Det var nemt og Haslev Autoophug var fleksibel i forhold til afhentning mv. Der var lidt da bilen skulle hentes og ikke blev hentet. Der blev ikke givet besked om dette, sÃ¥ det trÊkker karakteren lidt... ãã£ãšèŠã
Kanon service ð Vi bad om tilbud pÃ¥ at fÃ¥ skrottet vores bil fredag ved middagstid, indenfor 2 timer blev jeg ringet op med 3 tilbud, vi tog det vi synes var bedst og fik at vide vi ville hÞre noge... ãã£ãšèŠã
Super firma. Det er den fÞrste gang at jeg har prÞvet at skrotte en bil, de tilbÞd en god pris, og de var der igennem hele processen. Der var styr pÃ¥ tingene, og det var bare en vildt god oplevelse.... ãã£ãšèŠã
De ringede retur inden deadline - Medarbejderen var rar venlig og kunne fortÊlle mig hvad jeg skulle gÞre. Og gav sig tid til at forklarer mig hvad der skulle ske, pÃ¥ hjemmesiden og hvad jeg skull... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har påtaget os ansvaret for alt det der gÞr skrotning til en byrde for dig, for at du kan sove godt uden at tÊnke på besvÊrlighederne, som du trygt kan overlade os. Vi er nemlig vant til det og udfÞrer vores arbejde med kÊrlighed! Skrot din bil hos os og få en rimelig skrotprÊmie. Vi er samtidig også en virksomhed, som giver hÞjst mulige skrotprÊmie, da vi ved at dette er en motivation til at få kÞretÞjsindehavere til at aflevere de udtjente biler til bytte for den hÞje skrotprÊmie. Vi operere på SjÊlland. Vi har ugentlig og daglige afhentninger på hele SjÊlland. Disse stillinger er taget af nogle attraktive kandidater som er nogle yderst kvalificerede autotransportÞrer, som fragter din bil frem.
SkuderlÞse indelukke 10, 4690, Haslev , ãã³ããŒã¯
- Skrotdinbilnemt@gmail.dk
- www.skrotdinbilnemt.dk
Det var nemt og Haslev Autoophug varâŠ
Det var nemt og Haslev Autoophug var fleksibel i forhold til afhentning mv. Der var lidt da bilen skulle hentes og ikke blev hentet. Der blev ikke givet besked om dette, så det trÊkker karakteren lidt ned. Men alt i alt en god oplevelse og jeg kan varmt anbefale dem.
Jeg har fÃ¥et mere for min gamle bil hisâŠ
Jeg har fået mere for min gamle bil his Haslev Autoophug end nogen anden ville give.
Alle aftaler blev overholdt. Super oplevelse.
Tilfredsstillende ð
Bedste service Bedste service
Bedste service , min bil blivet hented efter 10 minutter , jeg vil give mere end 5 stjerne . Super service , Tusind Tak
Haslev skrot
Super firma!
Super firma. Det er den fÞrste gang at jeg har prÞvet at skrotte en bil, de tilbÞd en god pris, og de var der igennem hele processen. Der var styr på tingene, og det var bare en vildt god oplevelse.
Jeg kan recommend!ðððŒ
Super service
Super service! Kom indenfor 30 minutter!
Flink gut, der udfÞrer sit arbejde nemt og hurtigt. Kan klart anbefale Haslev Autoophug.ð
Kom samme dag
Kom samme dag, som vi havde talt sammen,super service
Virkelig venlig og hjÊlpsomme
Virkelig venlig og hjÊlpsomme. Kan klart anbefale
Virkelig god service
Virkelig god service - kom indenfor 30 minutter!
Professionelt og effektivt.
Professionelt og effektivt.
Hele processen har vÊret fantastisk, nemt og lige til. Rigtig god service og venlig betjening.
Ukompliceret og hurtigt svar ðð»ðð»
Fin kontakt, god pris
Var forbavset da jeg kunne få hentet i lÞbet af 15 minutter, flink gut kom og checkede op på om den var afmeldt korrekt.
Fik afhentet min bil som aftalt
Fik afhentet min bil som aftalt. God hÊlp med de sidste detaljer. Og alt forlÞb som aftalt
Simpelthen bare sÃ¥ fin oplevelse at fÃ¥âŠ
Simpelthen bare sÃ¥ fin oplevelse at fÃ¥ skrottet min bil. Alt forlÞb som aftalt, og venlig medarbejder. Stor anbefaling herfra. ð
Kanon service ð
Kanon service ð
Vi bad om tilbud på at få skrottet vores bil fredag ved middagstid, indenfor 2 timer blev jeg ringet op med 3 tilbud, vi tog det vi synes var bedst og fik at vide vi ville hÞre noget indenfor de nÊrmeste dage.
Mandag kontakter Haslev Autoophug os, de kan hente bilen en time efter, sender os sms med info om hvordan vi afmelder bilen og bom - sÃ¥ blev der klaret, det er sguâ verdensklasse altsÃ¥ ð
Hurtigt nemt bekvemt
De ringede retur inden deadline -
Medarbejderen var rar venlig og kunne fortÊlle mig hvad jeg skulle gÞre. Og gav sig tid til at forklarer mig hvad der skulle ske, på hjemmesiden og hvad jeg skulle gÊre.
Ydermere blev bilen hentet 15 min. Senere - heldigt han var i området.
Fantastisk service
Fantastisk nemt
Fantastisk nemt, hurtigt afhentning og pengene kom som aftalt. Kan varmt anbefales.
Hurtig afhentning
Det var en fornÞjelseððŒ meget nemt.