Jeg blev meget skuffet og forbavset over at hotellet ikke ville tilbyde at jeg kunne fÃ¥ 2 deals forlÊnget , da de meldte alt optaget 2 dg fÞr udlÞb . De kunne i det mindste have tilbudt de 2 glas vin... ãã£ãšèŠã
En utrolig positiv oplevelse som startede allerede da vi skulle booke to vÊrelser. Maden var velsmagende af friske Þkologiske produkter. Morgenmad med mange valgmuligheder inkl sÊrlige hensyn til b... ãã£ãšèŠã
Den 6.2 20016 spiste vi pÃ¥ Skovshoved restaurant. Vi bestilte lidt forskelligt , Bl.a. to 3 retters menu med tilhÞrende vin-menu. Vi var nÞdsaget til at tilkalde tjener for at fÃ¥ vin i glassene... ãã£ãšèŠã
LUNCH 2017 aug. 10 SKOVSHOVED HOTEL : STOP It was horrible for 3 persons : 1100, 00 DKK for something very bad RÞget sild var klasket sammen med Êggeblommen. Serveret pÃ¥ halvt hÃ¥rdt og tykt rugbr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skovshoved Hotel er et hyggeligt familiehotel med 22 vÊrelser. Idyllisk beliggende i det gamle fiskerleje Skovshoved med udsigt til Skovshoved Havn og Ãresund og blot 7 km fra KÞbenhavn.
Strandvejen 267, 2920, Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
- reception@skovshovedhotel.com
- www.skovshovedhotel.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Klart at anbefale
LÊkker vÊrelser, lÊkkert mad, god service og godt humÞr hele vejen rundt. Klart at anbefale. IsÊr deres service niveau da deres egne lokaler var optaget til anden siden gjorde at vores arr. lykkedes til UG:
Anne Schyum
SBS Discovery Radio
Alt som det skal vÊre!
Oplevede god og hurtig service i forbindelse med bestillingen. VÊrelset var rent, og alt fungerede som det skulle. Morgenmaden helt perfekt, virkelig lÊkkert.
Samlet set et hyggeligt og godt hotel, som jeg gerne vil benytte igen.
No title
På trods af baggårdsudsigten fra hotelvÊrelset var mit ophold udemÊrket.
Jeg havde en middag på deres restaurant (benÊvnt i Michelinguiden) med en forretningspartner, der betalte middagen med kreditkort.
Problemet kom da min forretningspartner et par uger efter meddeler mig, at Skovshoved Hotel har trukket penge for et ophold på kreditkortet!? Min fÞrste tanke er da at dette må vÊre en fejl, men nej. Upåvirket af at jeg har den fornÞdne dokumentation for betalt ophold, afviser hotellet blankt at gå i dialog og har dd. sendt mig et uforstående rykkergebyr.
Jeg er fuldstÊndig chokkeret over for den her besynderlige behandling, fra et "formodent" proffesionelt forretningsdrivende og agter selvfÞlgelig at fÞre sagen videre