レビュアーのコメントを見てみましょう
Laibah gav os en helt uovertruffen service i Frederiksberg Centret. Vi var på jagt efter vores datters første par sko. Hun vidste tydeligvis, hvad hun talte om. Vi oplevede at modtage en meget... もっと見る
企業情報
Skoringen kundeservice
当該企業による記述

- Click & Collect (Afhent efter 1 time)
- Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
- Gratis levering ved køb over 499,-
- Gratis retur og ombytning i alle butikker
Frederiksberg Centret 1240, 2000, Frederiksberg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Deres prismatch er ikke noget værd…
Deres prismatch er ikke noget værd desværre. Du kan ikke vide dig sikker hvis du ikke tjekker prisen inden du køber og direkte sammenligner ned til mindste detalje da de søger efter argumenter for hvorfor skoene du finder online ikke er identiske, faktisk gider de ikke bruge tid på det så de tjekker lige at du heller ikke kan benytte din returret for så er der slet ingen rund grund til at gå kunden i møde. God kundeservice i butikken når du køber skoene, men man er desværre nød til at tjekke online om man kan leve med at de sko man køber i vort tilfælde stod til mellem 30-60 procent billigere i danske nethandler. Blot en anderkendelse og en mindre reduktion havde stillet mig tilfreds, i stedet er de bange for at man gør sin returret gældende så alle kneb bruges på at få dig til at benytte skoene ud af butikken så du kun har begrænset returret, det er tarveligt at have så meget mistro til kunden. De er fuldstændig ligeglade, bordet fanger blev ytret et par gange i samtale med butikschefen. Butikken på Frederiksberg svarer konsekvent ikke på emails. Træls at skulle skrive det her i stedet, men føler det er min borgerpligt.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Meget sød og kompetent betjening af…
Meget sød og kompetent betjening af Peter i Skoringen i Frederiksberg Centret!

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Rigtig god vejledning og serviceminded personale
Jeg synes at det var nemt at afhente min click and collect ordre og medarbejderen var meget imødekommende. Bagefter fik jeg vejledning af en anden medarbejder omkring sandaler til børn. Hun var meget kompetent og vidende og kunne svare på alle mine spørgsmål og give mig ny og nyttig viden, for at jeg kan vælge de rigtige sandaler. Jeg har været i Skoringen flere gange og har altid fået meget dygtig og kompetent vejledning og personalet har været meget søde og imødekommende.

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Tak til Julie for god service.
Havde den absolutte fornøjelse at blive hjulpet af Julie, der var hjælpsom og i godt humør, på trods af at være næsten alene på posten pga. sygemeldinger (dog flankeret af én anden medarbejder, der lod til at være under oplæring eller assistent eller noget, for han holdt sig i baggrunden). Som veteran i servicefaget har jeg respekt for folk der kan holde sig ved godt mod og give A+ service, selv sidst på en lang vagt.
Jeg ville prøve flere par sko jeg havde set online, og det hele gik så fint og i passende tempo, med let hyggelig samtale om skoene, selvom hun måtte pendle lidt imellem andre kunder i butikken.
Der var dog et problem med det ene par; der var sket en fejl da de blev pakket hos leverandøren. Der stod 45 på æsken og på klistermærket i skoen, men 44 på selve skoen, og det var den sidste "størrelse 45" de havde på lager. Hun fandt hurtigt varenummeret frem, og skrev mig en seddel med de tætteste butikker der havde dem, og undskyldte meget ulejligheden (fordi jeg var kommet derned netop fordi der stod online at de var på lager).
Cyklede bare hen til den nærmeste filial, og så havde jeg alt hvad jeg ville have.
Det var en skøn oplevelse! Der går jeg gerne ind igen.

Værste service
Værste service
Jeg har desværre konstateret en fejl, idet den ene skosål har et hul. Dette medfører, at min fod bliver våd, når jeg går på vådt underlag.
selvom der er tale om en produktionsfejl vile butikken ikke godkender fejlen og rette den

Laibah i Frederiksberg Centret giver suveræn service
Laibah gav os en helt uovertruffen service i Frederiksberg Centret.
Vi var på jagt efter vores datters første par sko. Hun vidste tydeligvis, hvad hun talte om. Vi oplevede at modtage en meget hjælpsom og tålmodig rådgivning.
Vi kom tilbage en anden gang og fik igen en virkelig god oplevelse ved at tale med Laibah.
Begge gange var det tydeligt for os, at hun gerne vil give børn de bedst mulige start på, at deres fødder bliver understøttet i en naturlig udvikling - og at sko skal sidde og støtte korrekt.
Jeg vil derfor give Laibah mine allerbedste anbefalinger.

Stakkels pige
Jeg var inde i skoringen Frederiksberg centeret i torsdags ved en 14 tiden, der var ikke travlt som sådan men en helt masse nye mennesker bag kassen. Der var en pige der løb rundt mellem sine egne kunder og sine medarbejder for at hjælpe da hun åbenbart var den eneste der havde styr på tingede. Snakkede med medarbejderne og de var alle helt nye og under oplæring. Fik simplehent så ondt af den pige der løb rundt og skulle lære 3 nye op på samme tid med at tage kunder og svare på folks spørgsmål. Synes virkelig ikke det okay hun stod med det alene og man kunne virkelig se hun var presset. Forstår slet ikke at en ung pige skal stå med så meget ansvar alene uden hjælp fra andre. Håber i vil gøre noget ved det og at pigen er okay.

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Der var travlt i butikken og de to medarbejder havde nok at se til. Men vi blev mødt med opmærksomhed og hjælp hvor det var påkrævet.

Ekstrem dårlig kundeservice
I går da jeg var på Fisketorvet, så jeg et par sko fra sketchers ( Skechers Girls Dynamic Tread Misty Magic Waterproof Black Lavender), her var de sat ned til 350kr fra 650kr. De havde kun str. 30 og 32 tilbage, men vi fik at vide at de havde str 31 i frb. Centret, men de kunne ikke lægge udsalg til side.. vi prøvede dog flere gange at ringe til dem- uden at kunne komme igennem.
I dag tog vi så til frb. Centret for så at købe skoene i rette str. her var de bare ikke sat ned og efter jeg havde fortalt at det var de altså på Fisketorvet, ringede de en gang dertil, for så at sige at de ikke kunne komme igennem og her kostede de altså 650kr, men jeg kunne få besked hvis de blev sat ned på et tidspunkt- hvilket jeg selvfølgelig takkede nej til.
Rigtig træls oplevelse, hvor der absolut ikke var god kundeservice tilstede

Skoringen - Frederiksberg からの回答
En meget ubehagelig oplevelse i…
En meget ubehagelig oplevelse i Skoringen
Jeg havde desværre en rigtig ubehagelig oplevelse i Skoringen, som jeg synes er vigtig at dele.
Jeg var i butikken sammen med min 10-årige datter omkring kl. 18, hvor der stadig var en time til lukketid. Vi blev mødt af en venlig medarbejder ved kassen, som forsøgte at hjælpe os, men hun blev hurtigt optaget. Da jeg derefter henvendte mig til en anden medarbejder for at få hjælp til at finde en anden størrelse, blev jeg direkte afvist med beskeden om, at jeg selv skulle finde skoene – hvilket var meget svært for os, da skoene ikke var nemme at overskue.
Vi forlod butikken kort for at se, om vi kunne finde en anden, men vendte tilbage omkring kl. 18:45, da det ikke lykkedes os. Vi fandt et par sandaler, men da klokken nærmede sig 18:50, blev vi fortalt, at lageret var lukket, og at vi skulle gå. Selvom der stadig var lidt tid til lukketid, respekterede jeg det.
Min datter blev meget ked af det og begyndte at græde. Derfor gik jeg tilbage blot for at bede dem om at lægge sandalerne til side, så vi kunne komme igen næste dag. I stedet blev jeg mødt af en vred medarbejder, som hverken ville lytte eller hjælpe. Hun afviste mig kontant, kastede sandalerne ned og pegede på døren.
Det var enormt ubehageligt – ikke mindst fordi min datter stod ved siden af og var tydeligt ked af det. Jeg blev meget chokeret over den uforskammede og uprofessionelle opførsel.
Jeg forstår godt, at man har lukketider, og det respekterer jeg fuldt ud. Men som kunde forventer jeg stadig at blive mødt med respekt og forståelse – især når man henvender sig på en rolig og venlig måde.
Jeg håber virkelig, at butikken tager dette til eftertanke og sikrer, at alle medarbejdere repræsenterer Skoringens værdier på en ordentlig måde fremover.

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Jeg har lige fået så dårlig service at…
Jeg har lige fået så dårlig service at jeg er helt chokeret! Jeg skulle hente et par sko, som jeg havde bestilt, skoene er ikke ankommet, så derfor vil jeg have tilsendt. På hjemmesiden står der at jeg skal kontakte selve butikken, hvor jeg skal hente skoene. De siger de ikke kan hjælpe mig, jeg skal skrive en mail til kundeservice.
Dem kan man heller ikke ringe til….jeg har købt alle min families sko i denne her butik i 20 år. Det er da slut nu!

Dårlig oplevelse!
Dårlig oplevelse!
Jeg oplevede at finde nogle sko som jeg gerne ville købe, tager den de har som man kan prøve med op til kassen for at de kunne finde den anden, hvorefter jeg får at vide at skoene lige er solgt til en anden og må gå igen.
Det virker desuden lidt som om man er til besvær som kunde for et meget uerfarent personale. Så det bliver nok ikke en oplevelse jeg gentager!

Diskriminerende service
Jeg var i butikken i dag med mine 2 PIGER en på 3 år og en på 14 år. Min store pige var helt forbavsede over den service der var derinde. Ingen tog imod os selvom vi havde trukket nummer til børnesko, og der blev snakket groft og højt da vi spurgte om nummersortering, fik ingen svar blev ignoret fuldstændig. Sikke en dårlig og diskriminerende service at opleve med børn, helt uacceptabelt. Det skal sige de hjalp andre der kom lige efter os med børn.

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Kære medarbejder i Skoringen…
Kære medarbejder i Skoringen Frederiksbergcenter.
Rigtig god kundeservice krydret med gode oplysninger om vedligeholdelse af mine nye Buggatti Sko.
De bedste hilsner
Flemming

Meget travl butik
Meget travl butik. En ung pige med sort hår og grå trøje var tålmodig og besvarede alle mine mange spørgsmål med et smil. Kan varmt anbefale Skoringen i Frb. Centeret.

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Rigtigt fin service i Frb centerne lige…
Rigtigt fin service i Frb centerne lige før lukketid - sød medarbejder og hurtig service

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Ærgerlig uvenlig betjening fredag kl 17…
Ærgerlig uvenlig betjening fredag kl 17 i Skoringen i Frederiksberg centeret. Intet smil. Uengageret. Sagde kun det Aller højst nødvendige. Nærmest smed støvlerne op på disken efter (tilkøb af) imprægnering. Ekspedienten tog sig lige sammen da hun tilbød min datter vingummi og Pixi-bog.
Vi havde bestilt 3 børne-vinterstøvler på hjemmesiden til afhentning i butikken. Støvlerne blev prøvet med det samme, og 2 blev returneret med det samme.

Skoringen - Frederiksberg からの回答
Ubehagelig kundeservice af det unge personale i butikken.
Jeg vil bare gøre opmærksom på, at jeg og min mand flere gange har oplevet ubehagelig betjening i forbindelse med køb af børnesko til vores lille søn.
Det virker til at meget af jeres personale, ikke er forberedte på, at det kan være anderledes at ekspedere små børn.
Vores søn er lige under 2 år, og har som mange små børn svært ved at overskue at skulle have nye ting, så han græder, særligt i starten, når man skal have hans gamle sko af, og evt. Måle hans fod og prøve nye sko. Her har vi flere gange oplevet personale, som direkte siger, at de føler det er overgreb at skulle ekspedere os og som føler sig meget utrygge ved situationen.
Det gør selvfølgelig os som forældre kede af det og usikre. Vores søn skal jo have nye sko, og vi går jo netop i en fysisk butik for at få råd og vejledning ellers kunne vi jo lige så godt bestille på nettet. Jeg skriver bare, fordi jeg synes, det er en ærgerlig oplevelse for alle parter. Jeres ældre personale virker mere robuste og gode til at aflede ham med blinkende sko eller snakke med ham undervejs. Det ville være rart, hvis underviste jeres personale i at have med børnefamilier at gøre. Vi føler i hvert fald at vi lægger en del penge i jeres butik, men kommer uden med en ubehagelig oplevelse.
Jeg håber vil tage det til efterretning.

Skoringen - Frederiksberg からの回答
super vejledning af frk Laibah v. køb af børnestøvler
Vi skulle bare orientere os omkring udvalg af vinterstøvler til vores barnebarn på 4 år. Men den fantastiske grundig, sagkyndig vejledning vi fik af jeres sælger Frk. Laibah gjorde at vi endte med at købe et par vinterstøvler allerede i september.
En sjælden god oplevelse.
mvh
Karen og V.Jain

Virkelig en rodebutik.
Virkelig en rodebutik.
Fandt først nummer man skulle tage efter at have stået i kø noget tid (gemt bag papkasser).
Fik derefter ekspedition 5 min senere. En eller anden skal først hente støvlen på lageret, i mellemtiden bliver andre mennesker ekspederet - vi venter 15-20 min på nogen henter :(

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。