レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg modtog den hurtigt. Da det var en dåbsgave har jeg ikke set den færdige tegning der var til mit oldebarn men håber den vil gøre hende glad indrammet og ophængt på hendes værelse.

5つ星のうち5の評価

Nemt at bestille, og et par dage efter kom der de mest fantastiske akvarelkunstværker med posten. Jeg skulle have hjælp undervejs med en rabatkode, det blev fikset med det samme via mail uden proble... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget personlig betjening og follow up. Jeg bestilte en personlig navne-akvarel til mit barnebarn. Det er blevet så fint, og det blev leveret nænsom indpakket, så akvarellen ikke tog skade. Kan virk... もっと見る

企業情報

1. 芸術家

当該企業による記述

Leo Mio er en webshop med malerier og plakater af kunstneren Christina Wiboltt Norup. Leo Mio har tidligere heddet Et Lille Atelier (www.etlilleatelier.dk), men har skiftet navn for bedre at afspejle universet og fortællingen bag kunsten. Navnet Leo Mio er en kærlig reference til den lille løve – et af de allerførste motiver, kunstneren malede, og som stadig har en helt særlig plads i det kunstneriske udtryk. Den største glæde er, når kunsten bringer glæde i jeres hjem. Akvareller er kunstnerens helt store kærlighed. Arbejdet begynder med fine, forholdsvis præcise blyantstreger, hvorefter der gives slip med akvarellerne. Stilen skaber en sjov kombination af et roligt udtryk og et levende spil af farver og retninger, som giver malerierne liv. Leo Mio er kunst til børn. Motiverne består primært af dyr malet i akvarel, og der lægges stor vægt på at skabe kunst, som børn kan rumme, blive inspireret af og udvikle sig gennem. Barnet betragtes som det nysgerrige og åbne væsen, det er. Kunsten er skabt til at vare ved. Stilen er tidløs og kan nydes af alle generationer, så plakaterne kan flytte fra børneværelset til billedvæggen i stuen – og gå i arv. De originale malerier affotograferes i professionelt fotostudie og printes på bestilling på tykt og lækkert papir af høj kvalitet. Metoden sikrer, at alle detaljer og bløde overgange i akvarellerne står lige så smukt som på originalerne.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg glemt at skrive årstal på

Jeg havde glemt at skrive årstal på, det blev spurgt ind til. De kunne lige så godt have printet det uden men jeg fik det at vide og da posteren ankom få dage efter var alt i orden. Tak for det

2026年2月5日
Leo Mio ロゴ

Leo Mio からの回答

Dejligt at det var en god oplevelse at handle hos os :)

Alt var perfekt

Bestilt et dyre bogstave maleri og var super tilfreds og det blev fremstillet og leveret til tiden alt var perfekt og det var en barnedåb gave der gjorde lykke

2025年4月6日
Leo Mio ロゴ

Leo Mio からの回答

Dejligt. Tak for de fine ord

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。