Jeg giver mine varmeste anbefalinger til skrotnemt.dk/ SolrÞd Autoland i Havdrup âºïžðð» Jeg var forbi med min gamle bil igÃ¥r, hvor papir-arbejdet blev lavet imens jeg var der. Jeg fÞlte mig tr... ãã£ãšèŠã
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vores gamle bil blev hentet allerede samme dag, og vi fik en absolut fair pris. Penge blev overfÞrt ved afhentning. De sÞrgede for alt det praktiske med afmel... ãã£ãšèŠã
Fremragende service! Navnet Skrotnemt - er fuldstÊndigt korrekt, - de sÞrgede for alt i forhold til udfyldning af diverse formularer, etc. plus de gav den bedste pris for skrotprÊmie af alle de... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Skrot din bil trygt ,nemt og hurtigt og kom videre i teksten.
ãã³ããŒã¯
- www.skrotnemt.dk
Jeg giver mine varmeste anbefalingerâŠ
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til
skrotnemt.dk/ SolrÞd Autoland i Havdrup âºïžðð»
Jeg var forbi med min gamle bil igår, hvor papir-arbejdet blev lavet imens jeg var der. Jeg fÞlte mig tryg, da proceduren blev gennemgået og forklaret så jeg ikke sad tilbage med nogle tvivlsspÞrgsmål.
Jeg blev tilmed tilbudt et lift til stationen, som jeg Êrgrer mig over jeg ikke tog imod, for jeg mÃ¥tte haste-lÞbe det sidste stykke ð
Jeg hÃ¥ber ikke jeg skal have skrottet bil igen forelÞbig, men hvis og nÃ¥r jeg skal, sÃ¥ bliver det her igen ðð»
10 âïž
Jeg skulle med blÞdende hjerte tageâŠ
Jeg skulle med blÞdende hjerte tage afsked med min hÞjt elskede lille bil efter 18Ã¥rs âsamlivâðvar helt i panik .ð± der siges at det er umuligt at vinde i lotto, jeg vandt i dag,og gevinsten sad i den stor afhentnings bil,og det var Moussa ,rolig smilende og han osede langt vÊk af kompentence .uden at skrive en hel roman,vil jeg blot sige dig ,om du overhovedet overvejer at lade en anden end Moussa klare Êrterne for dig ,ja,sÃ¥ er du godt tosset.
Endnu en gang tak for en super behandling.JN
Super professionel hÃ¥ndtering afâŠ
Super professionel håndtering af skrotning af min gamle bil. Jeg blev mÞdt af venlige og imÞdekommende mennesker, som gjorde det nemt og trygt.
Stor hjÊlp selvom det var skrotning afâŠ
Stor hjÊlp med skrotning af min fars bil fra dÞdsbo. Ali var hurtig til at svare tilbage og hjalp med alt det praktiske ift. hvordan man gÞr. Tak for det.
Venlig og professionel behandling
Venlig og professionel behandling, de svarer hurtigt på forespÞrgsler, 100% anbefalet !
Det var i dag en rigtig god oplevelseâŠ
Det var i dag en rigtig god oplevelse da min bil skulle skrottes, hos skrotnemt/ SolrÞd Autoland i Havdrup.Det var Ali der ekspederede det gik rigtig godt og han klarede alt papirarbejdet. God og flink kundeservice, og god skrotprÊmie, stedet kan varmt anbefales
Endnu engang.
Endnu engang.
God og hurtig service
God og hurtig service. Personalet var rigtig flink. Guidningen til tingene var nemt og forståeligt.
Skrotprisen på bilen gik hurtigt i gennem.
Kan klart anbefales.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Super professionelt, kan kun anbefale skrotnemt.
Fantastisk mand
Fantastisk mand, super fed oplevelse og virkelig fleksibel - helt klart 5 stjerner herfra :)
Det var nemt og hurtigt ogâŠ
Det var nemt og hurtigt og medarbejderen Ali er super hjÊlpsom og hyggelig at snakke med. Kan varmt anbefales. Nu har skrodet bil nr 2, under problemer.
Rigtig god service og nemt!
Skrotnemt og Ali gÞr det fremragende
Skrotnemt og Ali gÞr det fremragende i en branche hvor der nogen gange kan vÊre langt mellem professionelle og trovÊrdige firmaer. Jeg kan kun anbefale Skrotnemt hvis du vil have hÞj og trovÊrdig service når bilen ikke kan mere.
Tak for den kanon service i leveret vedâŠ
Tak for den kanon service i leveret ved afhentning af min gamle bil. Inden for 5 timer var den afhentet og jeg slap for bÞvlet selv, med at fÃ¥ den skrottet ð
KÊmpe anbefaling.
FÞrste gang jeg skulle skrotte en bil
FÞrste gang jeg skulle skrotte en bil. NervÞs, men det gik rigtig godt! Fuldt fortjent at Skortnemt/SolrÞd Autoland har så gode anmeldelser.
Fik en OK pris. Alle aftaler blev overholdt. Ali var meget hjÊlpsom på alle måder - også med papirarbejdet, så jeg kunne få udbetalt skrotningsgodtgÞrelsen. Alt gik perfekt. Fik tilmed et lift til stationen.
Det er ikke sjovt at skulle skrotte sin elskede, trofaste, gamle, velkÞrende dieselbil, men når det nu skal vÊre, så havnede jeg det helt rigtige sted. Min oplevelse er: Du kan stole på dem. Et ord er et ord. De har Êre. Du kan vÊre helt tryg.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - kan helt klart anbefales!
Super nemt og virkelig god service
Super nemt og virkelig god service, har brugt dem fÞr, og det er ikke sidste gang
Kan helt klart anbefale Skrotnemt, det er ikke alle steder man mÞder så flinke medarbejder
Ali var meget tÃ¥lmodigð
Super god service
Super god service, og vanvittigt tålmodige medarbejdere, jeg mener at 5 stjerner for lidt.