mange tak for de pÊne ord.

Tak for samarbejdet indtil videre - vi ser frem til at fortsÊtte den gode dialog.

Service forklarer

Service
Konkurrence

2026幎4月15日

Hej Jossef,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service, rådgivning og konkurrencedygtige lÞsninger.

Det betyder meget for os, at kunderne oplever, at vi både kan forklare tingene ordentligt og samtidig finde en stÊrk lÞsning.

Skjold Forsikring

Vi har netop tegnet forsikring igennem virksomheden og er meget tilfredse.

Vi har netop tegnet erhvervsforsikringer hos Skjold Forsikring og er ovenud tilfredse. Behagelig samtale med medarbejder for dÊkning af behov (de opdagede endda at vi ikke var korrekt dÊkket hos andet forsikringsfirma). Derudover er forsikringerne nemme og overskuelige at forholde sig til. Stor anbefaling herfra.

2026幎5月29日

Skjold Forsikring & Pension からの回答

Mange tak for de flotte ord. Vi gÞr altid en dyd ud af ordentlighed og god rådgivning. Det er meget vigtigt for os, at man som kunde forstår hvordan vores gode produkter er sammensat. Mange tak. Mvh Skjold Forsikring

Hold jer vÊk fra denne forsikring de

Hold jer vÊk fra denne forsikring de holder ikke hvad de lover og bagefter blive rman behandlet som ligegyldig. Virkelig dårlig stil

2026幎2月15日

Hej Allan

Vi er kede af, at du står tilbage med den oplevelse. Samtidig kan vi ikke genkende billedet af, at vi ikke har forsÞgt at hjÊlpe dig, eller at du er blevet behandlet som ligegyldig.

Vi har lÞbende sendt dig flere mails med konkrete lÞsningsforslag og muligheder for at finde en god vej videre. Vi har også foreslået en lÞsning, hvor du kunne komme ud af aftalen efter kun 2 måneder, hvis du ikke Þnskede at fortsÊtte. Dette blev fx fÞrst foreslået telefonisk og efterfÞlgende sendt til dig på mail.

Vi oplever desvÊrre ikke, at der er blevet svaret på de henvendelser og lÞsningsforslag, vi har sendt. Derfor er det også svÊrt for os at genkende, at vi ikke skulle have forsÞgt at finde en lÞsning.

Når det er sagt, tager vi naturligvis din kritik seriÞst. Vi Þnsker altid at behandle både nye og eksisterende kunder ordentligt og med respekt - også når der opstår uenighed om en aftale eller et forlÞb.

Du er fortsat velkommen til at kontakte os direkte, hvis du Þnsker at tage dialogen op igen.

Uprofessionelt

Bliver kontaktet efter eget Þnske omkring en hundeforsikring.
FÞrst får jeg en forkert pris, fordi jeg ikke er helkunde.
Så får jeg tilsendt en Êndret vÊsentlig dyrere pris -som ikke helkunde.
Nu kan jeg slet ikke få en Hundeforsikring hvis ikke jeg er helkunde.
FÃ¥r blot en undskyldning, med beklagelse om jeg er helt ny (kundechef)
Uprofessionelt!!!

2026幎2月26日

Hej Rodegris

Vi er kede af, at du har oplevet forlÞbet som uprofessionelt. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give hverken nye eller eksisterende kunder. Samtidig kan vi ikke genkende billedet af, at sagen generelt er blevet håndteret på en uprofessionel måde.

Der skete desvÊrre en menneskelig fejl i den fÞrste kommunikation, da sagen blev håndteret af en ny medarbejder under oplÊring. Fejlen blev dog opdaget hurtigt, og medarbejderen kontaktede dig med det samme, beklagede fejlen og rettede oplysningerne til.

Vi har forsÞgt at komme i telefonisk kontakt med dig, men da dialogen udelukkende er foregået over mail, har det desvÊrre vÊret svÊrere at få forklaret baggrunden og de betingelser, vi som forsikringsformidler er nÞdt til at arbejde inden for.

Vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende fÞrst at få oplyst én pris og derefter modtage en anden besked. Samtidig mener vi, at den rigtige og seriÞse håndtering netop er at sige det åbent, når vi opdager en fejl - frem for at lade en forkert oplysning stå ved magt.

Nogle forsikringsprodukter kan vÊre afhÊngige af kundens samlede forsikringsforhold, og i dette tilfÊlde kunne hundeforsikringen desvÊrre ikke tilbydes på de vilkår, der fÞrst blev oplyst.

Vi beklager fejlen og den forvirring, det har skabt, og vi tager naturligvis din feedback med internt i vores oplÊring og kvalitetssikring.