Skoda Virum レビュー 35

TrustScore 5段階評価の3.5

3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse hos Virum Motor Co.🤩 God og smertefri transaktion. Super venlig og professionel betjening fra Thomas, både ved første møde og afsluttede detaljer over mail/telefon. Det ha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min bil måtte forbi pladeværkstedet i Virum. Super fin service fra personale samt flot udbedring af bilen, så den stod som ny efterfølgende. Oveni en vask af bilen og støvsugning indeni... Fik... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Pladeværkstedet er en parodi! Pga. påkørsel og forsikringssag skulle min bil have udbedret skader på hele den ene side og jeg henvises til Skoda Virums pladeværksted. Det bliver starten på et sh... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Virum Motor Co. A/S Klage vedrørende virkelig dårlig service, rådgivning og manglende engagement. Søndag a... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Vi henviser til TrustPilot-profilen "Virum Motor Co."

3.5

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Virum Motor Co

Virum Motor Co. A/S

Klage vedrørende virkelig dårlig service, rådgivning og manglende engagement.

Søndag aften den 26. oktober 2025 ville bilen ikke starte. Der var strøm på, lys i lygterne og Instrument bræt.
Vejhjælp blev hidkaldt og bilen kørt til Virum Motor .
Mandag den 27. oktober 2025 mødte vi fysisk op da vi havde glemt nogle nøgler i bilen. I samme moment talte vi med en medarbejder der fortalte, at der var ret travlt og der nok ville gå et par dage før de fik set på bilen. Ej heller var der mulighed for lånebil.
Mener det var torsdag den 30. oktober (måske onsdag den 29. oktober) blev Ebbe ringet op. Hvis bilen skulle laves ville det være en ny motor til omkring 70.000 Dkr.
Skulle den evt. bruges som indbytnings bil til en anden bil ville prisen ligge på omkring 10.000.
Dette på trods af stand og helt nye sommerdæk.
Vores forespørgsel på en evt. ombytningsmotor blev helt afvist.
Mandag den 3. november 2025 havde vi en aftale med den mekaniker der havde set på bilen. Den samtale fik vi absolut intet ud af og den tilsendte faktura nr. 2025368043173 viser følgende:
Motor har ingen kompression.
Den 6. november 2025 valgte vi at få afhentet bilen og kørt til et andet værksted med en autoriseret mekaniker. Dette viste sig at være en rigtig glimrende beslutning.
RESULTAT:
Nyt kædekit , 8x2 ventiler ud og ind, oliefilter, slibesæt, topbold sæt, motorolie, kølervæske,
Arbejdsløn og moms - I ALT DKR: 17.987,81
Det skal nævnes at bilen nu igen kører som en drøm og det er bestem ikke på grund af Virum Motor.
KONKLUSION VEDR. VIRUM MOTOR CO:
I de ca. 30 år vi har kørt Folkevogn har vi altid fået dem hhv. serviceret og repareret på autoriseret VW værksteder.
Men aldrig har vi været udsat for en så inkompetent, uprofessionel og dårlig service som hos Virum Motor.
Så når dette bliver lagt ud på Tripadviser bliver det med absolut 0 stjerner og gerne MINUS 5 stjerner hvis dette kunne lade sig gøre.

2025年11月6日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse hos Virum Motor…

Rigtig god oplevelse hos Virum Motor Co.🤩

Det har været en god og tryg start på vores relation med Virum Motor Co (og vores nye Skoda)

2025年10月24日

Fantastisk oplevelse hos Virum Motor Co.🤩

Fantastisk oplevelse hos Virum Motor 🤩

Vi har netop købt vores nye Skoda Enyaq – faceliftet 2026-model hos Virum Motor, og vi er rigtig, rigtig glade! Bilen blev endda leveret før den forventede tid, og den kører simpelthen supergodt.

Det hele har bare været en virkelig god oplevelse – fra første besøg til vi fik nøglerne i hånden. En særlig tak til Philip, som var utrolig imødekommende, hjælpsom og venlig hele vejen igennem. Vi fik god og ærlig information, og alle vores spørgsmål blev besvaret med stor tålmodighed.

Det er i det hele taget bare super behageligt at komme ud i butikken. Virum Motor er en charmerende og kompetent lokal forhandler, hvor man virkelig føler sig set og taget seriøst som kunde. Det giver en tryg og tillidsfuld oplevelse hele vejen igennem.

Servicen er i top – både menneskeligt og professionelt. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling videre til andre, der overvejer at købe bil hos Virum Motor.

2025年7月3日
5つ星のうち5の評価

En Topanbefaling af Skoda Virum – Tak til Thomas!

Jeg kan på det varmeste anbefale Skoda i Virum. Ikke alene er jeg enormt glad for vores nye bil, men hele købsoplevelsen er en fornøjelse takket være deres enormt dygtige og servicemindede sælger, Thomas.

Thomas udmærker sig ved sin professionelle, vidende og utroligt imødekommende tilgang. Han lytter til dine behov og finder den helt rette løsning. Det, der dog virkelig gør forskellen, er hans evne til at gøre bilkøbet til en ren fornøjelse. Med sin tålmodighed og grundighed fjerner han enhver bekymring og sikrer, at du føler dig fuldstændig tryg og velinformeret – fra start til slut.
At handle bil af Thomas har været en uovertruffen oplevelse. Han er mere end en sælger; han er en ærlig og tillidsvækkende rådgiver.

Besøg Skoda i Virum, og bed om Thomas – du vil ikke fortryde det!

2025年6月25日
5つ星のうち1の評価

Snydefirma eller blot inkompetent!?

Først ventede jeg 5 uger på at få en tid. Det er godt nok længe, når man har problemer med sin bil.

Da bilen kom ind, mente Skoda Virum at en gateway til kr. 12.000 skulle skiftes, før de kunne kommunikere, fejlsøge eller gøre noget med bilen overhovedet. Da bilen er købt via en anden forhandler, som skulle betale for reparationen, endte dialogen mellem de 2 forhandlere med, at den betalende forhandler afviste reparationen, da den oplyste fejl, efter deres erfaring ikke var forenelig med at bilen overhovedet kunne køre og derfor usandsynlig.

Bilen blev derfor transportet til tilbage til den sælgende forhandler, (i Jylland) - som hurtigt konstaterede, at den påstået fejl ikke var tilstede og at gateway fungerede fint i bilen. De rettede fejlene ved en software nulstilling og opdatering.

Jeg synes det er super ringe at Skoda Virum enten ikke er mere kompetente eller bruger mig som brik i chikane mod et andet værksted. De har ikke svaret mine spørgsmål efterfølgende.

2025年5月19日
5つ星のうち5の評価

Har fået rigtig god behandling af…

Har fået rigtig god behandling af Tobiass i forbindelse med køb af Skoda Scala.
Jeg fik super fin rådgivning inden køb, og han tog sig god tid tl at sætte mig ind i bilens betjening mv.
Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve Tobiass' imødekommenhed, smil og positive væremåde - og så har han holdt ord, og hvad der var lovet.
Tak for en god oplevelse, Tobiass!

2024年3月20日
5つ星のうち1の評価

Pladeværkstedet er en parodi!

Pladeværkstedet er en parodi!
Det bliver starten på et shitshow af et cirkus!
Lånebil skal jeg vente +1 måned på!
Selve udbedringen må laves om 3 !!!!!!! gange, da værkstedet gang på gang "leverer" bilen tilbage med grove fejl som en dør, der ikke flugter med resten af bilen, fejlfarvet maling osv.
Først da taksatoren kommer ind over sagen, så bliver fejlene udbedret, og jeg kan slippe for den uprofessionelle og grove opførsel fra værkstedsføren.
Hold Jer væk!

2023年1月14日
5つ星のうち1の評価

Har lige måtte ofre kr 24.000 på en…

Har lige måtte ofre kr 24.000 på en elektronisk del som var gået i stykker i gearkassen. Bilen er fra 2019, fik skiftet gearkasse efter 25.000 km, og nu går nr 2 gearkasse så i stykker ved 75.000 km. Værkstedet vil ikke betale reservedelen, som ikke er en ny del, men en ombytter, og grunden til at de ikke vil betale, er fordi den har fået skiftet motorolie 1 gang et andet sted. Alle service er overholdt, og den har endda fået skiftet olie pg filter ved hver 15.000 km. Spurgte så hvad de ville købe bilen for, og så kom de med et skambud der ligger ml 100.000-130.000 kr under markedspris. Der bliver aldrig som i ALDRIG mere kørt nogen biler til den butik.

2023年11月23日

Super service af Søren og Skoda i Virum

Vi har netop hentet vores nye Skoda Karoq og er også denne gang blevet betjent af Søren. Vi har kun ros til overs for den service som vi har modtaget. Det er nr. 2 Skoda vi køber via Søren og servicen har altid været i top. Så vi kan kun anbefale Søren og Skoda i Virum.
Pia & Benny

2023年9月28日
5つ星のうち1の評価

Utrolig dårlig service fra Søren.

Utrolig dårlig service fra salgskonsulent Søren. Vi har leaset en bil for nogle år siden, hvor vi desværre blev betjent af Søren og det gjorde vi desværre også her for et par måneder siden, hvor vi valgte at købe bil et andet sted fra kun pga. det. Som kunde føler man sig til besvær under samtlige samtaler med Søren. Hans udstråling siger, at han vil være alle andre steder end på arbejde. Han svarer med ja og nej til samtlige spørgsmål og prøver ikke det mindste på at "sælge".

2023年6月5日

Dårlig oplevelse

Ringede til værkstedet og fik en tid til min bil, da en del i motoren var i stykker og skulle laves. Bilen stod der i 4-5 dage før de kiggede på den og yderligere 3-4 dage mere før den var lavet. Undervejs har jeg nærmest ingen information fået og skulle konstant selv opsøge Virum Motor. Jeg fik min bil tilbage i urengjort stand, oliefingre inde i kabinen, på sæde, døre og vinduer. “De havde travlt” fik jeg af vide flere gange. Det er ikke i orden og slet ikke når man er oppe og betale i omegnen af 20.000 kr. Man kan håbe de har lavet et ordenligt stykke arbejde selvom de havde “travlt”…

2022年11月1日

Den dårlige kundeoplevelse

Vi henvendte os til Virum Motor Co., da vi var interesseret i at købe en ny bil, hvor vi selv havde to byttebiler som vi kunne smide i handlen. Vi blev mødt af Søren Lindow, som bad om et par billeder af begge biler for at kunne beregne en pris.
Billederne blev sendt, og vi oplyste, at vi ville komme forbi om søndagen med begge biler for at komme nærmere en handel. Han oplyste at han ikke var der søndag, men at vi kunne tage fat i hans kollega.

Vi mødte op hos Virum Motor Co. om søndagen, hvor vi blev mødt af en venlig ung medarbejder, som oplyste at bilen var gjort klar til en prøvetur. Vi kørte en lille tur, og kom tilbage til forhandleren for at snakke om vores biler og en evt. handel. Det var så starten på en utrolig dårlig kundeoplevelse.

Vi fortalte den unge medarbejder, at vi havde taget begge biler med efter aftale med Søren Lindow. Han oplyste herefter at han gerne ville tage et par billeder af bilerne, som de kunne bruge til at give en pris. Vi fortalte ham at vi allerede havde sendt billederne, og at vi havde bilerne med, da Søren Lindow havde oplyst at Virum Motor skulle gennemgå dem inden de kunne give en endelig pris.
Han fortalte os at det var søndag og at de har travlt, hvorfor de ikke havde tid til at kigge på bilerne og indgå en bilhandel. Vi var til gengæld velkommen til at komme i morgen mandag.

Vi stod meget uforstående overfor denne melding, da vi havde varslet vores ankomst, og at vi på ingen måde var blevet fortalt, at der ikke var tid til at tale med os. Den unge medarbejder var stille og gentog blot at de havde for travlt.

Vi gik derfra meget frustrerede, da vi havde taget tid ud af vores søndag til at komme forbi Virum Motor Co. - blot for at give dem muligheden for at spilde den.
Vi besluttede os for at besøge en anden forhandler som sjovt nok havde tid til tage imod os, gennemgå vores biler og udarbejde en slutseddel på en ny bil. Alt sammen på en søndag!

Vi havde heldigvis formået at vende en ubeskrivelig dårlig kundeoplevelse til en super positiv en af slagsen. Vi havde derfor ikke tænkt os at gøre mere ved det, da vi ikke synes at Virum Motor fortjente mere af vores tid og opmærksomhed.

Vi blev dog dagen efter ringet op af Søren Lindow, da han var blevet gjort opmærksom på vores oplevelse dagen forinden. Vi fortalte ham om vores frustrationer, og håbede på, at vi kunne blive mødt med en smule forståelse. Det var dog ikke tilfældet.
Vi blev i stedet mødt med udsagn som:
- Hvordan kunne vi forvente at de havde tid til at gennemgå bilerne og indgå en handel på en søndag?
- Søndag er en travl dag og det har han slet ikke mandskab til.

Vi forsøgte at forklare ham, at vi ikke havde nogle forudsætninger for at vide at det var tilfældet hos Virum Motor Co., og hvordan kunne han antage at vi vidste det uden at blive informeret?

Det blev hverken besvaret eller forklaret - vi skulle ligesom bare forstå, at det var der ikke tid til om søndagen.

Søren Lindow bekræftede os blot i, at en handel hos Virum Motor Co. er forbundet med komplet mangel på respekt for sine kunder, og en form for arrogance som man længe skal lede efter. Jeg vil under ingen omstændigheder anbefale at handle et sted, som først spilder ens tid - for derefter at udvise så lidt forståelse for en dårlig kundeoplevelse.

Hvis du vil købe en Skoda, vil jeg anbefale at du besøger Skoda Gladsaxe. Her bliver du taget imod med åbne arme, professionalisme og godt købmandsskab.

2022年9月25日

Fuldstændig ussel kundeservice

Fuldstændig ussel kundeservice. Vi havde bedt om en vurdering på vores 2 biler i forbindelse med en handel. Vi havde sendt billeder ind i læbet af ugen som anmodet fra sælgeren, hvor vi fik estimeret priserne, men at vi skulle hente begge biler om søndagen for endelig prisfastsættelse.

Søndag står vi så i butikken med 2 biler og ingen til at tage imod os i forbindelse med at indgå en handel. Det gad vi ikke bruge vores tid på vi tog til en anden forhandler, der i øvrigt havde verdens bedste service.

Det værste ved situation er nok, at vi bliver kontaktet dagen efter med beskyldninger fra sælgeren om at de overhovedet ikke har tid til at indgå en handel om søndagen og det ikke var aftalen for derefter at lægge røret på til sidst. Magen til usmagelig adfærd. Hvad bilder I jer ind ? Gudskelov at vi ikke blev jeres kunder, for jeres arrogante adfærd og service er til at lukke op og sk*** i. Til gengæld købte vi en bil fra en anden forhandler samme dag, som ydede verdens bedste service. Det burde I lære noget af. FØJ siger jeg bare.

2022年9月25日

Trustpilot エクスペリエンス