レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Skoda Roskilde - nej tak Vi havde valgt en bil og udstyrsniveau - skulle være verdens letteste salg men sådan skulle det ikke være. Sen, ligeglad eller slet ingen respons ved fremmøde, skriftlig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelige kompetente og service minded medarbejdere..... Alt fra værkstedet til salgsafdelingen.🙏 Vi havde først et virkelig godt forløb hos dem med vores 11 år gamle Octavia på værkstedet.. Som... もっと見る

5つ星のうち1の評価

DÅRLIG OPLEVELSE. Sender bil til service om morgen. Ringer om eftermiddage, da der ingen melding er. Får en næsvis mekaniker i telefonen. Kan først få bilen dagen efter. Ingen beklagelse fr... もっと見る

3.0

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Skoda Roskilde

Skoda Roskilde - nej tak

Vi havde valgt en bil og udstyrsniveau - skulle være verdens letteste salg men sådan skulle det ikke være. Sen, ligeglad eller slet ingen respons ved fremmøde, skriftligt eller telefonisk. Egentlig høflig nok når der var kontakt, men elendig kunde håndtering.

Efter en uges tid gav vi op, kørte forbi Skoda i Virum og havde en slutseddel på 25 minutter.

2025年10月20日

Ualmindelig god kontakt

Ualmindelig god kontakt, kommunikation, vejledning og betjening af Mathias Vinter i forbindelse med køb af bil. Hvis samme niveau fastholdes kan jeg absolut kun give mine bedste anbefalinger 👍*****

2024年9月8日
5つ星のうち1の評価

HOLD JER LANGT VÆK FRA VÆRKTEDET.!!

HOLD JER LANGT VÆK FRA VÆRKTEDET.!!
Ufattelig dårlig kundeservice med min garanti sag. Min Ac kompressor var gået i stykker og vi skulle på ferie om 1.5 måned. Jeg bliver lovet at det skulle de nok få lavet( desværre kun mundtligt) men nej.
Hvertfald ikke før vi havde kontaktet skodas hoved kontor og sagt hvilken dårlig service de kører derude og så fandt de pludselig en tid til os, 4 arbejdsdage før vi skulle rejse.
Men ingen lånebil eller noget og gjorde heller ikke noget for at prøve at få en låne bil til os selvom de havde god tid til det.
Ikke nok med det så skulle de bestille ac kompressoren,da de ikke havde den hjemme, fair nok.
Samtidig fortæller han mig forskellige steder herhjemme i Danmark hvor de har den.
Jeg bliver selv bedt om at ringe rundt til de forskellige værsteder for at høre om de har en de kan undervære og få sendt til Roskilde (troede det var en joke men nej)..!!

De får sat den i men uheldigvis så 2 dage efter har jeg problemer med min bag rude som pludselig ikke kan køre op. Det her er en Torsdag og vi rejser mandag.
Jeg kommer derud nærmest på mine grædende knæ for at høre om de kan hjælpe, da jeg skal på køre selv ferie med familien.
NOPE desværre ikke tid, de går engang ud og kigger på det og der var ikke noget Quick fix (døren skulle af og det var meget besværligt lød det til).
Jeg var desperat og kørte til Skoda Hillerød og 45min senere kørte jeg derfra med en rude som kunne køre op og ned.

De er iskolde derude i Roskilde,så ja
Hold jer langt væk...

2024年6月25日
5つ星のうち1の評価

Man kan da kun glæde sig over at få en…

Man kan da kun glæde sig over at få en stor regning når man ser det arbejde der er udført. Kontrol af kabinelys, dæktryk, mønsterdybde - hold da kæft hvor ligegyldigt. Faktisk frækt, at man ikke holder sig til det den almindelige kunde ikke selv kan lave/kontrollere.

2024年4月26日

DÅRLIG OPLEVELSE

DÅRLIG OPLEVELSE.
Kan først få bilen dagen efter.
Ingen beklagelse fra deres side.

Der er en arrogance hos Skoda Roskilde jeg ALDRIG før har oplevet hos andre forhandlere. Det er trods alt da ikke Porsche de sælger!

JEG KOMMER ALDRIG IGEN!

2023年12月15日

Aftalebrud overfor handicappet!

Vi blev hentet af Skoda vejhjælp, da vores bil med handicapskilt brød ned.
I vores aftale med Skoda indgår garanti for en lånebil. Dette blev nægtet os hos Skoda Roskilde. På trods af, at de er med i aftalen.
Deres argument for intet at gøre er, at det skulle Skoda Ishøj have gjort, for de var nærmeste Skoda forhandler.
Beklager! men en sådan aftale eksisterer kun hos dem internt. I betingelserne for dækning overfor kunden fremgår ingen steder et krav om nærmeste værksted. I øvrigt vil det til enhver tid være et mellemværende mellem Skoda Roskilde og Skoda vejhjælp og os totalt uvedkommende. Det var Skoda vejhjælp der kørte os til Skoda Roskilde. Vi havde intet med det at gøre!

2023年6月14日
5つ星のうち1の評価

Vender aldrig tilbage på henvendelser

Vender aldrig tilbage på henvendelser der skal undersøges priser osv. har oplevet det 3 gange nu, så hej hej Skoda Roskilde! Vi får bare lavet vores reparationer på et mere kompetent og serviceminded værksted!

2023年4月2日
5つ星のうち1の評価

En gennemført skræmmende og dybt…

En gennemført skræmmende og dybt ubehagelig oplevelse.
Da jeg havde fået min bil udleveret efter sit første service hos Skoda i Roskilde, Københavnsvej, kunne jeg straks konstatere, at der var noget i galt. Fra bilens højre fordæk kom en yderst mærkværdig lyd, der fik mig til at standse bilen og returnere den til værkstedet efter få meters kørsel. Lyden kunne efter mine bedste evner bedst beskrives som tilbagevendende ”klunk-lyd”. Værkføreren prøvede da bilen og udleverede herefter nøglerne til mig med beskeden om: ”Der var da absolut intet i galt med den bil.” På intet tidspunkt tjekkede de dækket.
Da jeg jo stolede på fagfolkene, overtog jeg bilen igen – lyden var der endnu – men valgte trods det at fortsætte – der var jo intet galt, havde jeg fået at vide, måske var det bare mig?
Efter en ganske kort kørsel begyndte dæktryksalarmen at lyse – der manglede luft i højre fordæk. Skodas vejhjælp blev da tilkaldt, som kunne konstatere, at bilen var punkteret pga af en monteringsskrue i dækket, hvorfor bilen ikke længere var sikker at køre i. De oplyste mig om, at skruen havde været årsag til den lyd, jeg havde bemærket.
Da jeg dagen efter kontaktede værkstedet med henblik på at få repareret eller evt. udskiftet dækket, blev jeg mildest talt mødt med en chokerende behandling. Da jeg spurgte værkføreren, der dagen før havde prøvet bilen, om han da ikke havde kunne høre noget fra selvsamme dæk, blev jeg anklaget for at kalde ham for løgner og fik en ret så voldsom overfusning af ham, der endte med beskeden om – ”du må forstå, vi skruer ikke skruer i folks dæk”, så det måtte være sket andetsteds.
Jeg skal ikke komme nærmere ind på, hvad jeg tror og ikke tror, men faktum var, der blev påpeget en lyd fra hjulet ved afhentning af bilen – en lyd, der stammer fra en skrue – som ikke var i dækket ved indlevering til service.
Nuvel alt er selvfølgelig i sidste ende en diskussion – idet jeg jo ikke har konkrete beviser for skruens ophav – men en ting er sikkert, sådan behandler man simpelthen ikke sine kunder. En ”kundeservice” jeg i allerbedste fald kun kan beskrive som voldsomt grænseoverskridende.
I min afmagt og i chokket over denne behandling havde jeg intet andet valg end at meddele, at jeg ikke ønskede at være kunde der længere. Selv dette blev mødt med hån, foragt og voldsom arrogance – ”det er vi ligeglade med, vi har kunder nok”.
Jeg er glad på Skoda Roskildes vegne over, at de har kunder nok – jeg er så ikke at regne blandt dem længere – og med den måde at behandle sine kunder på, så må vi jo håbe at de resterende kunder fortsætter.

2023年3月2日

Super service for min Skoda Octavia

Min Skoda Octavia fra 2015 med tilkøbt ekstra fabriksgaranti har fået rettet og udbedret alle fejl indenfor garantien på 5 år hvoraf 3 år var tilkøbt. Efter udløb af garantien har jeg fået en fin kulancepris på en materialefejl. Fint værksted - med god tone.
Søren Fogh

2021年3月8日