Gyrstinge Skovkro レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Søndags frokosten. Var ikke overdådige til gengæld var prisen i den dyre ende. Mange af tingene var tørre. Blandt andet fiskefilet og forårsrullene. Og tjenerne tog vores tallerkener inden vi næst... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Påskefrokost om aftenen med familien (reserveret bord kl. 18-21). Mad ok, dog syntes vi der manglede lidt af de traditionelle ting som hvide sild, lun leverpostej, og rullepølse. Tidspunkter imens v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alt spillede til perfektion, til min fødselsdag. Lige fra planlægning og sammensætning af menu, til selve festen. Maden var dejlig velsmagende og drikkevarerne var perfekt valgt til menuen. Præsentati... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fin mad. Noget var selvfølgelig bedre end andet. Deres "pomme Anna" var dog helt tydeligt lavet minimum et par dage før, hvilket både kunne ses og smages og deres fiskefilet var hård og kedeli... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

Tapas

Vi har lige fået tapas som take away. Det var simpelthen så lækkert og spændende og der var rigeligt med mad. Til Mortens aften fik vi and ud af huset og det smagte virkelig godt. Der var udførlig beskrivelse af hvordan maden skulle varmes op. Vi er meget begejstrede. Tusind tak for dejlig med.

2021年12月20日

Søndags frokostbuffet

Søndags frokostbuffet, maden smagte godt nok , fint med det er portionsanrettet , meeen det er godt nok alt for små portioner, det kan de godt gøre lidt større, for man kommer virkelig til at skulle gå alt for mange gange op til bordet 🤭

2021年10月26日
5つ星のうち3の評価

Lidt for små portioner stegt ål ad libitum

Var til Stegt Ål ad Libitum den 13/11-2020. Vi var 7 voksne personer hvoraf de 5 bestilte ål. Forventningerne var store.
Portionerne der blev serveret var meget små og skålene virkede halvtomme, og blev lynhurtig tømt (ål og sovs nåede kun lige akkurat omkring bordet) og personalet var ikke så gode til følge op undervejs, det vil sige, de havde nok mere end rigeligt at se til med en fyldt kro - så tænker de gjorde hvad de kunne.
2. gang der blev fyldt op kom der så lidt ind i skålen, (12 små stykker) med ål at vi bad servitricen om tage skålen med retur og fylde den op. Som gæst virkede det som om køkkenet ikke kunne følge med, eller det bevist ikke blev serveret rigelige mængder - rigtig ærgrelig følelse at få, man får jo ikke ål som hverdags kost.
Ålene kunne godt have tålt et par minutters længere tilberedning (de sidste vi fik var meget seje og var svære bide af benene). Smagen af ål og sovs var trods alt super fin.
Vi håber ejer ser bedømmelsen og kan rette op til næste åle-gilde på kroen. Sæt hellere prisen 10-15 kr op pr. person og sørg for portionerne der serveres passer til antal gæster og man som gæst får en følelse af man bliver forkælet fremfor følelse af vi måtte tigge om opfyldning.
Vi kommer sikkert igen en anden gang.

2020年11月16日
5つ星のうち4の評価

Fødselsdagsbrunch

Undertegnede holdt d. 6/9-2020 fødselsdagsbrunc sammen med min bror for 31 gæster , mange af dem kom fra Fyn og Jylland og havde aldrig været der før, alle var imponeret over den måde det blev serveret på( corona)utrolig lækker mad, service af betjening i top, når ikke der er 5 stjerner er det fordi pandekager var ikke i top, de var hårde som chips, lidt ærgerligt, men alt andet var i top, så jeg/vi kommer gerne igen. Mvh jonna Horney roskilde

2020年9月17日
5つ星のうち1の評価

Kom og spis husmandskost ad libitum til…

Kom og spis husmandskost ad libitum til kr. 119.
Maden var lunken. Kun en servering. Så tre tarteletter til en håndværker..... det er ikke okay. Vi kommer ikke igen. Omgivelserne er ikke hyggelige, virker som store spisesale meget hvidt i hvidt.

2019年10月5日
5つ星のうち2の評価

var på Gyrstinge Skovkro igår til…

var på Gyrstinge Skovkro igår til buffet. En sølle buffet, slatne fiskefil., fed ribensteg med halvslatten svær, tarteletter af høns der var kogt til døde og trevlede, ingen smag, trist oplevelse, kan gøres meget bedre. Kom der før i tiden uden tidligere ejer og der er en verden til forskel.

2019年8月5日
5つ星のうち5の評価

Lækker pinsefrokost med service i verdensklasse

Var på Gyrstinge Skovkro med min familie og spise påskefrokost - der var alt hvad der hører til sådan en frokost og alle retter var friske og indbydende.
Vi havde ønsket plads til barnevogn, hvilket vi fik. Endda med “egen indgang” lige ved bordet. Vi fik tilmed kogende vand så jeg kunne varme en flaske til mit barn.
En meget god oplevelse at komme hos Jer - og vi glæder os til at komme igen.

2019年6月12日

Lækker mad ud af huset!

God kommunikation og vejledning. Gyrstinge Skovkro var også frisk på at redigere i menuen i ugen op til konfirmationen.

Maden blev leveret til tiden. Tarteletterne var lækre (traditionel kylling med asparges, men tilberedt anderledes, som en slags pulled chicken) - konfirmanden nævnte dem flere gange. Kartoflerne var dampende varme, da de blev serveret, og stegen var forbavsende veltillavet, lækker og mør. Veganermenuer også lækre og indbydende.

2019年5月19日

Nye ejere

Nye ejere, nye tider.

Påskebuffet

Man kommer ind i noget der ligner et stort festlokale med borde stillet op på rad og række. Ikke særlig hyggeligt. Der er forvirring omkring buffet bordet da det er stillet op på en sådan måde at ingen rigtig ved hvor køen starter. Tjeneren måtte hen og dirrigere. Der er ikke meget udvalg af hverken mad eller dessert. Det smager som man forventer mad smager. Ikke dårligere men heller ikke bedre. Jeg forventede mere til prisen.

2019年4月19日

Super lækker Nytårsmenu.

Vi var et selskab på 17 personer, der fik en udsøgt Nytårsmenu fra Gyrstinge skovkro. Det var simpelthen SÅ lækkert, ikke en finger at sætte på noget. Virkelig en lækker sammensat menu og så var det let at tilberede. Og der var rigelig mad.

2019年1月5日

Velfortjent ros 👍

Stor, stor ros til Gyrstinge Skovkro. Vi havde bestilt juleplatter til 1. juledag. Alt var så lækkert, og der var mere end vi kunne spise. Absolut ikke sidste gang, at vi har bestilt mad derfra. Vi skal helt sikkert også prøve at spise på kroen.
Al mulig held og lykke med kroen Simon og godt nytår.

Mvh. Annette Sivertsen

2018年12月28日
5つ星のうち5の評価

Gyrstinge skovkro med ny ejer

Efter Gyrstinge skovkro har fået ny ejer fremstår kroen mere lys, venlig og imødekommende end tidligere. Der er mere luft mellem bordene, hvilket jeg synes er dejligt.
Maden er også forbedret i kvalitet og præsentation.
Betjeningen omkring afregning er nu mere effektiv og enkel.
Jeg kan bestemt anbefale at besøge stedet....

Godt gået Simon Buer og fortsat god arbejdslyst :-)

2018年10月19日
5つ星のうち5の評価

Tusind tak for en fantastisk aften ifm. Vores sølvbryllup.

Tusind tak for en fantastisk aften på kroen. Ingen tvivl om at det var under kyndig ledelse og spillede og og var bare i orden.
Blomsterne var lige i skabet selvom jeg bare havde skrevet hvilke farver vi ønskede. Vinen var superdejlig og fik megen anerkendelse - det var dejligt når vi netop ønskede noget specielt.
Rigtig - rigtig god mad - med pæne portioner - intet var tilfældigt eller kikset.
Super fin servicering - så I har bare været med til at gøre denne aften og vores sølvbryllup til noget helt unikt og noget vi vil glæde os over i mange år fremover.
Vi går ind og liker jer på Facebook og trustpilot får topscorer.

2017年8月6日
5つ星のうち5の評価

De perfekte rammer for et perfekt november-bryllup

Jeg blev gift her i november 2012. Vi valgte efter nogle overvejelser, at holde vores fest på Gyrstinge Skovkro. Et valg, vi slet ikke har fortrudt. Vi fik simpelt hen den bedste service, jeg nogensinde har oplevet. Ved et møde inden brylluppet, blev vores ønsker skrevet ned, vi havde lidt rettelser til menuen som sagtens kunne lade sig gøre. Gyrstinge sørgede for musik (jukebox) og blomster, duge og servietter, som passede fuldstændig til brylluppets tema. Maden var uovertruffen, både forret, hovedbuffet og dessertbuffet. Personalet lyttede til vores ønsker igennem hele festen, og gjorde det bare så dejlig nemt at være brudepar. Det kan ikke beskrives, hvor glade vi var for at vi valgte at holde vores fest på Gyrstinge Skovkro. Det var intet mindre end fantastisk hele vejen igennem. Det er bestemt ikke sidste gang vi holder stor fest på Gyrstinge Skovkro.

2012年12月13日

Trustpilot エクスペリエンス